DarkStarX Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας,αυτη θα ειναι η πρωτη μου φορα που τηα παραγγειλω κατι απο το διαδικτυο ,πιο συγκεκριμενα απο το skroutz και θα ηθελα να ρωτησω αν εσεις εχετε παραγγειλει μεσω διαδικτυο και αν το προιον σας βγηκε σκαρτο η ακομα λειτουργει.Πολυ απλα δεν θελω να ξωδεψω χρηματα και να παραλαβω ενα προιον που θα μου χαλασει μετα απο λιγο και χωρις καν να εχω εγγυηση.Οποτε για πειτε μου , διατρεχω κινδυνο να ειναι το προιον που θα παραλαβω ελλατοματικο?Αν αυτη η ερωτηση δεν ειναι καταλληλη για αυτο το forum παρακαλω να με κατευθηνετε στο σωστο μερος για μια τετοιου ειδους ερωτηση.Ευχαριστω για το χρονο σας .
kinq1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Κάτι μελάνια για εκτυπωτή που είχα παραγγείλει, λειτουργούν ακόμα... Φαντάζομαι ότι όλα τα προϊόντα από το skroutz έχουν εγγύηση κανονικά.
KiriosD Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Στο σκρουτζ δε μπαινουν τυχαια καταστηματα, περνανε απο εναν υποτυπωδη ελεγχο πρωτα. τωρα αν σου βγει σκαρτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο αναλογα τι θα παρεις τι εγγυηση εχει η εταιρια, τι και πως θα βοηθησει το καταστημα απο το οποιο το πηρες... θα βοηθουσε να ελεγες τι θελεις να παρεις, ποσα δινεις, και για τι χρηση το θελεις για να παρεις καλυτερη απαντηση απτο να ρωτησεις αν σου ερθει αιλατωματοικω ενα προϊον
newtech Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας,αυτη θα ειναι η πρωτη μου φορα που τηα παραγγειλω κατι απο το διαδικτυο ,πιο συγκεκριμενα απο το skroutz και θα ηθελα να ρωτησω αν εσεις εχετε παραγγειλει μεσω διαδικτυο και αν το προιον σας βγηκε σκαρτο η ακομα λειτουργει.Πολυ απλα δεν θελω να ξωδεψω χρηματα και να παραλαβω ενα προιον που θα μου χαλασει μετα απο λιγο και χωρις καν να εχω εγγυηση.Οποτε για πειτε μου , διατρεχω κινδυνο να ειναι το προιον που θα παραλαβω ελλατοματικο?Αν αυτη η ερωτηση δεν ειναι καταλληλη για αυτο το forum παρακαλω να με κατευθηνετε στο σωστο μερος για μια τετοιου ειδους ερωτηση.Ευχαριστω για το χρονο σας . To SKROUTZ ειναι μαγαζι.Κανει σύγκριση τιμών σε καταστηματα αρα παιζει ρολο απο που θα παρεις. Δεν εχεις να φοβιθεις κατι. Απο μαγαζι αγοραζεις
petran91 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Το σκρουτζ σε ανακατευθύνει σε καταστήματα με χαμηλές τιμές. Αυτή είναι η δουλειά του. Από εκεί και πέρα μπορείς να δεις στο κάθε κατάστημα που σε βγάζει, από τι εγγύηση καλύπτεσαι. Οι κριτικές των καταστημάτων πρέπει να παίξουν ρόλο στην απόφαση σου, και καθώς τα (αξιόλογα τουλάχιστον) σκρουτζομάγαζα στην ουσία "παλεύουν" για μια καλή κριτική είναι δύσκολο να σε εξαπατήσουν με τον οποιονδήποτε τρόπο. Επαναλαμβάνω αυτά ισχύουν για τα καλά σε αξιολογήσεις μαγαζιά(για τα υπόλοιπα δεν έχω προσωπική εμπειρία). Έχω αγοράσει 2 ακριβά κινητά και 2 τάμπλετ από μαγαζιά του σκρουτζ και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.Κατά την προσωπική μου άποψη είναι χαζός όταν κάποιος δίνει 900 ευρώ να πάρει κινητό από μεγάλη αλυσίδα λιανικής, ενώ μπορεί να το πάρει με τα μισά από κατάστημα του σκρουτζ.
