Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχω δοκιμασει τα παντα,δεν δινει σημα στην οθονη..Το λαπτοπ παιρνει ρευμα κανονικα.

Σκεφτηκα να παρω αλλη μητρικη,βλεπω σε ebay παιζει στα 60-70 ευρω.

Το part number ειναι 647627-001

Δημοσ.

Μπορεις να δοκιμασεις να του κανεις ενα reflow δεν θα χασεις και τιποτα, αλλα καλο ειναι να γινει με σταθμο θερμου αερα ωστε να ελεγχεις την θερμοκρασια και προθεμανση απο την κατω μερια της μητρικης.

Δημοσ.

Δεν ξέρω σε τετοιες περιπτώσεις η γνώμη μου ειναι οτι δεν αξίζει η αλλαγή motherboard καθώς δεν ξέρεις και πως θα κάτσει η καινούργια motherboard και θα έχεις πληρώσει και 100 euro , τώρα οσο αφορά το reflow αν εχεις τα εργαλεία κάνε το και το πολύ να μην πετύχει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Το έχω σκεφτεί και εγώ το reflow και θα το επιχειρήσω απλά βλέπω οτι έχει 3 chip με graphics.

Το thermal pad στην ψυκτρα παταει στο μεσαιο chip ,ανάμεσα από cpu και το άλλο chip.

Το μεγαλο chip είναι το cpu,τα άλλα 3 είναι όλα graphics?Ας πουμε οτι το ενα ειναι η 6470 και το αλλο η ενσωματωμενη,το 3 τι ειναι?

Sorry για τις noob ερωτησεις αλλα δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο και δεν ξερω σε ποιο chip θα κανω το reflow.

edit:ανεβαζω και photo.Η photo είναι όταν το άνοιξα,thermal paste δεν την έβαλα εγω.

post-129358-0-36080500-1425325438_thumb.jpg

Επεξ/σία από XronisR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...