Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους

Έχω την παρακάτω ερώτηση

Όταν συνδέω ένα Android η ένα Iphone στον υπολογιστή και θέλω να κάνω αντιγραφή πχ όλα τα αρχεία πολλές φορες παρατηρώ ότι σταμάτη η αντιγραφή (κανονικά μέσα από τα windows) σε μερικούς φακέλους.

Αυτό λίγο που το έψαξα είναι επειδή έχει corrupted φίλες η 0kb φίλες.

Ο τρόπος που τα αντίγραφο είναι με windows copy καθώς το κινητό μου το βρίσκει σαν εξωτερική μονάδα και όχι σαν ΔΙΣΚΟ.

Αν μου το έκανε δίσκο θα μπορούσα μέσα από total commander πχ να τα αντέγραφα καθώς την ίδια μονάδα (sd kard πχ από android) δεν κατάφεραν τα windows να την αντιγράψουν οταν ειχα το κινητό με καλώδιο (συγκεκριμένα σταματούσαν πχ στο DCIM\thumbdails σε διάφορα αρχεία) ενώ το Total έκανε δουλειά κανονικά

Η ερώτηση μου λοιπόν είναι

Μπορώ να συνδέσω την εξωτερική σύσκεψη ως ΔΙΣΚΟ (δηλαδή να του δώσω γράμμα ώστε να μπορώ πχ από το total commander?

Αν όχι πως μπορώ αλλιώς να τα αντιγράψω χωρίς προβλήματα αφού το PC μου δεν το βλέπει ως δίσκο?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αυτό λίγο που το έψαξα είναι επειδή έχει corrupted φίλες η 0kb φίλες

Αν κανεις scandisk απο windows στη μοναδα, μηπως σου διορθωσει το προβλημα που εχεις?

Επισης εχω την εντυπωση οτι οταν συνδεεις το κινητο στη usb θυρα, σε ρωταει στο κινητο τι ειδους συνδεση θελεις. Δεν θυμαμαι ακριβως τους ορους. Νομιζω μια απο τις 2 επιλογες κανει το κινητο να φαινεται σαν δισκος.

Δημοσ.

Αν κανεις scandisk απο windows στη μοναδα, μηπως σου διορθωσει το προβλημα που εχεις?

Επισης εχω την εντυπωση οτι οταν συνδεεις το κινητο στη usb θυρα, σε ρωταει στο κινητο τι ειδους συνδεση θελεις. Δεν θυμαμαι ακριβως τους ορους. Νομιζω μια απο τις 2 επιλογες κανει το κινητο να φαινεται σαν δισκος.

1)Δεν μπορεις να κανεις Scandisk γιατι ακριβως δεν το βλεπει σαν μοναδα

2)Οχι δεν υπαρχει επιλογη για mount σαν δισκος (δεν παιρνει γραμμα αρα ουτε απο τα windows αλλα ουτε και απο το CMD μπορεις)

Δημοσ.

Εκανα μια δοκιμη με το δικο μου android, και ειδα αυτο που σου ειπα. Βγαζει μια επιλογη για "απενεργοποιηση σφαλματων usb" και μια για "αντιγραφη προς/απο τον υπολογιστη". Πατωντας τη δευτερη, σου ζηταει να ενεργοποιησεις τον αποθηκευτικο χωρο usb. Και με αυτο δημιουργειται εικονιδιο δισκου για την sd καρτα σου. (Σορυ για τα ελληνικα αλλα ετσι ειναι το τηλεφωνο).

Για το iphone δεν ξερω να σου πω, αλλα για το android και σε αλλα κινητα φιλων που εχω δοκιμασει, υπαρχει παρομοια διαδικασια. Εσυ ποιο κινητο με android εχεις, και τι μηνυμα σου βγαζει οταν συνδεεις το usb στον υπολογιστη?

Δημοσ.

Xiaomi mi3 

αλλα και σε Motorola moto G πχ μου κανει το ιδιο.

Στο xiaomi μου λεει Αρχεια ή Φωτογραφιες

στο Moto G

Στο κινητο αυτοματα as 1)Media Device (MTP)

ή αν θελω το αλλαζω σε 2)Camera PTP

Στο 1) στο pc φενεται ας portable device (χωρις assigned letter)

sto 2) ειναι σαν webcam

Ναι και μενα φιλε μου διμιουργει icon το θεμα ειναι οτι δεν εχει assigned letter αυτο ειναι το προβλημα.

Δεν μπορεις να το δεις απο εξωτερικη εφαρμογη. Εσυ μπορεις να το δεις στο total commander σου? Οχι

Βλεπεις απλα Internal Storage και Memory card

Δημοσ.

Εγω παντως ακολουθωντας αυτα που σου ειπα, οπως βλεπεις και τις εικονες, το βλεπω κανονικα μεσω total commander. Μηπως ειναι θεμα ρυθμισης μεσα απο το xiaomi?

Εκτος αν δεν εχω καταλαβει καλα τι ειναι αυτο που ΔΕΝ μπορεις να κανεις. :)

post-42276-0-53283800-1424803676_thumb.jpg

post-42276-0-98714700-1424803683_thumb.jpg

post-42276-0-05985900-1424803691_thumb.jpg

post-42276-0-79160200-1424803693_thumb.jpg

post-42276-0-29173700-1424804057_thumb.jpg

Δημοσ.

Αυτο το βγαζει μονο σε παλιες συσκευές δυστυχώς (και οχι σε όλες)

Με android 2.x αν δεν κανω λαθος.

Μπορεις να μου κανεις μια χαρη? Να βαλεις το κινητο στα αγγλικα και να βγαλεις τις φωτο 2 και 3? να κανω ενα googlarisma να δω πως θα εχω και εγω κατι τετοιο.

(ειχε πεσει στα χερια μου ενα samsung galaxy ace αν δεν κανω λαθος και το ειχε αυτο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για τις φωτο

Αυτο το εχω κανει είναι ουσιαστικά η δήλωση στο pc οτι δεν ειναι άπλα Media device (αυτο το κάνει το usb debbuging)

xiao.png

Still no letter :(

Υγ.. εδω με root μπορεις

http://forum.xda-developers.com/redmi-note/general/guide-change-mtp-mode-to-mass-storage-t2930060

αλλα το θεμα ειναι οταν ειναι ενα android και δεν εχει root... :( (οχι μονο για το δικο μου πχ για το Moto G)

Επεξ/σία από newtech

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...