DarkStarX Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Στο σκρουτζ δε μπαινουν τυχαια καταστηματα, περνανε απο εναν υποτυπωδη ελεγχο πρωτα. τωρα αν σου βγει σκαρτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο αναλογα τι θα παρεις τι εγγυηση εχει η εταιρια, τι και πως θα βοηθησει το καταστημα απο το οποιο το πηρες... θα βοηθουσε να ελεγες τι θελεις να παρεις, ποσα δινεις, και για τι χρηση το θελεις για να παρεις καλυτερη απαντηση απτο να ρωτησεις αν σου ερθει αιλατωματοικω ενα προϊον Στο σκρουτζ δε μπαινουν τυχαια καταστηματα, περνανε απο εναν υποτυπωδη ελεγχο πρωτα. τωρα αν σου βγει σκαρτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο αναλογα τι θα παρεις τι εγγυηση εχει η εταιρια, τι και πως θα βοηθησει το καταστημα απο το οποιο το πηρες... θα βοηθουσε να ελεγες τι θελεις να παρεις, ποσα δινεις, και για τι χρηση το θελεις για να παρεις καλυτερη απαντηση απτο να ρωτησεις αν σου ερθει αιλατωματοικω ενα προϊον Θα ηθελα να παρραγγειλω το Sony Xperia Z3 Compact που αυτη την στιγμη εχει 360 ευρω.Ειμαι ακομα μαθητης και εχω κανει 6 μηνες να μαζεψω αυτα τα λεφτα, γι'αυτο αν τα δωσω και μου ερθει ενα χαλασμενο η εστω ελλατωματικο προιον , καταλαβαινεις οτι θα ειναι δυσκολο να ξαναβρεθουν τοσα χρηματα....
petran91 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Θα ηθελα να παρραγγειλω το Sony Xperia Z3 Compact που αυτη την στιγμη εχει 360 ευρω.Ειμαι ακομα μαθητης και εχω κανει 6 μηνες να μαζεψω αυτα τα λεφτα, γι'αυτο αν τα δωσω και μου ερθει ενα χαλασμενο η εστω ελλατωματικο προιον , καταλαβαινεις οτι θα ειναι δυσκολο να ξαναβρεθουν τοσα χρηματα.... Ξεκρέμαστος δεν θα μείνεις. Τα περισσότερα καταστήματα έχουν εγγύηση DOA (dead on arrival), κατά την οποία αν στα χέρια σου φτάσει συσκευή που δεν δουλεύει, στην αντικαθιστούν. Επίσης έρχονται και με κανονική εγγύηση αντιπροσωπίας διάρκειας 1-2 χρόνων ανάλογα με την εταιρία που στην περίπτωση που δεν δεχτουν να σου αντικαταστήσουν ελαττωματική συσκευή από το κατάστημα απευθύνεσαι στην αντιπροσωπία(να απευθυνθείς στην αντιπροσωπεία είναι η τελευταία λύση καθώς τα περισσότερα καταστήματα σου αντικαθιστούν ελαττωματικό προιόν.) Διάλεξε κατάστημα με πολλές καλές αξιολογήσεις και δεν θα έχεις πρόβλημα.
KiriosD Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Εγγύηση θα έχεις αυτή που θα είχες και σε περίπτωση που το έπαιρνες από οποιοδήποτε άλλο κατάστημα-αλυσίδα η απόδειξη θα είναι η "εγγύηση" σου και στη προκειμένη από κινητά δε ξέρω πολλά πολλά αν αξίζει σε αυτά τα λεφτά να πάρεις αυτο που διάλεξες ή αν το διάλεξες για άλλους λόγους αισθητικούς και μη. Θα μπορούσες να απευθυνθείς στο ανάλογο τμήμα του φόρουμ για να πάρεις γνώμες Τα καταστήματα του σκρουτζ μη τα φοβάσαι πάντως, δεν είναι τυχαίες σελίδες μαζεμένες σε μία μηχανή αναζήτησης, έχουν ένα υπόβαθρο από πίσω. Άσε που το κάθε κατάστημα εκεί έχει και τις αξιολογήσεις του, ακόμα και κανα δυο κακές στις δεκάδες που μπορεί να έχει δεν σημαίνει άμεσα πως είναι κακό αλλά θα έτυχε κάποια συγκυρία με την οποία αυτός που το έγραψε νευρίασε. (ανάλογα και το τι γράφει βέβαια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα