bluesattack Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Χτυπα και μια εξεταση αιματος , ζαχαρο και τα σχετικα ,μετα απο καποια χιλιομετρα καλο ειναι ενα τσεκ Νιώθω να καταρρεω και πως έχω κατακλυστεί από την καθηστικη ζωη, χρειάζομαι κάτι να με φέρει σε νορμάλ επίπεδα γιατί δεν βλέπω καλά ούτε την ψυχολογοκη ούτε την σωματική μου υγεία αν συνεχίσω έτσι. Περπατημα , μπασκετακι (..με προθερμανση )
johnbond Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Και εγώ σε ψυχολόγο αναφερομουν. Ναι η αλήθεια είναι ότι χτυπάω πενταωρα και τετράωρα στον ύπνο, θα ακολουθήσω τις συμβουλές που μου δώσατε και θα δω πως θα πάει. Αυτό με τα φρούτα δεν το είχα σκεφτεί "Σε μια ελεγχόμενη μελέτη με υγιείς άνδρες βρέθηκε ότι διάρκεια ύπνου γύρω στις 4 ώρες συσχετιζόταν με σημαντικά εντονότερη επιθυμία για ενεργειακά πυκνά τρόφιμα με υψηλό περιεχόμενο σε υδατάνθρακες (γλυκίσματα, αλμυρά τρόφιμα, αμυλώδη τρόφιμα). Τα άτομα αυτά ανέφεραν, επίσης, μεγαλύτερα επίπεδα πείνας." http://www.eufic.org/article/el/diet-related-diseases/diabetes/artid/sleep-deprivation-and-metabolic-consequences/ Η περίπτωση σου.. 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Αρχικα θα παρεις σοκολατες για διαβητικους ειναι μια φοβερη σοκολατα που παιρνω απο τον Σκλαβενιτη MILK HAZENLNUT μετα θα αρχισεις τις 3 να τις κανεις 2 και μετα μια και στο τελος ενα κομματακι την ημερα(εκτος απο οσα ειπες ο χειμωνας τραβαει την σοκολατα).Προσεξε γιατι δεν αρκει να καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα αλλα πρεπει να προσπαθησεις γιατι τα 2 παραπανω κιλα γινονται 5 μετα 10 και μετα εχεις πεσει σε ενα πηγαδι και δεν θα μπορεις να βγεις.Αντεδρασε....!Θα πάω μεθαύριο να πάρω τέτοια σοκολάτα, είχα πέσει σε παρόμοιο πηγάδι παλαιότερα αλλά πήγα γυμναστήριο και έχασα 10 κιλά και ξεπεράστηκε. Φοβάμαι μην ξαναπεσω και γι αυτό αντεδρασα τώρα καμια γκομενα για ''γυμναστικη'' δεν παιζει;θα κοψεις σοκολατες κτλ...και θα κοιμασε σαν πουλακι Είμαι σε μόνιμη σχέση εδώ και χρόνια. Κάνω σεξ, αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης για να δω αν δεν έκανα πως θα ήταν
kabouras Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Φιλε για ολα τα ανθυγειηνα ψιψιψονια η λυση ειναι μια και πολη απλη: ΔΕ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ!!!! Μετα θα εχεις λεφτα και γοα το γυμναστηριο! 3 σοκολατες τη μερα ειναι ~5 ευρω* 30= 150. Gym πας με 30-40 Οταν πας στο σουπερμαρκετ απλα δε περνας απο τον διαδρομο με τις μαλακιες. Βοηθαει αν εχεις ενα πλανο του τι χρειαζεσαι καθε εβδομαδα και οας και περνεις ακριβως τα ιδια καθε φορα. Ψιψιψονια και μαλακιες τετοιες δε βαζουμε ποτε στο σπιτι μας γιατ αν ειναι στο σπιτι μας απλα θα τα φανε σε μια στιγμη αδυναμιας
forgotten Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 προσωπικα ειμαι 1.81 και 94 κιλα παω γυμναστηριο εδω και χρονια ειμαι και χοντροκοκαλος που λενε αλλα και μια φορα που δοκιμασα να πεσω κατω απο 80 κιλα επαθα αποβιταμινωση ,αναλυσεις κλπ παντα αριστες ,οποτε κατι ακυρα για καρδιακο κλπ τα θεωρω αστεια ,ωστοσο καλυτερα να κοψεις σοκολατες κλπ δεν συνεισφερουν σε θρεπτικη αξια 1
dacourt Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα. Παντα μου άρεσε να τρώω γλυκά, το κρατούσα όμως σε ομαλά επίπεδα. Τους τελευταίους έξι μήνες δουλεύω πολύ σκληρά,σπουδές, καθημερινότητα και τρία projects με έχουν τρελάνει τόσο που προσπαθώ να καλύψω το άγχος μου με γλυκα. Κυρίως τις τελευταίες 15 μέρες έχω λιώσει στις σοκολάτες, ενώ έχει τύχει να πιάσω τον εαυτό μου να τρώει δύο και τρεις μεγάλες σοκολάτες σε μια μέρα. Δεν αντεχω άλλο,μου έχει γίνει έμμονη και η έλλειψη χρημάτων μου κάνει ακόμα δυσκολότερη την κατάσταση αφού έχω κόψει το γυμναστήριο και την κολύμβηση από τα Χριστούγεννα και μετά. Νιώθω να καταρρεω και πως έχω κατακλυστεί από την καθηστικη ζωη, χρειάζομαι κάτι να με φέρει σε νορμάλ επίπεδα γιατί δεν βλέπω καλά ούτε την ψυχολογοκη ούτε την σωματική μου υγεία αν συνεχίσω έτσι. Γιατί δεν βρίσκεις μια γκόμενα να τελειώνει το θέμα;
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί δεν βρίσκεις μια γκόμενα να τελειώνει το θέμα; Να διάβαζες και τις απαντήσεις ρε φιλαράκι! 2
Basilhs23___ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Εμένα μου έρχεται στο μυαλό να ξεκινήσω κολύμβηση σε θαλασσα ακόμα και τώρα και δεν ξέρω αν υπάρχει στην Αθήνα αλλά στην πόλη μου στο γήπεδο υπάρχει γυμναστήριο που είναι free, λιγότερο εξοπλισμό μεν, δεν έχει όμως χρέωση. Νόμιζα οτι αναφερόσουν για κολύμπι σε πισίνα κάποιου κολυμβητηρίου και λογικά θα πλήρωνες και συνδρομή. Αν είναι να πας στην θάλασσα free κάντο, αλλά ρε φίλε θα αντέξεις τον χειμώνα σε νερό θάλασσας με τέτοιες θερμοκρασίες; Για free γυμναστήρια και λοιπά δεν γνωρίζω, ας σε πληροφορήσει κάποιος που είναι καλύτερα ενημερωμένος.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Νόμιζα οτι αναφερόσουν για κολύμπι σε πισίνα κάποιου κολυμβητηρίου και λογικά θα πλήρωνες και συνδρομή. Αν είναι να πας στην θάλασσα free κάντο, αλλά ρε φίλε θα αντέξεις τον χειμώνα σε νερό θάλασσας με τέτοιες θερμοκρασίες; Για free γυμναστήρια και λοιπά δεν γνωρίζω, ας σε πληροφορήσει κάποιος που είναι καλύτερα ενημερωμένος.Ναι έκανα σε πισίνα αλλά το κρύο το αντέχω, φαντάζομαι ότι και στη θάλασσα μια χαρά θα είναι. Ευχαριστω
johnbond Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Να διάβαζες και τις απαντήσεις ρε φιλαράκι! Μα μιλούσε για γκόμενα!!! Άλλο σχέση άλλο γκόμενα... :-D 1
doctorkostis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μα μιλούσε για γκόμενα!!! Άλλο σχέση άλλο γκόμενα... :-DΣωστός. Έχει το άγχος με όλα τα υπόλοιπα, να παίζει και σε διπλό ταμπλό. 800 κιλά αηδία θα γίνει, με φορτηγό θα τις φέρνουνε τις σοκολάτες. 1
vocals_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Ξεκίνα πάλι γυμναστική, μείωσε τα γλυκά και αύξησε τον ύπνο. Αν η παρόρμηση και το άγχος σου είναι τόσο δυνατά που βλέπεις ότι δεν μπορείς να επιτύχεις τα παραπάνω, προχωράς σε ψυχίατρο. ΕΠ. Ψυχολόγο.
dacourt Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 δλδ και επειδή έχεις κολλήσει με τα 3 projects , πάει να πει ότι θα τρως σαν τρελός; το άγχος σου είναι ότι δεν έχεις με κάποιον να μιλήσεις και είσαι κλεισμένος μέσα σε ένα σπίτι ή γραφείο... σταμάτα μερικές ώρες και πήγαινε καμιά βόλτα να ξελαμπικάρεις.. τόσο απλό είναι. Και άμα πετύχεις και καμιά γυναίκα καλό θα σου κάνει.. Όσο γι αυτό που λες μου αρέσουν τα γλυκά και τρώω παραπάνω.. και μένα μου αρέσουν τα σουβλάκια αλλά όριο έχω τα δυο αυστηρά, άρχισε να μαθαίνεις και εσύ τον εαυτό σου να βάζει όρια στα θέλω. Βασκανίες σε αυτά δεν υπάρχουν.. ούτε ψυχολογική υποστήριξη από τρίτους.. sry που τα γράφω έτσι χύμα, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.. η΄περιορίζεις τις συνέπειες ή πέφτουν και σε τρώνε, τόσο απλό. Βάλε και μια ώρα την μέρα να κάνεις γυμναστική(βαράκια) και θα είσαι τζετ... τόσο απλά είναι τα πράγματα, τώρα αν εσύ θέλεις να είσαι πνιγμένος όλες τις ώρες της ημέρα και να μην αφιερώνεις χρόνο για να περνάς καλά... αυτό είναι πρόβλημα σου. 2
MT60RS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 καμια γκομενα για ''γυμναστικη'' δεν παιζει;θα κοψεις σοκολατες κτλ...και θα κοιμασε σαν πουλακι ναι καλα, εκει ειναι που θα ξεφυγει η φαση "μωρακι μου θες να φαμε μια βαφλιτσα;" ασε για την ωρα τους ψυχολογους, μυαλο εχεις, παλεψε το μονος σου, ενημερωσου-προσπαθησε. Μια καλη αρχη ειναι να πλενεις τα δοντια σου οταν σε πιασει. Μετα θα λυπασαι να χαλασεις τα φρεσκοπλυμμενα δοντια σου. Πινε πολυ νερο. Μια αποψη υποστηριζει οτι καλυτερα να βγει ελεγχομενα η παρορμηση, παρα οταν τελικα ενδωσεις, να σου βγει ολη η καυλα μαζεμενη ΠΧ φαε 2 κομματια αργα-αργα, να λιωνουν στο στομα και να τα χαρεις. Παρατηρησε πως αλλαζουν οι γευσεις απο την πρωτη στιγμη, μεχρι την επιγευση, που καθαριζει ο ουρανισκος. Μετα πιες νερο. Μετα απο κανα 5λεπτο πλυνε δοντια 1
dobro Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 μακαρι να ειναι μονο βαφλιτσα ..... Απο οτι καταλαβαινω ο φιλος καρχαριας ειναι ενας ευγενικος γιγαντας που πασχει απο το συνδομο ''ρουτινας'' και πρεπει να αλλαξει παραστασεις για να ξεμπλοκαρει.......παρεα και με την σχεση του φυσικα......και βεβαια να ξεθυμανει ριχνοντας και κανενα μπινελικι .....δες και κανενα αγωνα. ..... Τελος ,ολα στο μυαλο ειναι,πες ενα ''αντε γεια''............και κανε reboot........και ξαναξεκινα........................................................................ δε πανε να γ@....ουν ολα ,προτζεκτ,σοκολατες κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα