Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαφήμιζαν κάποτε κάτι σπρέι-αλοιφές δεν θυμάμαι ακριβώς που μετά την εφαρμογή τους απλά σκούπιζες τις τρίχες και φεύγανε...για την πλάτη το δείχνανε κιόλας συγκεκριμένα. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο λειτουργεί ή αν το έχεις ήδη δοκιμάσει 

Δημοσ.

Το ένα είναι το σολαριουμ στο Χαλάνδρι.Γκούκλαρε και θα το βρεις.

Στο κατάλογο στο σάιτ λέει ότι  κάνει φωτολυση/αποτρίχωση ή κάτι τέτοιο σε όλα τα σημεία του σώματος σε άντρες και γυναίκες.

Αλλά έκανε και με κερί.Πάρε τηλεφωνο,

Τώρα για λέιζερ μόνο σε γιατρό,και αν θες κατι συγκεκριμένο πρέπει να περιμένεις ΄κάποιο διάστημα για να ρωτήσω και αν μπορέσω.

Αν νιώθεις άβολα ρώτα κάποια φίλη σου και θα σου συστήσει να έρθει κάποια να σου κάνει με κερί στο σπίτι σου .

Θεωρητικά όπως σου είπα μάλλον ίδια τακτική ακολουθούν και σε άντρες και σε γυναίκες.Καλό είναι τουλάχιστον να έχει μια εμπειρία  στους άντρες πάντως αυτή που θα σου κάνει μια αποτρίχωση ώστε να είναι πιο ....ανώδυνο.

Δεν είναι κακό.Σχεδόν όλοι κάνουν.Αλλωστε το προηγούμενο καλοκαίρι ήμουν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ αρσενικό σε μια παραλία με τριχωτές ποδάρες. :-D 

• Confused 1
Δημοσ.
Δεν είναι κακό.Σχεδόν όλοι κάνουν.Αλλωστε το προηγούμενο καλοκαίρι ήμουν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ αρσενικό σε μια παραλία με τριχωτές ποδάρες. :-D 

Δεν είναι κακό...δεν ξέρω κατά πόσο αρέσει.

Η δικιά μου θέλει τριμάρισμα, τα πόδια τα αφήνω άθικτα....είμαι βέβαια και κάπως άτριχος οπότε δεν υπάρχει και ανάγκη.

Όπως βολεύεται ο καθένας :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...