zoranb Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Έχω μια λίστα από λέξεις οι οποίες χωρίζονται με κόμματα και θέλω να τις βάλω σε αλφαβητική σειρά! Πως μπορώ να το κάνω αυτό;
arc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Τις σωζεις σε ενα txt αρχείο. Ανοιγεις το excel και εισάγεις το αρχείο με διαχωριστικό το κόμμα, οπότε θα σου βγάλει κελί και όνομα Κάνεις αντιγραφή και ειδική επικόλληση τις γραμμές σε στήλη Κάνεις sort, ακολουθείς την αναποδη διαδικασία Έτοιμος 1
zoranb Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Κάτι δεν κάνω σωστά και δεν τις βγάζει σε στήλη αλλά σε γραμμή!
arc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Αν εννοεις στο δευτερο βήμα, σωστά το κάνει. Στο τρίτο κάνεις αντιμετάθεση.
zoranb Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 μισό, θέλω πάλι μετά να τις έχω μεν με αλφαβητική σειρά αλλά και με κόμματα τις λέξεις! πως κάνω την αντιμετάθεση απο γραμμή σε στήλη?
whodatinsomniaK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 transpose και να έχει κόμμα το σώζεις ως csv
zoranb Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά μισό, γιατί excel δεν γνωρίζω, πείτε μου πιό πολύ σαν step by step για να τα κάνω τα βήματα!
zoranb Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Oκ super, τα έβαλα σε αλφαβητική σειρά σε μια στήλη, τώρα αυτά πως τα ξαναπαίρνω για να τα βάλω με κόματα σε ένα word?
arc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Ειπαμε ακολουθείς την αναποδη διαδικασία και τα κάνεις export σε cvs
zoranb Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Με το να τα σώσω σαν csv τα βγάζει με ; αντί για , αλλά οκ αυτό αντιμετωπίζεται, many thanx!
micos000 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ το έκανα ως εξής (με το δωρεάν notepad2). Δεν χρειάζεται το setup, το program files είναι αρκετό. Αποσυμπίεση και εκτέλεση όπως είναι. 1. Φόρτωσε το αρχείο κειμένου με τις λέξεις. 2. Edit->Replace... (ή CTRL+H) και Βάλε Find την κόμμα και στο Replace with βάλε \r\n 3. Τσεκάρισε το Transform backslaces και Replace all (δε κλείνεις το παράθυρο διαλόγου, θα χρειαστεί πάλι σε λίγο). Τώρα έχεις τις λέξεις σε γραμμές. Μετα... 4. Edit->Select all (ή CTRL+A) για επιλογή όλων 5. Edit->Block->Sort lines (ή ALT+O)(στο παράθυρο διαλόγου θα έχει προεπιλεγμένο το Sort acceding). Απλά κλικ ΟΚ. 6. Πάλι στο 2 και αντιστροφή των όρων αναζήτησης (Find \r\n και Replace with ,) 7. Replace all και κλείσιμο το παράθυρο αναζήτησης. 8. File->Save as (ή F6) και νέο όνομα. ...Τέλος 1
zoranb Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Πως μπορώ να το βάλω το excel να αφαιρεί διπλές λέξεις που μπορεί να υπάρχουν στη λίστα μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα