FORIS78 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 απο pc ειχα φτιαξει ενα το βαζω και μου ζηταει στοιχεια πιστωτικης καρταs απο το ιphone δεν μπορει να φτιαχτει αλλο δωρεαν account μου λεει.. πιστωτικη δεν εχω
atheatos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 παιδια καλησπερα το πηρα το τηλ αλλα εχω ενα θεματακι τωρα μου λει πως δεν μπορω να φτιαξω δωρεαν λογαριασμο στο icloud γιατι εχει ξεπερεαστει το οριο το δωρεαν λογαριασμων για αυτην την συσκευη. τι κανω το δινω πισω? Δοκίμασες μέσα από iTunes σε υπολογιστή?
FORIS78 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) απλα ειχα φτιαξει ενα aple id στο pc , απο itunes δεν το δοκιμασα..θα το κοιταξω και αυτο Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2015 από FORIS78
atheatos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Συνδεσε το στον υπολογιστή, άνοιξε το iTunes και δες από εκεί .
FORIS78 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 τιποτα φιλος ζηταει παλι πιστωτικη καρτα και απο το itunes
atheatos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 http://support.apple.com/kb/HE57 Πάρε τους ένα τηλέφωνο μπάς και κάνουν τίποτα...
FORIS78 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) ευχαριστω για την βοηθεια παιδια πηρα και την εξυπηρετηση πελατων και το ηχογραφημενο μυνημα μου λεει να επικοινωνησω με τον παροχο μου ..οτι να νε δηλαδη,, αν βαλω το aple id του φιλου μου θα υπαρχει καποιο προβλημα?? τελικα εβαλα το δικο του id και το εχω ετσι τωρα, μεχρι να βρεθουμε και να φτιαξω ενα νεο προφιλ δικο μου, απο το δικο του το 6αρι..δεν μπορεσα να βρω αλλη λυση σας ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2015 από FORIS78
atheatos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 ευχαριστω για την βοηθεια ο παιδια πηρα και την εξυπηρετηση πελατων και το ηχογραφημενο μυνημα μου λειε να επικοινωνησω με τον παροχο μου ..οτι να νε δηλαδη,, αν βαλω το aple id του φιλου μου θα υπαρχει καποιο προβλημα?? τελικα εβαλα το δικο του id και το εχω ετσι τωρα, μεχρι να βρεθουμε και να φτιαξω ενα νεο προφιλ δικο μου, απο το δικο του το 6αρι..δεν μπορεσα να βρω αλλη λυση σας ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια Πάρε τους Δευτέρα 1
georgeadams Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Για να φτιάξεις Apple ID χωρίς να σου ζητήσει υποχρεωτικά πιστωτική, πήγαινε στο iTunes στον υπολογιστή σου και "αγόρασε" μια δωρεάν εφαρμογή. Θα σου ζητήσει να φτιάξεις Apple ID και στον τρόπο πληρωμής θα έχει επιλογή "none". 3
FORIS78 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 το εκανα αυτο φιλε, εχω κανονικα itunes και appstore στο iphone αλλα οχι icloud.μολις παω να συνδεθω στο cloud με τον λογαριασμο μου λεει οτι εχει ενεργοποιηθει ο μεγιστος αριθμος δωρεαν λογαριασμων σε αυτο τo iphone.. αλλα οκ δεν με πειραζει αυτο μια χαρα ειναι και χωρις το cloud.. παντως την εχω καταβρει με το ios σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια παιδια
augeris21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 λοιπον φιλε αξιζει να δεις σε μεταχειρισμενο αλλα θα προσεξεις αυτα που λεει εδω:ειναι αναλυτικος οδηγος: http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/150882-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85-iphone-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF/ αμα θελεις να δεις σε μαγαζι μεταχειρισμενων προτεινω buy and sell και mobile fan εχω παρει αρκετα ειναι λιγο πιο τσιμπιμενα αποτι σε ιδιωτη που θα εβρισκες ΑΛΛΑ εισαι σιγουρος...!!! απο σιτε θα βρεις τα εξης: WWW.INSOMNIA.GR www.iphonehellas.gr www.xe.gr www.aggeliopolis.gr www.car.gr και προσπαθησε να παρεις κινητο με εγγυηση!!!!ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 λοιπον φιλε αξιζει να δεις σε μεταχειρισμενο αλλα θα προσεξεις αυτα που λεει εδω:ειναι αναλυτικος οδηγος: http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/150882-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85-iphone-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF/ αμα θελεις να δεις σε μαγαζι μεταχειρισμενων προτεινω buy and sell και mobile fan εχω παρει αρκετα ειναι λιγο πιο τσιμπιμενα αποτι σε ιδιωτη που θα εβρισκες ΑΛΛΑ εισαι σιγουρος...!!! απο σιτε θα βρεις τα εξης: WWW.INSOMNIA.GR www.iphonehellas.gr www.xe.gr www.aggeliopolis.gr www.car.gr και προσπαθησε να παρεις κινητο με εγγυηση!!!!ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Το έχει πάρει ήδη πάντως 1
panoyker10rp Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 κατα την γνώμη μου ναι τα προϊόντα apple είναι σκυλιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα