Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποιοι κάποτε αγωνιούσαν να τους πάρει η γκόμενα τηλέφωνο να βγούν για κανένα μπαλαμούτι.

Τώρα παθαίνουν κατάθλιψη που θα αργήσει 20 μέρες ένα videogame.  Κατάντια;

• Like 9
Δημοσ.

Κάποιοι κάποτε αγωνιούσαν να τους πάρει η γκόμενα τηλέφωνο να βγούν για κανένα μπαλαμούτι.

Ενώ το να πάθεις κατάθλιψη επειδή δεν θα σε πάρει μια γκόμενα, δεν είναι κατάντια ας πούμε..

• Like 22
Δημοσ.

Τώρα παθαίνουν κατάθλιψη που θα αργήσει 20 μέρες ένα videogame. Κατάντια;

Για αυτο φταινε οι γκομενες κι οχι εμεις. :)
  • Like 1
Δημοσ.

Aν και πιανω τον τροπο και το υφος που το λες, συμφωνω, αλλα δεν ειναι θεμα καταθλιψης. Εχεις πληρωσει φιλε μου, για να το παρεις στις 24. Καποιοι τα εσκασαν, καλως ή κακως.  Ουτε μερα-ωρα παραπανω κανονικα δεν θα επρεπε να αργησει. Ποσο μαλλον να φαει και delay. Εγω επειδη τοτε την εβλεπα πως θα παει η δουλεια, το πηρα απο us store για ps4 οταν ειχε βγει, και ειμαι χορτασμενος πλεον απο το game. 

Δημοσ.

Το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Όταν δεν παίζει μπαλαμούτι, κάτι πρέπει να βρεις να κάνεις και εσύ.

Δημοσ.

Ενώ το να πάθεις κατάθλιψη επειδή δεν θα σε πάρει μια γκόμενα, δεν είναι κατάντια ας πούμε..

Την προτιμώ αγοράκι μου.

Aν και πιανω τον τροπο και το υφος που το λες, συμφωνω, αλλα δεν ειναι θεμα καταθλιψης. Εχεις πληρωσει φιλε μου, για να το παρεις στις 24. Καποιοι τα εσκασαν, καλως ή κακως.  Ουτε μερα-ωρα παραπανω κανονικα δεν θα επρεπε να αργησει. Ποσο μαλλον να φαει και delay. Εγω επειδη τοτε την εβλεπα πως θα παει η δουλεια, το πηρα απο us store για ps4 οταν ειχε βγει, και ειμαι χορτασμενος πλεον απο το game. 

Ε, ας περίμεναν και λίγο. Υπάρχουν και άλλα κοσμοϊστορικά γεγονότα.

• Like 1
Δημοσ.

Την προτιμώ αγοράκι μου.

Εσύ μπορεί. Άλλοι προτιμούν να μην εξαρτιόνται από μια γυναίκα και να περνάνε καλά μόνοι τους με ένα PC. Απόψεις, δεν χρειάζεται να μειώσουμε κανέναν.

• Like 2
Δημοσ.

Το είπα και παλαιότερα,θα το ξαναπώ,το κάνουν επίτηδες και ο λόγος είναι προφανής,η αμέτρητη πειρατεία στα pc. Γιατί να το κυκλοφορήσεις σύντομα εκεί όταν τα ταμεία σου μετράνε (και δίκαια μάλιστα γιατί είναι παιχνιδάρα) κάθε μέρα έσοδα απο τις πωλήσεις σε ps4 και xbox one?

http://www.vgchartz.com/game/83196/grand-theft-auto-v/

Skidrow Cracked
Δημοσ.

Την προτιμώ αγοράκι μου.

Δεν μας ενδιαφέρει.

Ε, ας περίμεναν και λίγο. Υπάρχουν και άλλα κοσμοϊστορικά γεγονότα.

Θα μας πεις και πότε θα αγοράσουμε κάτι ;

Δημοσ.

Το να κυνηγας μια γκομενα μπας και σου δωσει λιγο τυρακι το θεωρω τρις χειροτερο.

Με την μουνοδουλια δεν πηγε κανενας μπροστα,και δυστηχως στην Ελλαδαρα μας εχουμε αρκετους.

• Like 16
Δημοσ.

Το να κυνηγας μια γκομενα μπας και σου δωσει λιγο τυρακι το θεωρω τρις χειροτερο.

Με την μουνοδουλια δεν πηγε κανενας μπροστα,και δυστηχως στην Ελλαδαρα μας εχουμε αρκετους.

Παρλαπίπες. :P

Αισθάνομαι άσχημα που απαντώ σε τέτοια σχόλια, από την στιγμή που δεν πήρες πρέφα του νοήματος αυτού που πόσταρα.

Ας είναι .

Δημοσ.

Όχι ρε γμτ, τι κρίμα. Και πάνω που ήμουν σίγουρος ότι αυτή τη φορά θα έβγαινε στην ώρα του...

Βέβαια και άλλοι επιστήμονες ήταν απολύτως βέβαιοι (και μας είχαν πρήξει τα ούμπαλα στο σχετικό thread) ότι θα κυκλοφορούσε για PC το πολύ μέχρι το Δεκέμβρη του 2013, αλλά τελικά έπεσαν ελαφρώς έξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...