Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Ace 4 ή Samsung Galaxy Core Prime 4G

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να αλλάξω το παλιό μου smartphone που κολλάει απίστευτα πλέον με τις νέες εφαρμογές (Samsung Galaxy Duos I), με ένα απο τα 2 που αναφέρω στο θέμα του thread. Το budget μου είναι μέχρι 200€, απ' ότι έχω δει έχουν κ τα 2 περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά με το Core απλά να έχει καλύτερη μπροστά κάμερα (2MP).

Έχεις κάποιος εμπειρία από αυτά τα κινητά;

Ποιο θα μου προτείνατε εσείς;

Κάποιο άλλο που να μοιάζει με αυτά υπάρχει;

Ευχαριστώ απο πριν για την βοήθεια! ;)

Δημοσ.

Μιλάμε για ΑΘΛΙΑ τηλ και τα 2. Mέχρι τα 200Ε με σειρά πρωτεραιότητας προτείνω το 1)Moto G 2nd gen, 2)LG L90, 3)Samsung Galaxy S3neo

Σίγουρα μακρυά από αυτά τα 2.

• Like 1
Δημοσ.

Μιλάμε για ΑΘΛΙΑ τηλ και τα 2. Mέχρι τα 200Ε με σειρά πρωτεραιότητας προτείνω το 1)Moto G 2nd gen, 2)LG L90, 3)Samsung Galaxy S3neo

Σίγουρα μακρυά από αυτά τα 2.

Και ο λόγος φίλε μου; κολλάνε κλπ;

Δημοσ.

Ναι κολλάνε πολύ στα ίδια χρήματα πάνω κάτω αυτά που σου πρότεινα είναι σαφώς καλύτερα τηλ

Το Motorola μου φαίνεται πάρα πολύ καλό, αλλά δεν ξέρω τι service υπάρχει στην Ελλάδα αν χαλάσει κλπ. Η Samsung πχ σε αυτό τον τομέα ειναι κορυφή.

Δημοσ.

Δεν έχουν ακουστεί προβλήματα με το service της Motorola.

To moto g αποτελεί ίσως την καλύτερη επιλογή στα λεφτά αυτά για αγορά από Ελλάδα. Αν μπορείς να ανεβεις και κανένα 50αρι υπάρχει το lg g2 που αποτελεί σαφώς καλύτερη επιλογή και καλύτερο Vfm.

Από πλευράς Windows Phone υπάρχει το 730 που είναι επίσης αξιόλογη επιλογή αν θες το κάτι διαφορετικό.

Δημοσ.

Μια χαρά υποστήριξη έχει. Αν δεις διάφορες συζητήσεις σε αυτό το φόρουμ το Μότο είναι το 1ο τηλ που προτείνουν όλοι στην κατηγορία 150-200Ε.

Έχοντας προσωπική εμπειρία από την σύζυγο μου που έχει της 1ης γενιάς νιώθω πολύ άνετα να εγγυηθώ για αυτό πως είναι μια πολύ τίμια πρόταση.

Δημοσ.

Δεν έχουν ακουστεί προβλήματα με το service της Motorola.

To moto g αποτελεί ίσως την καλύτερη επιλογή στα λεφτά αυτά για αγορά από Ελλάδα. Αν μπορείς να ανεβεις και κανένα 50αρι υπάρχει το lg g2 που αποτελεί σαφώς καλύτερη επιλογή και καλύτερο Vfm.

Από πλευράς Windows Phone υπάρχει το 730 που είναι επίσης αξιόλογη επιλογή αν θες το κάτι διαφορετικό.

Τέλεια, θα περάσω απο κάποιο κατάστημα να το δω απο κοντά κλπ... Δεν το είχα καν στο μυαλό μου. Πιο πολύ τα Samsung εμπιστευόμουν λόγω του ότι κυκλοφορούν ευρέως εκεί έξω κ οι πιο πολλοί γνωστοί μου κλπ έχουν εμπειρία σε αυτά. 

Άσχετο, αλλά για να μην κολλάει ένα κινητό (αυτό ειναι το κυριότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω), τι να κοιτάω; Την RAM όπως στα PC;

• Like 1
Δημοσ.

