Καποιος Αγνωστος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα είμαι 17 ετών και έχω ένα θέμα με τις κοπέλες δηλαδή δεν μπορώ να πάω να μιλήσω σε μια κοπέλα κομπλάρω και νιώθω πως θα πω βλακεία... Αυτή τη περίοδο μου αρέσει πάρα πολύ μια κοπέλα που την γνώρισα πρόσφατα... Επίσης όποτε της στέλνω μήνυμα στο κινητό ή στο Facebook δεν μου απαντάει και φοβάμαι να πάω να της μιλήσω από κοντά τι να κάνω ???
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα είμαι 17 ετών και έχω ένα θέμα με τις κοπέλες δηλαδή δεν μπορώ να πάω να μιλήσω σε μια κοπέλα κομπλάρω και νιώθω πως θα πω βλακεία... Αυτή τη περίοδο μου αρέσει πάρα πολύ μια κοπέλα που την γνώρισα πρόσφατα... Επίσης όποτε της στέλνω μήνυμα στο κινητό ή στο Facebook δεν μου απαντάει και φοβάμαι να πάω να της μιλήσω από κοντά τι να κάνω ??? Εντύπωση. Θα τον βρεις τον τρόπο εσύ... 1
kirileman Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Σοβαρά. Η συνταγή της επιτυχίας είναι να μπεις στο παιχνίδι και να παίξεις μπάλα όπως σου βγαίνει. Trial and error είναι η φάση. Όσο είσαι μέσα στο παιχνίδι, θα γίνεσαι και καλύτερος και μοιραία θα έρθουν και οι επιτυχίες και η γνώση (και η αυτογνωσία). 1
Pa0ki Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μεσοβδόμαδα? Βρες άλλη, η συγκεκριμένη δεν ψήνεται 1
aneurysm Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Γράψε το ονομα της στον δρόμο με υγρό πυρ για να την εντυπωσιάσεις... Στανταράκι... 24
gatokoritso Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπόν, χρειαζόμαστε τα μηνύματα που της έστειλες και κάποια παραδείγματα fail συζητήσεων για να κατανοήσουμε τη περίπτωση.καταθεσε τα εδώ και το πσκ θα έχεις απάντηση. Μην φοβάσαι το ινσομνια είναι γνωστή προξενήτρα. υγ. μου τελείωσαν τα τσιπς...φέρτε λίγο ποπκορν. 3
Pa0ki Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπόν, χρειαζόμαστε τα μηνύματα που της έστειλες και κάποια παραδείγματα fail συζητήσεων για να κατανοήσουμε τη περίπτωση.καταθεσε τα εδώ Επίσης όποτε της στέλνω μήνυμα στο κινητό ή στο Facebook δεν μου απαντάει
Chrisxxx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Αγαπητε κάποιε άγνωστε, πολλοι ξεκίνησαν σαν εσένα και κατέληξαν pro gamers στο wow κλπ Εισαι σε καλό δρόμο, συνέχισε έτσι. 5
aneurysm Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 παρασκευηηηηηηηηη Γαμώτο, όχι ακόμα....
*nenya* Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα είμαι 17 ετών και έχω ένα θέμα με τις κοπέλες δηλαδή δεν μπορώ να πάω να μιλήσω σε μια κοπέλα κομπλάρω και νιώθω πως θα πω βλακεία... Αυτή τη περίοδο μου αρέσει πάρα πολύ μια κοπέλα που την γνώρισα πρόσφατα... Επίσης όποτε της στέλνω μήνυμα στο κινητό ή στο Facebook δεν μου απαντάει και φοβάμαι να πάω να της μιλήσω από κοντά τι να κάνω ??? Ούτε για friendzoned δηλαδή. Άστο ρε παιδί μου. Βρες την επόμενη που σου αρέσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις