Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας θέλω ένα ηλεκτρικό τσιγάρο για τον πατέρα μου καλό μέχρι 25€ να πετάει πολύ ατμό και αν γίνεται υγρό χωρίς νικοτίνη με γεύσεις?

Δημοσ.

Καλό και με 25 ευρώ δεν γίνεται, ούτε καν αξιοπρεπές με αυτά τα χρήματα.

Τα περισσότερα υγρά βγαίνουν με διάφορες περιεκτικότητες νικοτίνης, συμπεριλαμβανομένης

και της μηδενικής. Άπειρες γεύσεις θα βρεις.

Περισσότερα στο τόπικ που ανέφερε το γατοκόριτσο.

Δημοσ.

να προσθεσω μονο οτι το καλο ειναι σχετικο. με αυτα τα λεφτα αν παραγγειλεις απο κινα θα παρεις κατι αρκετα αρξιοπρεπες που θα ειναι πολυ καλο υποκαταστατο του τσιγαρου (πχ κοιτα ego twist μπαταριες και καποιον BDC/BVC ατμοποιητη), εγω με εναν τετοιο συνδιασμο το εχω κοψει 3 μηνες. 

Βεβαια μπροστα στα θηρια που παραγουν ατμο σα fog machine καποιος μπορει να πει οτι δεν ειναι καλο. κοιτα το θεμα που σου παρεθεσαν στο δευτερο σχολιο

Δημοσ.

Από Ελλάδα τα ψεύτικα starter kits (που είναι από σκουπίδια έως και επικίνδυνα) με την 650mAh μπαταρία και τον πλαστικό ατμοποιητή του 1 ευρώ παίρνεις με 20-25 ευρώ, αναλόγως το κατάστημα:

http://www.queen-ecigs.gr/e-cigs/ecigs-sets/queen-sets/queen-650-single-detail

Από Κίνα αν έχεις διάθεση να περιμένεις κανάν μήνα, όντως κανάν ατμοποιητή να κάνεις την δουλειά σου θα βρεις με κανά 10ρικο, αλλά τι μπαταρία να πάρεις με τα υπόλοιπα 15 ευρώ...; Κανάν κλώνο Vision Spinner;

Με το διπλάσιο budget (50-60 ευρώ) άνετα βρίσκεις κάτι καλό πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...