Τέλεια, θα περάσω απο κάποιο κατάστημα να το δω απο κοντά κλπ... Δεν το είχα καν στο μυαλό μου. Πιο πολύ τα Samsung εμπιστευόμουν λόγω του ότι κυκλοφορούν ευρέως εκεί έξω κ οι πιο πολλοί γνωστοί μου κλπ έχουν εμπειρία σε αυτά. 

Άσχετο, αλλά για να μην κολλάει ένα κινητό (αυτό ειναι το κυριότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω), τι να κοιτάω; Την RAM όπως στα PC;

Ραμ/Επεξεργαστή/λογισμικό. Πχ το Μοτο έχει 1 ραμ αλλά λόγω λογισμικού πάει πολύ πιο γρήγορα από το S3. Τώρα το Loumia είναι windows phone που από την φύση του είναι ελαφρύ λειτουργικό. Έχει όμως φτωχό μάρκετ και σαφώς λιγότερες και τις περισσότερες φορές χειρότερες εφαρμογές από τις αντίστοιχες του android.

Δημοσ.

Ραμ/Επεξεργαστή/λογισμικό. Πχ το Μοτο έχει 1 ραμ αλλά λόγω λογισμικού πάει πολύ πιο γρήγορα από το S3. Τώρα το Loumia είναι windows phone που από την φύση του είναι ελαφρύ λειτουργικό. Έχει όμως φτωχό μάρκετ και σαφώς λιγότερες και τις περισσότερες φορές χειρότερες εφαρμογές από τις αντίστοιχες του android.

Τώρα συγνώμη για την ερώτηση που ίσως φανεί χαζή, αλλά ίδιο λογισμικό δεν έχεις το Moto με τα Samsung πχ; Android 4.4 δεν είναι;

Δημοσ.

Τώρα συγνώμη για την ερώτηση που ίσως φανεί χαζή, αλλά ίδιο λογισμικό δεν έχεις το Moto με τα Samsung πχ; Android 4.4 δεν είναι;

H βάση είναι η ίδια, αλλα η κάθε εταιρία φοράει απο πάνω το δικό της skin/features και εφαρμογές. Αποτέλεσμα αυτού είναι να γίνεται ποιο βαρύ και να χρειάζεται περισσότερη ραμ.

Το μότο g ας πούμε, πάει σφαίρα με 1gb, μιας και φοράει σχεδόν μαμά το android. Η samsung απο την άλλη το φορτώνει αρκετά (για άλλους καλό, για άλλους κακό) με αποτέλεσμα να χρειάζεται περι το 1,5gb ram για να αποδώσει ισάξια.

• Like 1
Δημοσ.

H βάση είναι η ίδια, αλλα η κάθε εταιρία φοράει απο πάνω το δικό της skin/features και εφαρμογές. Αποτέλεσμα αυτού είναι να γίνεται ποιο βαρύ και να χρειάζεται περισσότερη ραμ.

Το μότο g ας πούμε, πάει σφαίρα με 1gb, μιας και φοράει σχεδόν μαμά το android. Η samsung απο την άλλη το φορτώνει αρκετά (για άλλους καλό, για άλλους κακό) με αποτέλεσμα να χρειάζεται περι το 1,5gb ram για να αποδώσει ισάξια.

Ta samsung χανουν αυτοματα λογο εφαρμογών. Ειχα το Moto g 1st gen και πραγματικα δεν θα το αλλαζα με τιποτα.

+ Μπαταρια

+ Clean Android (ταχυτερο)

+ Waterproof

+ Updates 

Δημοσ.

Ta samsung χανουν αυτοματα λογο εφαρμογών. Ειχα το Moto g 1st gen και πραγματικα δεν θα το αλλαζα με τιποτα.

+ Μπαταρια

+ Waterproof

+ Updates

Είναι το μοτο γ αδιάβροχο?

Δημοσ.

Είναι το μοτο γ αδιάβροχο?

Δεν είναι πιστοποιημένο αλλά ναι είναι. Επίσης είναι πολύυυ ανθεκτικό στα κτυπήματα

Δημοσ.

Πραγματικά δεν είχα πάρει χαμπάρι τι παίζει! Όταν λέτε ότι το βαραίνει εννοείτε εφαρμογές τύπου app store, με το ζόρι chrome, hangouts κλπ;

Eπίσης σε 4.4 στο Motorola μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές στην εξωτερική SD;

+ Μπαταρια

+ Waterproof

+ Updates 

Μπαταρία πόσο κρατάει περίπου στο Motorola?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...