Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο pc ειχα φτιαξει ενα το βαζω και μου ζηταει στοιχεια πιστωτικης καρταs απο το ιphone

δεν μπορει να φτιαχτει αλλο δωρεαν account μου λεει..

πιστωτικη δεν εχω 

Δημοσ.

παιδια καλησπερα το πηρα το τηλ αλλα εχω ενα θεματακι τωρα μου λει πως δεν μπορω να φτιαξω δωρεαν λογαριασμο

στο icloud γιατι εχει ξεπερεαστει το οριο το δωρεαν λογαριασμων για αυτην την συσκευη. 

τι κανω το δινω πισω?

Δοκίμασες μέσα από iTunes σε υπολογιστή?
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απλα ειχα φτιαξει ενα aple id  στο pc ,  απο itunes δεν το δοκιμασα..θα το κοιταξω και αυτο

Επεξ/σία από FORIS78
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστω για την βοηθεια   παιδια πηρα και την εξυπηρετηση πελατων και το ηχογραφημενο μυνημα μου λεει να επικοινωνησω με τον παροχο μου ..οτι να  νε δηλαδη,,

αν βαλω το aple id του φιλου μου θα υπαρχει καποιο προβλημα??

τελικα εβαλα το δικο του id και το εχω ετσι τωρα, μεχρι να βρεθουμε και να φτιαξω ενα νεο προφιλ 

δικο μου,  απο το δικο του το 6αρι..δεν μπορεσα να βρω αλλη λυση

σας ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια

Επεξ/σία από FORIS78
Δημοσ.

ευχαριστω για την βοηθεια  ο παιδια πηρα και την εξυπηρετηση πελατων και το ηχογραφημενο μυνημα μου λειε να επικοινωνησω με τον παροχο μου ..οτι να  νε δηλαδη,,

αν βαλω το aple id του φιλου μου θα υπαρχει καποιο προβλημα??

τελικα εβαλα το δικο του id και το εχω ετσι τωρα, μεχρι να βρεθουμε και να φτιαξω ενα νεο προφιλ 

δικο μου,  απο το δικο του το 6αρι..δεν μπορεσα να βρω αλλη λυση

σας ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια

Πάρε τους Δευτέρα
  • Like 1
Δημοσ.

Για να φτιάξεις Apple ID χωρίς να σου ζητήσει υποχρεωτικά πιστωτική, πήγαινε στο iTunes στον υπολογιστή σου και "αγόρασε" μια δωρεάν εφαρμογή. Θα σου ζητήσει να φτιάξεις Apple ID και στον τρόπο πληρωμής θα έχει επιλογή "none". ;)

• Like 3
Δημοσ.

το εκανα αυτο φιλε, εχω κανονικα itunes και appstore στο iphone αλλα οχι icloud.μολις παω να συνδεθω στο cloud με τον λογαριασμο μου  λεει οτι εχει ενεργοποιηθει ο μεγιστος αριθμος δωρεαν λογαριασμων σε αυτο τo iphone..

αλλα οκ δεν με πειραζει αυτο μια χαρα ειναι και χωρις το cloud..

παντως την εχω  καταβρει με το ios :-)

σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια παιδια 

Δημοσ.

λοιπον φιλε αξιζει να δεις σε μεταχειρισμενο αλλα θα προσεξεις αυτα που λεει εδω:ειναι αναλυτικος οδηγος:                

http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/150882-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85-iphone-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF/     

αμα θελεις να δεις σε μαγαζι μεταχειρισμενων προτεινω buy and sell 

και mobile fan 

εχω παρει αρκετα ειναι λιγο πιο τσιμπιμενα αποτι σε ιδιωτη που θα εβρισκες ΑΛΛΑ εισαι σιγουρος...!!!

απο σιτε θα βρεις τα εξης: WWW.INSOMNIA.GR

www.iphonehellas.gr 

www.xe.gr

www.aggeliopolis.gr

www.car.gr

και προσπαθησε να παρεις κινητο με εγγυηση!!!!ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Δημοσ.

λοιπον φιλε αξιζει να δεις σε μεταχειρισμενο αλλα θα προσεξεις αυτα που λεει εδω:ειναι αναλυτικος οδηγος:                

http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/150882-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85-iphone-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF/     

αμα θελεις να δεις σε μαγαζι μεταχειρισμενων προτεινω buy and sell 

και mobile fan 

εχω παρει αρκετα ειναι λιγο πιο τσιμπιμενα αποτι σε ιδιωτη που θα εβρισκες ΑΛΛΑ εισαι σιγουρος...!!!

απο σιτε θα βρεις τα εξης: WWW.INSOMNIA.GR

www.iphonehellas.gr 

www.xe.gr

www.aggeliopolis.gr

www.car.gr

και προσπαθησε να παρεις κινητο με εγγυηση!!!!ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Το έχει πάρει ήδη πάντως :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...