Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άνοιγμα και καθάρισμα και αλλαγή παστώ σε κάρτα γραφικών και επεξεργαστή γιατι αν δεν δίνει σήμα ουτε σε εξωτερικό monitor πρώτος υπεύθυνος ειναι η κάρτα γραφικών

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού δοκίμασες σε εξωτερικό μόνιτορ κ παλι τ ίδια κατα 99.9% ειναι vga το πρόβλημα...

Το λαπτοπ αυτο δεν εχει onboard?Βλεπω φοραει amd επεξεργαστη και την 6470M.

Την 6470M δεν εχω διαβασει να χαλαει γενικα..

edit:Ανεβαζω photos μαζι με αποριες.

1.Aυτο το κομματι πρεπει να ειναι η μπαταρια.Εχει καποι θεμα που εχει ξεκολλησει απο εκει?

2.Δειτε το σημειο που ξεκιναει το heatpipe μετα το fan.Εχει μαυρισει.Πρωτη φορα βλεπω μαυρισμενο heatpipe.Τι λετε γι αυτο?

post-129358-0-24711300-1424896465_thumb.jpg

post-129358-0-80214700-1424896503_thumb.jpg

post-129358-0-08948100-1424896541_thumb.jpg

post-129358-0-78549600-1424897032_thumb.jpg

Επεξ/σία από XronisR
Δημοσ.

Αυτο το μάυρισμα πολύ πιθανόν να εχει προέλθει απο ανέβασμα της θερμοκρασίας οποτε οπως καταλαβαίνεις μονο καλό δεν ειναι αυτο

Δημοσ.

Αυτο το μάυρισμα πολύ πιθανόν να εχει προέλθει απο ανέβασμα της θερμοκρασίας οποτε οπως καταλαβαίνεις μονο καλό δεν ειναι αυτο

Για την μπαταρια εχεις καποια ιδεα?Πρεπει να ειναι κολλημενη εκει η δεν πειραζει που ειναι ξεκολλημενη?

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι η συγκεκριμένη πρέπει να ειναι κολλημένη και αλλες παρόμοιες που εχω δει ετσι ηταν νομίζω και εφόσον ειναι ετσι αστην οπως ειναι

Δημοσ.

το μαύρισμα είναι βαφή απο τα heatpipe,δεν είναι κάτι!

για να δείς ότι είναι 100% πρόβλημα gpu,απόσυνδεσε το lvds καλώδιο και συνδεσέ το vga σε άλλο μόνιτορ,αν και εκεί δεν έχει σήμα είναι πρόβλημα κάρτας γραφικών.

δές και με πολύμετρο την μπαταρία αν είναι οκ,επι της ευκαιρίας που το έχεις κομμάτια.

• Like 1
Δημοσ.

Το λαπτοπ αυτο δεν εχει onboard?Βλεπω φοραει amd επεξεργαστη και την 6470M.

Την 6470M δεν εχω διαβασει να χαλαει γενικα..

edit:Ανεβαζω photos μαζι με αποριες.

1.Aυτο το κομματι πρεπει να ειναι η μπαταρια.Εχει καποι θεμα που εχει ξεκολλησει απο εκει?

2.Δειτε το σημειο που ξεκιναει το heatpipe μετα το fan.Εχει μαυρισει.Πρωτη φορα βλεπω μαυρισμενο heatpipe.Τι λετε γι αυτο?

g62/ g7 /g6 ετσι την εχουν την μπαταρια κολλημένη όχι για κανενα λογο παρα μονο να μενει σταθερη εκει με διπλης όψεως ταινία.. η μαυριλα στην ψυκτρα δεν είναι κατι που να παραπέμπει σε ανέβασμα θερμοκρασιών ...

Δημοσ.

επίσης οτιδήποτε πραγμα είναι σε μορφή bga chip είτε επε3εργαστης ειτε γραφικών ειτε controller παντα θα υπάρχει περίπτωση να χαλάσει ασχέτος μοντέλου // .. οι solder balls που εχουν αυτά τα chip από κατω τους είναι το ευαίσθητο σημειο τους .. η δικια σ μ'ενα reballing θα στρώσει αρκει να γινει σωστά

Δημοσ.

Με reflow παιζει να δειξει?

Αν εννοείς να το κάνεις μόνος σου με ενα heat gun το μονο σίγουρο ειναι πως η θα το καψεις κ θα παει για πεταγμα η μητρικη, η θα παίξει για περιορισμένο χρονικό διάστημα... Γενικότερα το reflow ειτε με rework station ειτε με heat gun ειναι προσωρινή λυση.. Το reballing αποτελεί κάτι πιο μόνιμο :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...