Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι 17 ετών και έχω ένα θέμα με τις κοπέλες δηλαδή δεν μπορώ να πάω να μιλήσω σε μια κοπέλα κομπλάρω και νιώθω πως θα πω βλακεία...

Αυτή τη περίοδο μου αρέσει πάρα πολύ μια κοπέλα που την γνώρισα πρόσφατα... Επίσης όποτε της στέλνω μήνυμα στο κινητό ή στο Facebook δεν μου απαντάει και φοβάμαι να πάω να της μιλήσω από κοντά τι να κάνω ???

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι 17 ετών και έχω ένα θέμα με τις κοπέλες δηλαδή δεν μπορώ να πάω να μιλήσω σε μια κοπέλα κομπλάρω και νιώθω πως θα πω βλακεία...

Αυτή τη περίοδο μου αρέσει πάρα πολύ μια κοπέλα που την γνώρισα πρόσφατα... Επίσης όποτε της στέλνω μήνυμα στο κινητό ή στο Facebook δεν μου απαντάει και φοβάμαι να πάω να της μιλήσω από κοντά τι να κάνω ???

Εντύπωση. Θα τον βρεις τον τρόπο εσύ...

• Like 1
Δημοσ.

Σοβαρά. Η συνταγή της επιτυχίας είναι να μπεις στο παιχνίδι και να παίξεις μπάλα όπως σου βγαίνει. Trial and error είναι η φάση. Όσο είσαι μέσα στο παιχνίδι, θα γίνεσαι και καλύτερος και μοιραία θα έρθουν και οι επιτυχίες και η γνώση (και η αυτογνωσία).

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν, χρειαζόμαστε τα μηνύματα που της έστειλες και κάποια παραδείγματα fail συζητήσεων για να κατανοήσουμε τη περίπτωση.καταθεσε τα εδώ και το πσκ θα έχεις απάντηση. Μην φοβάσαι το ινσομνια είναι γνωστή προξενήτρα.

υγ. μου τελείωσαν τα τσιπς...φέρτε λίγο ποπκορν.

• Like 3
Δημοσ.

Λοιπόν, χρειαζόμαστε τα μηνύματα που της έστειλες και κάποια παραδείγματα fail συζητήσεων για να κατανοήσουμε τη περίπτωση.καταθεσε τα εδώ

Επίσης όποτε της στέλνω μήνυμα στο κινητό ή στο Facebook δεν μου απαντάει

790d1389388275-what-s-your-day-job-escal

Δημοσ.

Αγαπητε κάποιε άγνωστε, πολλοι ξεκίνησαν σαν εσένα και κατέληξαν pro gamers στο wow κλπ Εισαι σε καλό δρόμο, συνέχισε έτσι. popcorn2.gif

• Like 5
Δημοσ.

Ούτε για friendzoned δηλαδή.

Άστο ρε παιδί μου. Βρες την επόμενη που σου αρέσει.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...