xp-user Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Ξαναρχισε παλι τις γυφτιες η Cosmote χρεωνοντας 1 ευρω ετσι στο ασχετο οτι και καλα ειχα ανοιξει τα δεδομενα κινητου.Η πλακα ειναι οτι εχω τουλαχιστον ενα χρονο να ανοιξω τα δεδομενα κινητου οποτε εκ των πραγματων αποκλειεται να εγινε απο μενα εστω και κατα λαθος.Επειδη ειναι πρακτικα αδυνατο να αποδειξω εγω οτι δεν ειμαι ελεφαντας,αφου ακουσαν τα μπινελικια τους οταν μου ανακοινωσαν το αποτελεσμα του τεχνικου ελεγχου,τους χαρισα το 1 ευρω και τους εστειλα να κανουν αυτο που αναπαραγει το ανθρωπινο ειδος .Απο εδω και περα δεν θα εχει ουτε ενα λεπτο υπολοιπο ο λογαριασμος μου και καλο ειναι να το κανουμε ολοι.
Socratis_g Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 χαχα. εγώ ξεκίνησα συμβόλαιο μαζί τους και το ακύρωσα εντός 5 ημερών (προβλεπότανε). μετά απο ένα μήνα μου ήρθε η αναλογία της χρήσης για τις 5 μέρες. τις πλήρωσα κανονικά. και μετά απο 6 μήνες (!) μου ήρθε λέει 4,99. χαχαχα πήρα να ρωτήσω και μου είπαν ότι ειναι η εκκαθάρηση για τις μέρες που ήμουν συνδρομητής. οκ οτι ναναι. εννοείται δεν τους πληρώνω τίποτα. Γενικά μόλις τελειωσει και το συμβόλαιο μου τώρα με τη vodafone. Δεν ξανακάνω τίποτα με καμια εταιρία! κοιτανε να σε γυρίσουν ανάποδα και να στα παρουν όλα. θα βάλω κάρτα και οπως πάει. δεν το ξαναχρησιμοποιώ το ριμάδι! Και για Ιντερνετ όπου και να πας, φίλους, καφετεριες, κτλ. ολοι εχουν wifi. 1
benign Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Εγω στο προσφατο παρελθον ειχα προβλημα και με αυτους και με την Wind. Παρατυπες χρεωσεις και απο τους δυο,εκανα καταγγελια και τις απεσυραν. Οι εταιριες εχουν απατεωνιστικες πρακτικες. 1
linkoln Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 ειναι γενικο το κακο παιδια οποια εταιρια ''κινητης'' και να βαλεις ολες τα ιδια κανουν αποδεδειγμενα!!!
Socratis_g Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 μακριά απο συμβόλαια. μονο κάρτες. 1
djkostas84 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δεν μπορείτε να ζητήσετε κάποια φραγή στις υπηρεσίες δεδομένων?
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 συμβουλη προς κατοχους smartphones κυριως android, για υπολοιπες windows phone και ios δεν εχω επιγνωση, ο μονος τροπος για αποφυγη τυχον κρυφων χρεωσεων 3g δεν αρκει μονο η απενεργοποιηση δεδομενων, γιατι σε πολλες περιπτωσεις που εχουμε παραπανω απο 2 νουμερα και δεν υποστηριζεται απο το κινητο dual sim, εαν βαλεις διαφορετικη sim ξαναγυρνα στα default το κινητο απο την αναζητηση ota update system, που κανει update το κινητο, στο δικο μου οταν αλλαζω sim στην εκκινηση μου δειχνει αλλαγη στις προκαθορισμενες ρυθμισεις υπηρεσιας δικτυου και επιλεγω απορριψη, επειδη πολλοι δεν τα παρατηρουνε αυτα και πατανε σε ολα ναι ενεργοποιειται η υπηρεσια δεδομενων. η λυση ειναι περα απο την παραδοσιακη απενεργοποιηση δεδομενων δημιουργια νεου λογαριασμου δεδομενων 3g-gprs και apn:οτι να ναι και εκτος αυτου αν δεν χρησιμοποιειται συχνα το ota update system rootarisma συσκευη και ξηλωμα αυτου, δεν αρκει απο μονο του το disable της εφαρμογης καθως και τα σκουπιδια της google υπηρεσιων που μονιμως ψαχνουν για update . εγω οταν αγορασα καινουργιο smart android στην πρωτη εκκινηση με το καλημερα χωρις καν να προλαβω γλωσσα εκκινησης κλπ, επειδη την sim την εχω χωρις pin για ποτε προλαβε εκανε ενα μικρο update ota system για μερικα kb με χρεωσε 1 ευρω οποτε στην περιπτωση του ts πιστευω οτι οντως ο ιδιος να μην μπηκε στο internet και να ενεργοποιησε την υπηρεσια δεδομενων αλλα το κανουν αυτοματα οι update εφαρμογες, οποτε ισως χωρις να βαλω το χερι στη φωτια η cosmote και η καθε cosmote δικαιως προβουν σε ημερησιες χρεωσεις, αλλωστε οι mobile χρεωσεις των εταιριων δεν γινονται κατ'επιλογη χειροκινητα αλλα αυτοματα απο το συστημα του δικτυου τους
MSSB Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Υπάρχουν χρεώσεις κινητής όταν λαμβάνεις mms. Μπορεί να έχεις κλειστά τα δεδομένα, αλλά αν σου στείλουν mms, λαμβάνει από το δίκτυο και αυτό σημαίνει χρέωση (οπότε σου δίνει το day pass με ένα ευρώ για internet για 24 ώρες). Πρέπει να κλείσετε και από τα μηνύματα την αυτόματη λήψη που λέει κάπου στις ρυθμίσεις.
infin1tyGR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Η πλακα ειναι οτι εχω τουλαχιστον ενα χρονο να ανοιξω τα δεδομενα κινητου Αν δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το mobile Internet, στείλε END DAY στο 1333 για να καταργήσεις εντελώς το Internet Day Pass. 1
xp-user Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Συνολικη απαντηση στα 3 προηγουμενα post Το κινητο μου παιρνει 1 σιμ οποτε δεν παιζει η πρωτη περιπτωση Δεν παιρνω και δεν στελνω mms To END DAY στο 1333 το εστειλα αμεσως μολις μου στειλαν το μυνημα οτι μου το ενεργοποιησαν ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ και πριν την υποτιθεμενη εισοδο μου στο ιντερνετ. Δυστυχως αλλα πονταρουν στο οτι κανενας δεν θα τους αρχισει στις καταγγελειες για 1 ευρω Η μονη λυση στο προβλημα ειναι να μην εχει υπολοιπο η καρτα σου ουτε ενα ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα