Razor_7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα είμαι 17 ετών και έχω ένα θέμα με τις κοπέλες δηλαδή δεν μπορώ να πάω να μιλήσω σε μια κοπέλα κομπλάρω και νιώθω πως θα πω βλακεία... Αυτή τη περίοδο μου αρέσει πάρα πολύ μια κοπέλα που την γνώρισα πρόσφατα... Επίσης όποτε της στέλνω μήνυμα στο κινητό ή στο Facebook δεν μου απαντάει και φοβάμαι να πάω να της μιλήσω από κοντά τι να κάνω ??? Αν είσαι 17, καλό είναι να μην κανείς σχέση απο τωρα καθότι δεν είσαι ακομη ενηλικας. Παρολα αυτα και για στατιστικους λογους στείλε το τηλέφωνο της για να διαπιστώσουμε γιατί δεν απαντά τόσο καιρό στα μηνύματα σου. 3
gatokoritso Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Το γελάς unabomber?από το να το τριγυρνάει γύρω γύρω καλύτερα μία και έξω. Ριξε ένα yolo ρε νιατο και πες της να βγείτε για καφέ αν σε περιγελασει φορά το γυαλακι και με πόζα haters gonna hate αποχωρήσε.απλα και καθαρά. 3
Unabomber Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 προφανως με την φωτο, πεθανα στο γελιο…… Οσο για το αλλο, σωστη…. 1
GreyHorse Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 προφανως με την φωτο, πεθανα στο γελιο…… Οσο για το αλλο, σωστη…. Πόσο κρεμασμένα είναι του τύπου για να τα ζουλήξει έτσι; 1
Gannicus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Πολυ εξυπναδα επεσε εδω με το παλικαρακι απο τους περισσοτερους μην πω με ολους Παω στοιχημα οτι ολοι εσεις στην ιδια ηλικια μην πω και μικροτερη ακομη μαμουσατε και δερνατε...... Μαιστα.... τυφλα να εχει ο Τσακ Νορρις !!!!!!! Λοιπον θεματοθετη φιλαρακο ολα στον καιρο τους γιατι εισαι πολυ μικρος για σχεση .... Φιλικα θα πω πως αρχικα καλυτερα θα ειναι να εστιασεις στις καλες παρεες με ιδια ενδιαφεροντα και χομπι και ολα θα παρουν τον δρομο τους στον καιρο τους Παρολα αυτα ομως επειδη ξερω οτι δεν θα το ακουσεις αυτο λογω ορμων της ηλικιας......ξεκινα να μιλας αυθορμητα κι ας πεις οτι βλακεια σου κατεβει.... (θα ειναι οι ομορφοτερες βλακειες που θα εχεις πει και θα γελας μεθαυριο που θα καταλαβαινεις μερικα πραγματα ακομη καλυτερα) Επεισης ολο αυτο το σκηνικο θα ειναι εμπειρια για την επομενη φορα και θα σου λυθει η γλωσσα αποκτωντας και θαρρος σιγα σιγα Παντως το κλειδι για μια καλη γνωριμια ασχετα με το που θα βγει σαν κατασταση ειναι η εντυπωση Μια καλη φαση θα ηταν να το συζητησεις και με τον πατερα σου να δεις τι θα σου πει κι εκεινος 1
Gtr34 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Να της πεις αυτα που αισθανεσαι.Η μιση ντροπη δικη της και η αλλη μιση, στα μουτρα της.
vsl Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Trollotopic, αλλά λόγω ώρας ας γίνω λίγο φιλόσοφος. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις