panagiotisky Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα.... Παράγγειλα ενα κινητο απο αυτο το site (kingzone N3 plus) και εχω το εξης προβλημα.. Το αγοράζω , πληρώνω με paypall και περιμενω ανανεωση σελιδας να μου πει οτι εγινε κανονικα. Η σελιδα κολλάει και εγω περιμένω. Μετα απο 2 λεπτα ερχεται μυνημα στο email οτι πληρωσα... και φαινεται το ονομα μου με τη διευθυνση. Στο site της banggood τσεκαρα τη διευθυνση μου. Αποτέλεσμα ? Να μου εμφανίσει μετα απο 5 λεπτά στο site την παραγγελία μου με το όναμά μου . Στη παραγγελία ήταν και ενας φακός που δεν είχα παραγγείλει καθώς και οτι η παραγγελία πήγαινε Ισπάνια . Στο order information είχε έναν Ισπανό μαζί με διεύθυνση. Εστειλα μυν. στο site ( είναι κλειστό λόγο εορτών). Καμια ιδέα ? Thx
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 καλημερα, ατυχια...επεσες στην αλλαγη του χρονου γι αυτους οποτε επεμεν με τα email μεχρι να βγαλεις απαντηση.....
panagiotisky Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μπήκα τωρα στο site. . Δίπλα στη παραγγελία έχει refund order. Πάτησα refund και έβαλα έναν λόγο απο τους 3 που είχε. Refund pending λέει τώρα. Γνωρίζει κάποιος κάτι? Θα δώσουν τώρα εντολή στο paypall να επιστραφούν τα λεφτά? Θα αργήσει? Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2015 από panagiotisky
maddoctor Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μπήκα τωρα στο site. . Δίπλα στη παραγγελία έχει refund order. Πάτησα refund και έβαλα έναν λόγο απο τους 3 που είχε. Refund pending λέει τώρα. Γνωρίζει κάποιος κάτι? Θα δώσουν τώρα εντολή στο paypall να επιστραφούν τα λεφτά? Θα αργήσει? Μπες εδώ και στείλε τους ένα μήνυμα και θα σου απαντήσουν λογικά μέσα στο 24ώρο όπως γράφουν http://www.banggood.com/Contact-Us_hi111
panagiotisky Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 μίλησα εχθές απο livechat. μου είπαν οτι τα λεφτά θα μπυν σε ενα 48ωρο στο paypall account απο τότε που πάτησα refund. Δηλάδη 00.10 Σάββατο. Δηλαδή υπολογίζω Δευτέρα πρωί.
panagiotisky Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Να επικοινωνήσω με paypal μήπως ? Μέχρι και σήμερα δεν έχουν βάλει λεφτά στο λογαριασμό μου... Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2015 από panagiotisky
panagiotisky Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μου έστειλε σήμερα η Banggood εαν εχω λάβει τα χρήματα. μου έχουν στείλει το id της μετάφορας χρημάτων απο τις 27/2 και μου είπαν οτι τα λεφτά τα έβαλαν.πατάω το id στο paypal αλλά δε βγάζει τίποτα. Μέχρι και σήμερα δε φαίνεται τίποτα ουτε στο λογαριασμό τράπεζας αλλά ουτε και στο paypal. ( είδα σε κάποια site οτι θέλουν και 5 εργάσιμες για να φανεί η συναλλαγή και σήμερα έληγε το 5ήμερο) Να κάνω θεμα στο paypal ? Να στείλω email στο paypal μήπως και βγάλω άκρη? ή να περιμένω ???
maddoctor Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μου έστειλε σήμερα η Banggood εαν εχω λάβει τα χρήματα. μου έχουν στείλει το id της μετάφορας χρημάτων απο τις 27/2 και μου είπαν οτι τα λεφτά τα έβαλαν.πατάω το id στο paypal αλλά δε βγάζει τίποτα. Μέχρι και σήμερα δε φαίνεται τίποτα ουτε στο λογαριασμό τράπεζας αλλά ουτε και στο paypal. ( είδα σε κάποια site οτι θέλουν και 5 εργάσιμες για να φανεί η συναλλαγή και σήμερα έληγε το 5ήμερο) Να κάνω θεμα στο paypal ? Να στείλω email στο paypal μήπως και βγάλω άκρη? ή να περιμένω ???Στείλε το email στο paypal να σου πούνε πιο είναι ο ψεύτης....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα