Thess93 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα Αξίζει η αγορά του συγκεκριμένου κινητού?Τι γίνετε με την Cyanogen?one plus one,lg g2,lg g3,note 3 ποιο θα προτιμούσατε? Στην περίπτωση του one plus one επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω μεταχειρισμένο τι θα πρέπει να προσέξω?(One plus clone αν υπάρχει).Για να έχω εγγύηση πρέπει να έχω και το αccount από το οποίο αγοράστηκε το κινητό?Πρέπει να έχω και την απόδειξη?Η απόδειξη πάνω έχει τα στοιχεία του κινητού?
StigmaX Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Με τις τιμές που βρίσκεις σήμερα τα g3 και z2 δεν υπάρχει λόγος να πας στο opo. Προφανώς και όταν βγήκε έγινε ντόρος, τα άλλα κάνανε 700€ και αυτό 300... Όποιος βρήκε invite τότε άξιζε. Αλλά σήμερα έχεις αντίστοιχες επιλογές από την τοπική αγορά.
Thess93 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Έχεις χρησιμοποιήσει το one plus one και τa g3,z2?
StigmaX Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 G3 kai z2 μπορείς να τα βρεις σε οποιαδήποτε public και να τα δουλέψεις. Opo δεν έχω πιάσει, τεχνικά είναι στα ίδια επίπεδα, χάνεις ένα χρόνο εγγύηση, και δεν έχεις service Ελλάδα. Σε ελαττώματα που παρουσιάζουν διάφορες παρτίδες δεν θα αναφερθώ, μιας και μπορεί να τύχει σε οποιαδήποτε εταιρία.
Thess93 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Ωραία φίλε ευχαριστώ ανάμεσα δηλαδή στο note 3 και στο Οpo ποιο πιστεύεις ότι είναι καλύτερο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα