Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι καμμένα, κολλημένα είναι. Δοκίμασε ένα από όλα τα προγραμματάκια που μπορεί να ξεκολλήσουν κολλημένα pixel μπας και. Επίσης, δεν γνωρίζω αν η HP έχει zero-pixel εγγύηση.

Δημοσ.

Υπάρχει πρόγραμμα επαναφοράς pixel; Και zero pixel να μην έχει το laptop δεν είναι ουτε 24 ωρών απο την αγορά του. Φαντάζομαι ότι θα με καλύπτει DOA αλλά δεν είμαι σίγουρος γι αυτό ρωτάω.

Δημοσ.

Το βρήκα και το έχω βάλει εδώ και 5 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Κωτσόβολος είναι δίπλα και μου είναι πολύ πιο εύκολο απο το να ψάξω που έχει εξουσιοδοτημένο κατάστημα η HP στην περιοχή μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι καμμένα, κολλημένα είναι. Δοκίμασε ένα από όλα τα προγραμματάκια που μπορεί να ξεκολλήσουν κολλημένα pixel μπας και. Επίσης, δεν γνωρίζω αν η HP έχει zero-pixel εγγύηση.

ειναι τριχα. οχι κολλημενα πιξελ . Δεν νομιζω οτι υπαρχουν τετοια προγραμματα που να λειτουργουν. εισαι σιγουρος?

Επεξ/σία από conkal
Δημοσ.

Έβαλα εδώ την ερώτησή μου, για να μην ανοίξω νέο θέμα. Δεν είναι τρίχα το δικό μου πρόβλημα αλλα 2-3 λευκές κουκίδες στη βάση της οθόνης και το laptop μόλις πριν λίγο έκλεισε 24 ώρες στα χέρια μου.

Δημοσ.

Νομιζω λευκα και μαυρα πιξελ ειναι καμμενα και οχι κολλημενα.Κολλημενα εχουν χρωμα κοκκινο πρασινο.

Σε καμμενο πιξελ δεν υπαρχει θεραπεια.Στα κολλημενα υπαρχει τροπος να ξεκολλησουν.

Δημοσ.

Νομιζω λευκα και μαυρα πιξελ ειναι καμμενα και οχι κολλημενα.Κολλημενα εχουν χρωμα κοκκινο πρασινο.

Σε καμμενο πιξελ δεν υπαρχει θεραπεια.Στα κολλημενα υπαρχει τροπος να ξεκολλησουν.

Έχει καταφέρει ποτέ κανείς σας να ξεκολλήσει κολλημένο pixel με τέτοια προγράμματα; Είχα τρέξει σε τρεις διαφορετικές οθόνες τέτοια προγράμματα για ώρες και φυσικά ποτέ δεν έγινε τίποτα.  

Δημοσ.

Ψάχνοντας με λεπτομέρεια, αυτό που έχω είναι το εξής : 3 "κολλημένα" pixel που είναι κατακόρυφα σε σειρά και είναι Άσπρο/Μαύρο/Άσπρο-Ροζ. 

Δημοσ.

Δεν διάβασες όλο το θέμα.

ναι συγνωμη , εχασα το ποστ του teo20net

οπως και να εχει υπαρχει προγραμμα που πραγματικα να ξεκολλαει πιξελ ? μου φαινεται πολυ περιεργο

Δημοσ.

Έχει καταφέρει ποτέ κανείς σας να ξεκολλήσει κολλημένο pixel με τέτοια προγράμματα; Είχα τρέξει σε τρεις διαφορετικές οθόνες τέτοια προγράμματα για ώρες και φυσικά ποτέ δεν έγινε τίποτα.

Εκτος απο τα προγραμματα υπαρχει και ενας αλλος τροπος να πιεζεις με το δακτυλο το σημειο που ειναι το κολημενο πιξελ και με συγκεκριμενες κινησεις ξεκολλαει.Λενε οτι εχει επιτυχια.

Δεν εχω δοκιμασει κανεναν τροπο να σου πω αν ειχα επιτυχια.

Δημοσ.

Εκτος απο τα προγραμματα υπαρχει και ενας αλλος τροπος να πιεζεις με το δακτυλο το σημειο που ειναι το κολημενο πιξελ και με συγκεκριμενες κινησεις ξεκολλαει.Λενε οτι εχει επιτυχια.

Δεν εχω δοκιμασει κανεναν τροπο να σου πω αν ειχα επιτυχια.

Εχω ξεκολλησει πιξελ με αυτον τον τροπο (πιεση στο σημειο του πιξελ σε κλειστη οθονη).

Η οθονη ηταν ολοκαινουρια ομως (δεν ξερω αν παιζει ρολο).

Δημοσ.

Καμένο είναι αλλά και κολλημένο να ήταν δε τον νοιάζει το φίλο και δε ρισκάρει σε καμία περίπτωση.

Επιστροφή.

• Like 1
Δημοσ.

Το πήγα πίσω χθές μετά απο πολύ μεγάλη ιστορία και τηλέφωνα στα τηλέφωνα κτλ που δεν θέλω να επεκταθώ.

Σήμερα ήταν να πάω να παραλάβω καινούριο αλλά μου είπαν τελικά αύριο.

Θα δώ τι θα γίνει αύριο και θα ενημερώσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...