Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω αγοράσει Link.png Site: αυτό το καταγραφικό με κάμερες και Link.png Site: αυτό τον σκληρό δίσκο. . Ακολουθώντας τις οδηγίες απο το manual αλλά και άλλες που βρήκα στο ίντερνετ σύνδεσα τον  δίσκο και την κάμερα και έκανα κάποιες ρυθμίσεις στο λειτουργικό που έχει το καταγραφικό . Όλα κομπλέ , αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω όσο και αν διαβάζω , είναι το PTZ και το RS485. Κάτι με την διαχείριση της κίνησης των καμερών είναι , αλλά πως κάνω την επιπλέον σύνδεση για να χειρίζομαι την κατεύθυνση της κάθε κάμερας, να κάνω ζουμ και τις άλλες λειτουργίες που έχει το πρόγραμμα PTZ  δεν μπορώ να το καταλάβω. Επίσης , να ρωτήσω, το σύστημα που αγόρασα έχει την δυνατότητα καταγραφής και ήχου αλλά και αναπαραγωγής ήχου real time live δηλαδή, και τι πρέπει να κάνω για να το έχω; Και αν ξέρει κάποιος αν είναι εύκολο να παρακολουθώ τι γίνεται απο το λάπτοπ και το κινητό android μέσω ιντερνετ , αφού σκέφτομαι να το συνδέσω στο router μου.  Αρχικά το αγόρασα για να παρακολουθώ live τι γίνεται στο σπίτι χωρίς να χρειάζεται να βγαίνω έξω, αλλά και να το βάζω να καταγράφει όταν λείπω, αλλά είδα οτι έχει και αυτές τις extra δυνατότητες και είπα να το αξιοποιήσω πλήρως. Όποιος ξέρει κάτι απο αυτά ή οτιδήποτε άλλο που θα μου φανεί χρήσιμο θα χαρώ να το διαβάσω! Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...