XronisR Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα, Επεσε στα χερια μου ενα hp g6 1115sv http://support.hp.com/gr-el/document/c02910589 Το λαπτοπ ανοιγει αλλα δεν δινει σημα στην οθονη. Σε εξωτερικη δοκιμασα και δεν δινει σημα. Απο τι ξεκιναμε την ερευνα?
SPANK Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Άνοιγμα και καθάρισμα και αλλαγή παστώ σε κάρτα γραφικών και επεξεργαστή γιατι αν δεν δίνει σήμα ουτε σε εξωτερικό monitor πρώτος υπεύθυνος ειναι η κάρτα γραφικών
XronisR Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Υπαρχει περιπτωση να ειναι οθονη?
phone-parts Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 <p>Υπαρχει περιπτωση να ειναι οθονη?</p> Αφού δοκίμασες σε εξωτερικό μόνιτορ κ παλι τ ίδια κατα 99.9% ειναι vga το πρόβλημα...
XronisR Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αφού δοκίμασες σε εξωτερικό μόνιτορ κ παλι τ ίδια κατα 99.9% ειναι vga το πρόβλημα... Το λαπτοπ αυτο δεν εχει onboard?Βλεπω φοραει amd επεξεργαστη και την 6470M. Την 6470M δεν εχω διαβασει να χαλαει γενικα.. edit:Ανεβαζω photos μαζι με αποριες. 1.Aυτο το κομματι πρεπει να ειναι η μπαταρια.Εχει καποι θεμα που εχει ξεκολλησει απο εκει? 2.Δειτε το σημειο που ξεκιναει το heatpipe μετα το fan.Εχει μαυρισει.Πρωτη φορα βλεπω μαυρισμενο heatpipe.Τι λετε γι αυτο? Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2015 από XronisR
SPANK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Αυτο το μάυρισμα πολύ πιθανόν να εχει προέλθει απο ανέβασμα της θερμοκρασίας οποτε οπως καταλαβαίνεις μονο καλό δεν ειναι αυτο
XronisR Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Αυτο το μάυρισμα πολύ πιθανόν να εχει προέλθει απο ανέβασμα της θερμοκρασίας οποτε οπως καταλαβαίνεις μονο καλό δεν ειναι αυτο Για την μπαταρια εχεις καποια ιδεα?Πρεπει να ειναι κολλημενη εκει η δεν πειραζει που ειναι ξεκολλημενη?
SPANK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δεν νομίζω οτι η συγκεκριμένη πρέπει να ειναι κολλημένη και αλλες παρόμοιες που εχω δει ετσι ηταν νομίζω και εφόσον ειναι ετσι αστην οπως ειναι
XronisR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μαλλον την κολλανε για να μην κρεμεται.
coolerman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 το μαύρισμα είναι βαφή απο τα heatpipe,δεν είναι κάτι! για να δείς ότι είναι 100% πρόβλημα gpu,απόσυνδεσε το lvds καλώδιο και συνδεσέ το vga σε άλλο μόνιτορ,αν και εκεί δεν έχει σήμα είναι πρόβλημα κάρτας γραφικών. δές και με πολύμετρο την μπαταρία αν είναι οκ,επι της ευκαιρίας που το έχεις κομμάτια. 1
phone-parts Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Το λαπτοπ αυτο δεν εχει onboard?Βλεπω φοραει amd επεξεργαστη και την 6470M. Την 6470M δεν εχω διαβασει να χαλαει γενικα.. edit:Ανεβαζω photos μαζι με αποριες. 1.Aυτο το κομματι πρεπει να ειναι η μπαταρια.Εχει καποι θεμα που εχει ξεκολλησει απο εκει? 2.Δειτε το σημειο που ξεκιναει το heatpipe μετα το fan.Εχει μαυρισει.Πρωτη φορα βλεπω μαυρισμενο heatpipe.Τι λετε γι αυτο? g62/ g7 /g6 ετσι την εχουν την μπαταρια κολλημένη όχι για κανενα λογο παρα μονο να μενει σταθερη εκει με διπλης όψεως ταινία.. η μαυριλα στην ψυκτρα δεν είναι κατι που να παραπέμπει σε ανέβασμα θερμοκρασιών ...
XronisR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Να δοκίμασω χωρίς μπαταρία και χωρίς lvds ενα boot?
phone-parts Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 επίσης οτιδήποτε πραγμα είναι σε μορφή bga chip είτε επε3εργαστης ειτε γραφικών ειτε controller παντα θα υπάρχει περίπτωση να χαλάσει ασχέτος μοντέλου // .. οι solder balls που εχουν αυτά τα chip από κατω τους είναι το ευαίσθητο σημειο τους .. η δικια σ μ'ενα reballing θα στρώσει αρκει να γινει σωστά
phone-parts Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Με reflow παιζει να δειξει? Αν εννοείς να το κάνεις μόνος σου με ενα heat gun το μονο σίγουρο ειναι πως η θα το καψεις κ θα παει για πεταγμα η μητρικη, η θα παίξει για περιορισμένο χρονικό διάστημα... Γενικότερα το reflow ειτε με rework station ειτε με heat gun ειναι προσωρινή λυση.. Το reballing αποτελεί κάτι πιο μόνιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα