dali13gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δεν είναι καμμένα, κολλημένα είναι. Δοκίμασε ένα από όλα τα προγραμματάκια που μπορεί να ξεκολλήσουν κολλημένα pixel μπας και. Επίσης, δεν γνωρίζω αν η HP έχει zero-pixel εγγύηση.
teo20net Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Υπάρχει πρόγραμμα επαναφοράς pixel; Και zero pixel να μην έχει το laptop δεν είναι ουτε 24 ωρών απο την αγορά του. Φαντάζομαι ότι θα με καλύπτει DOA αλλά δεν είμαι σίγουρος γι αυτό ρωτάω.
dali13gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Για την εγγύηση και το DOA καλύτερα να ρωτήσεις απευθείας την HP. Όσο για τα pixel, κάνε μια δοκιμή με αυτό:http://www.jscreenfix.com/
teo20net Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Το βρήκα και το έχω βάλει εδώ και 5 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Κωτσόβολος είναι δίπλα και μου είναι πολύ πιο εύκολο απο το να ψάξω που έχει εξουσιοδοτημένο κατάστημα η HP στην περιοχή μου.
conkal Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν είναι καμμένα, κολλημένα είναι. Δοκίμασε ένα από όλα τα προγραμματάκια που μπορεί να ξεκολλήσουν κολλημένα pixel μπας και. Επίσης, δεν γνωρίζω αν η HP έχει zero-pixel εγγύηση. ειναι τριχα. οχι κολλημενα πιξελ . Δεν νομιζω οτι υπαρχουν τετοια προγραμματα που να λειτουργουν. εισαι σιγουρος? Επεξ/σία 26 Μαΐου 2015 από conkal
teo20net Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Έβαλα εδώ την ερώτησή μου, για να μην ανοίξω νέο θέμα. Δεν είναι τρίχα το δικό μου πρόβλημα αλλα 2-3 λευκές κουκίδες στη βάση της οθόνης και το laptop μόλις πριν λίγο έκλεισε 24 ώρες στα χέρια μου.
Mr_Terror Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Νομιζω λευκα και μαυρα πιξελ ειναι καμμενα και οχι κολλημενα.Κολλημενα εχουν χρωμα κοκκινο πρασινο. Σε καμμενο πιξελ δεν υπαρχει θεραπεια.Στα κολλημενα υπαρχει τροπος να ξεκολλησουν.
Allokotos Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Νομιζω λευκα και μαυρα πιξελ ειναι καμμενα και οχι κολλημενα.Κολλημενα εχουν χρωμα κοκκινο πρασινο. Σε καμμενο πιξελ δεν υπαρχει θεραπεια.Στα κολλημενα υπαρχει τροπος να ξεκολλησουν. Έχει καταφέρει ποτέ κανείς σας να ξεκολλήσει κολλημένο pixel με τέτοια προγράμματα; Είχα τρέξει σε τρεις διαφορετικές οθόνες τέτοια προγράμματα για ώρες και φυσικά ποτέ δεν έγινε τίποτα.
teo20net Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Ψάχνοντας με λεπτομέρεια, αυτό που έχω είναι το εξής : 3 "κολλημένα" pixel που είναι κατακόρυφα σε σειρά και είναι Άσπρο/Μαύρο/Άσπρο-Ροζ.
conkal Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δεν διάβασες όλο το θέμα. ναι συγνωμη , εχασα το ποστ του teo20net οπως και να εχει υπαρχει προγραμμα που πραγματικα να ξεκολλαει πιξελ ? μου φαινεται πολυ περιεργο
Mr_Terror Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Έχει καταφέρει ποτέ κανείς σας να ξεκολλήσει κολλημένο pixel με τέτοια προγράμματα; Είχα τρέξει σε τρεις διαφορετικές οθόνες τέτοια προγράμματα για ώρες και φυσικά ποτέ δεν έγινε τίποτα. Εκτος απο τα προγραμματα υπαρχει και ενας αλλος τροπος να πιεζεις με το δακτυλο το σημειο που ειναι το κολημενο πιξελ και με συγκεκριμενες κινησεις ξεκολλαει.Λενε οτι εχει επιτυχια. Δεν εχω δοκιμασει κανεναν τροπο να σου πω αν ειχα επιτυχια.
xristoforos89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Εκτος απο τα προγραμματα υπαρχει και ενας αλλος τροπος να πιεζεις με το δακτυλο το σημειο που ειναι το κολημενο πιξελ και με συγκεκριμενες κινησεις ξεκολλαει.Λενε οτι εχει επιτυχια. Δεν εχω δοκιμασει κανεναν τροπο να σου πω αν ειχα επιτυχια. Εχω ξεκολλησει πιξελ με αυτον τον τροπο (πιεση στο σημειο του πιξελ σε κλειστη οθονη). Η οθονη ηταν ολοκαινουρια ομως (δεν ξερω αν παιζει ρολο).
άδικος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δεν είναι καμμένα, κολλημένα είναι. Δοκίμασε ένα από όλα τα προγραμματάκια που μπορεί να ξεκολλήσουν κολλημένα pixel μπας και. Επίσης, δεν γνωρίζω αν η HP έχει zero-pixel εγγύηση. Καμένο είναι αλλά και κολλημένο να ήταν δε τον νοιάζει το φίλο και δε ρισκάρει σε καμία περίπτωση. Επιστροφή. 1
teo20net Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Το πήγα πίσω χθές μετά απο πολύ μεγάλη ιστορία και τηλέφωνα στα τηλέφωνα κτλ που δεν θέλω να επεκταθώ. Σήμερα ήταν να πάω να παραλάβω καινούριο αλλά μου είπαν τελικά αύριο. Θα δώ τι θα γίνει αύριο και θα ενημερώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα