Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενω περσυ το ειχα βρει ευκολα, φετος δεν μπορω να βρω με τιποτα το πιστοποιητικο που ειχα ζητησει απο την εφορια εδω στην αγγλια που θελει η εφορια στην ελλαδα.

Ξερει κανεις κατι παραπανω? Θυμαμαι το ειχα κανει online, αλλα δεν μπορω να το βρω.

Δημοσ.

Νομιζω οτι ειχα συμπληρωσει σχεδον κατι σαν αυτο στο πρωτο link, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αυτο που ζητανε.

Ο λογιστης που εχει η μητερα μου και κανει την δηλωση μου δεν μου ειπε και πιο πολλα να πω την αληθεια και δεν ειμαι 100% σιγουρος.

Στο μυαλο μου κατι σαν το 2ο θελω, μιας και ειχα κανει και αλλαγη στοιχείων και πλεον ειμαι στην εφορια κατοικων εξωτερικου, αλλα δεν μπορω να βρω καποια φορμα να συμπληρωσω.

Δεν ξερω τι πρεπει να κανω

Δημοσ.

Βασικα επικοινωνησε με τo HMRC και θα σου πουνε αυτοι..... (ευγενεστατοι ειναι) :-D

Ο λογιστης δεν εχει copy απο το περσινο που του εστειλες ?

κατα 90% το πρωτο ειναι παντως....

Απο την Ελλαδα απλα θελουν να δουν οτι εισαι κατοικος εξωτερικου και φορολογησε κανονικα στην χωρα που εισαι....

Δημοσ.

Δεν εχει μου ειπε, το εδωσε στην εφορια.

Το πρωτο ομως λεει για εισοδηματα που εβγαλα στην ελλαδα, και δεν εχω βγαλει τιποτα.

Επισης το : If you have been absent from the UK for employment abroad or for more than 183 days in any UK tax year, please enter below the date on which you returned to the UK after the period of absence, δεν βγαζει νοημα, μιας και δεν εχω δουλεψει στην ελλαδα.

Δημοσ.

Το σημπληρωσα με οτι πληροφοριες ειχα, και εβαλα και N/A σε οτι δεν ηταν για μενα, και θα τους παρω και ενα τηλεφωνο καποια στιγμη

Ευχαριστω!

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτησω αν ξερει καποιος φετος για πρωτη φορα 3 ανηψια μου αποχτησαν απο 1/3 ο καθενας ενα ακινητο μονοκατοικια.Ειναι γεννημενοι και μονιμοι κατοικοι Αυστραλιας η μια ανηλικη ο αδελφος μου τα ειχε δηλωσει εδω οποτε τους εβγαλε ευκολα ΑΦΜ το θεμα ειναι η δηλωση που γινεται??(μονο στην εφορια κατοικων εξωτερικου?)Πρπει να στειλουν καποια χαρτια απο την Αυστραλια?Η λογιστρια μου δεν εχει ιδεα...!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...