Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά προστασία με UPS ορισμένων συσκευών που εσύ κρίνεις απαραίτητο, άντε και κάποιος σταθεροποιητής τάσης σε κάποιες άλλες συσκευές. Από εκεί και πέρα, με τα καλά της ΔΕΗ που έχουμε όλοι μας, ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει το κακό.

ups μονο σε υπολογιστη. σε αλλες συσκευες απο οσο ξερω δεν μπαινει ups. μπαινει δηλαδη αλλα δεν ειναι το ιδανικο απο οτι διαβασα....γιαυτο ρωτησα για κατι σε στυλ πανω στην πριζα (στα κλιματιστικα, στο ψυγειο και στο πλυντηριο κυριως)... http://www.e-shop.gr/apc-p1-gr-essential-surge-arrest-black-p-PER.701173κατι τετοιο κανει καθολου δουλεια γιαυτο που ζηταω ας πουμε να βαλω σε καθε πριζα κλιματιστικου και στου ψυγειου και γενικα απο ενα τετοιο? κανει δουλεια ομως? ή τσαμπα τα λεφτα γιατι θα μου βγουν κανα 50-60αρι ολα αυτα για 4-5 συσκευες....αν δεν κανει δουλεια και ειναι σαν να το χω χυμα στην πριζα τοτε να μην τα παρω...γνωριζεις μηπως?

Δημοσ.

Το προϊόν της APC που δείχνεις είναι μια απλή πρίζα με ίσως κάποια προστασία και φίλτρο πάνω της. Σαν ένα απλό πολύπριζο της APC αλλά με μια μονάχα υποδοχή, δηλαδή τίποτα από αυτά που αναφέρανε όλοι παραπάνω. ΔΕΝ είναι σταθεροποιητής τάσης σε καμία περίπτωση. Αυτός όμως http://www.e-shop.gr/apc-le1200i-statheropoiitis-tasis-1200va-p-PER.701152

είναι και μπορεί να σε καλύψει για συγκεκριμένα βατ που γράφει στα χαρακτηριστικά του. 

Μην μπλέκεις ένα απλό πολύπριζο με έναν σταθεροποιητή τάσης έστω και εάν το πολύπριζο είναι λίγο φροντισμένο. Άλλη η δουλειά του ενός και άλλη του άλλου.

Δημοσ.

Το προϊόν της APC που δείχνεις είναι μια απλή πρίζα με ίσως κάποια προστασία και φίλτρο πάνω της. Σαν ένα απλό πολύπριζο της APC αλλά με μια μονάχα υποδοχή, δηλαδή τίποτα από αυτά που αναφέρανε όλοι παραπάνω. ΔΕΝ είναι σταθεροποιητής τάσης σε καμία περίπτωση. Αυτός όμως http://www.e-shop.gr/apc-le1200i-statheropoiitis-tasis-1200va-p-PER.701152

είναι και μπορεί να σε καλύψει για συγκεκριμένα βατ που γράφει στα χαρακτηριστικά του. 

Μην μπλέκεις ένα απλό πολύπριζο με έναν σταθεροποιητή τάσης έστω και εάν το πολύπριζο είναι λίγο φροντισμένο. Άλλη η δουλειά του ενός και άλλη του άλλου.

αυτο που ποσταρες λιγο δυσκολο να το εχω ψηλα διπλα στην πριζα του aricondition ας πουμε....

αρα αυτο της apc που εβαλα εγω δεν εχει διαφορα απο το να το εχω χυμα στην πριζα ας πουμε το ψυγειο ή το aircondition ? αρα δεν αξιζει ε?

Δημοσ.

Είτε το έχεις στην πρίζα είτε στο μαντζαφλάρι των 10 ευρώ είναι ένα και το αυτό.

Βάλε UPS εκεί που μπορείς να βάλεις και από εκεί και πέρα τα αφήνεις ως έχει. 

Να είσαι σιγουρος πάντως ότι ούτε με 100 ούτε με 1000 ευρώ γίνεται αυτό που ζητάς οπότε μη το σκέφτεσαι καν και πελαγώνεις δίχως λόγο.

Δημοσ.

Είτε το έχεις στην πρίζα είτε στο μαντζαφλάρι των 10 ευρώ είναι ένα και το αυτό.

Βάλε UPS εκεί που μπορείς να βάλεις και από εκεί και πέρα τα αφήνεις ως έχει. 

Να είσαι σιγουρος πάντως ότι ούτε με 100 ούτε με 1000 ευρώ γίνεται αυτό που ζητάς οπότε μη το σκέφτεσαι καν και πελαγώνεις δίχως λόγο.

αρα δηλαδη και για επιτηρητη να μην ρωτησω κανεναν ηλεκτρολογο για να το ψαξω παραπανω...να το αφησω ως εχει το πραμα?

ισως με εναν σταθεροποιητη στον πινακα να γινοταν δουλεια αλλα δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι πλεον να μπει στον πινακα (αν μπαινει τωρα)....

Δημοσ.

Διαβάστε τα προηγούμενα thread περί ups, όσοι ψάχνετε προστασίες από ρεύματα.

Έχουν ξανα-συζητηθεί αυτά που ρωτάτε.

/sc

Δημοσ.

ισως κανω και μια ερωτηση σε κανα μαγαζι με ηλεκτρονικα για τον επιτηρητη για να δω τι θα μου προτινουν και κει....μηπως αξιζει τελικα. απλα το μονο που με τρομαζει με τον επιτηρητη οπως ειπα ειναι μην κανει διακοπες ρευαμτος συνεχεια....(αν κανει δηλαδη). ευχαριστω για τις απαντησεις παντως

Δημοσ.

αρα δηλαδη και για επιτηρητη να μην ρωτησω κανεναν ηλεκτρολογο για να το ψαξω παραπανω...να το αφησω ως εχει το πραμα?

ισως με εναν σταθεροποιητη στον πινακα να γινοταν δουλεια αλλα δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι πλεον να μπει στον πινακα (αν μπαινει τωρα)....

Και που θα βρείς σταθεροποιητή για 8kW;

Δημοσ.

βρηκα κατι που λεει επιτηρητης τασης σε πριζα.... αυτο http://www.ergo-tel.gr/product_info.php?cPath=424_2316&products_id=23660
ή
http://www.lamp-shop.gr/exipni-diaxeirisi-oikonomia/epitiritis-tashs-vp-25-pals.html

παιζει να κανει οντως καλη δουλεια αν το βαλω ξερω γω σε καθε πριζα, στου ψυγειου, στην πριζα που εχω καθε κλιματιστικο, στου πληντυριο. κτλπ? αξιζει λετε?

ή το κοστος δεν αξιζει για 5-6 τετοια? γιατι μετα φτανει το κοστος του επιτηρητη στον πινακα.... και αν δεν κοβει καθε τρεις και λιγο το ρευμα προτιμω στον πινακα....

Δημοσ.

Σου εγραψα και στο πρωτο μου ποστ οτι δεν υπάρχει αυτο που ζητάς για οικιακή χρήση, ο επιτήρητης μπορεί αντι να σε σώσει μπορεί να σε καταστρέψει, επίσης τα ups δεν είναι για ολες τις συσκευες.

Για να καταλάβεις αν θέλεις να υποστηρίξεις όλο το σπίτι χρειάζεσαι κάτι σαν μηχανοστασιο.

Δημοσ.

Σου εγραψα και στο πρωτο μου ποστ οτι δεν υπάρχει αυτο που ζητάς για οικιακή χρήση, ο επιτήρητης μπορεί αντι να σε σώσει μπορεί να σε καταστρέψει, επίσης τα ups δεν είναι για ολες τις συσκευες.

Για να καταλάβεις αν θέλεις να υποστηρίξεις όλο το σπίτι χρειάζεσαι κάτι σαν μηχανοστασιο.

αρα και αυτα που ειναι για πριζα μονη που ποσταρα απο πανω, δεν κανουν κατι και αυτα ε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...