Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξέρεις, σε πιάνουν τα σαράκια. Αν έχουν και την πιστωτική σου .....   κάποια στιγμή μη σου πουν, τόσα κομμάτια Χ τόσο το ένα ίσον τόσα ευρώ για πνευματικά δικαιώματα που θα επιστραφούν όταν αποδείξεις ότι τα απέκτησες νόμιμα. Και τρέχα μετά να βγάλεις άκρη ...

Oπως ειπαμε, μπορεις απλα να την αφαιρεσεις κατευθειαν απο τον λογαριασμο σου.

Την βαζεις για ενα λεπτο μονο για να ενεργοποιησεις το google music.

Πάντως στο επί πληρωμή iTunes match που ανέβασα την παράνομη μουσική μου, βρέθηκα ξαφνικά να έχω στο iTunes store,λίστα με αγορασμένα τραγούδια που ποτέ δεν είχα αγοράσει αλλά τα βρήκε στη συλλογή μου. Ξαφνικά κάποια κόμματια από την παράνομη συλλογή μου γίνανε νόμιμα. Όχι άσχημα για 25 ευρώ το χρόνο γιατί αν τα αγόραζα θα μου κόστιζαν πολύ περισσότερο....

Πάντως έχει δίκιο ο haha, πρέπει τώρα το iTunes match να απαντήσει με περισσότερα τραγούδια ή με μηδενική συνδρομή.

Εχει ξεπεραστει το itunes match. Γενικοτερα ηταν μονο για fanboys που δεν ηθελαν την καλυτερη υπηρεσια της google και ηθελαν να πληρωνουν την apple.

Το google music ειναι δωρεαν, προσφερει διπλασιο χωρο απο το επι πληρωμη itunes match, δεν απαιτει ειδικο software για να ανεβασεις ή να παιξεις τα τραγουδια(μπορεις να το κανεις μεσα απο web player , να επισκεφθεις δηλαδη απλα μια σελιδα), παιζει σε ολες τις πλατφορμες(web player, iOS, android, Windows/OS X), υποστηριζει FLAC κλπ.

Αλλα γενικοτερα, ο κοσμος παει σε streaming services τυπου spotify.

Δημοσ.

το streaming βολευει πιο πολυ γιατι και το google music να χρησιμοποιεις στο αυτοκινητο ας πουμε θα σε τρωει mb ενω με το spotify και 5€ ακους χωρις χρεωση mb τωρα θα μου πεις τα κατεβαζεις αν θες αλλα θα σου πιασουν πολυ χωρο αν ειναι πολλα τραγουδια 

Δημοσ.

ενω με το spotify και 5€ ακους χωρις χρεωση mb

Αυτό είναι ειδική συμφωνία της cosmote,δεν ισχύει για το Spotify σαν υπηρεσία γενικότερα. Αν δεν έχεις cosmote μια χαρά χρεώνεσαι και σε αυτό τα mb.

Δημοσ.

Δηλαδή για να καταλάβω, αντί να αποθηκεύσω τα τραγούδια που έχω κάνει rip από τα CD μου κατευθείαν στο κινητό μου θα τα στείλω στην Google και από εκεί θα τα κατεβάσω στο κινητό.

Τόση φασαρία ενώ λύνω το πρόβλημα μου με μια απλή καρτούλα SD.

Πρέπει δηλαδή σώνει και καλά να βάλω κεχαγιά την Google.

Έχω μείνει πολύ πίσω.

Δημοσ.

Δηλαδή για να καταλάβω, αντί να αποθηκεύσω τα τραγούδια που έχω κάνει rip από τα CD μου κατευθείαν στο κινητό μου θα τα στείλω στην Google και από εκεί θα τα κατεβάσω στο κινητό.

Τόση φασαρία ενώ λύνω το πρόβλημα μου με μια απλή καρτούλα SD.

Πρέπει δηλαδή σώνει και καλά να βάλω κεχαγιά την Google.

Έχω μείνει πολύ πίσω.

Όντως έχεις μείνει πολύ πίσω...

Η ιδέα είναι να έχεις εύκολα πρόσβαση στη μουσική σου από οποιαδήποτε συσκευή (κινητό/tablet/PC). Σκεφτήτε και λίγο παρά πέρα πριν μιλήσετε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Oπως ειπαμε, μπορεις απλα να την αφαιρεσεις κατευθειαν απο τον λογαριασμο σου.

Την βαζεις για ενα λεπτο μονο για να ενεργοποιησεις το google music.

Εχει ξεπεραστει το itunes match. Γενικοτερα ηταν μονο για fanboys που δεν ηθελαν την καλυτερη υπηρεσια της google και ηθελαν να πληρωνουν την apple.

Το google music ειναι δωρεαν, προσφερει διπλασιο χωρο απο το επι πληρωμη itunes match, δεν απαιτει ειδικο software για να ανεβασεις ή να παιξεις τα τραγουδια(μπορεις να το κανεις μεσα απο web player , να επισκεφθεις δηλαδη απλα μια σελιδα), παιζει σε ολες τις πλατφορμες(web player, iOS, android, Windows/OS X), υποστηριζει FLAC κλπ.

Αλλα γενικοτερα, ο κοσμος παει σε streaming services τυπου spotify.

Αν και πληρώνω κάθε μήνα το play music (all access) ακόμη δεν μπορεί να φτάσει το itunes! Τόσο στην ποικιλία των κομματιών όσο και στην αναζήτηση (που πάσχει σοβαρά στο Google Play Music)...

Δημοσ.

Αν και πληρώνω κάθε μήνα το play music (all access) ακόμη δεν μπορεί να φτάσει το itunes! Τόσο στην ποικιλία των κομματιών όσο και στην αναζήτηση (που πάσχει σοβαρά στο Google Play Music)...

Το itunes δεν μπορει να φθασει το δωρεαν google music για το οποιο μιλαει το αρθρο.

Μιλαμε για 50.000 τραγουδια σε οποια συσκευη θελεις δωρεαν εναντι

α) 0 τραγουδιων σε συγκεκριμενες συσκευες δωρεαν ή

β) 25€/χρονο για τα μισα τραγουδια(25.000) που μαλιστα θα τα εχεις διαθεσιμα σε ελαχιστες συσκευες(δεν εχει android,windows phone, linux κλπ) και χωρις web player. 

Να εισαι fanboy , αλλα οχι κ τυφλος!

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το itunes δεν μπορει να φθασει το δωρεαν google music για το οποιο μιλαει το αρθρο.

Μιλαμε για 50.000 τραγουδια σε οποια συσκευη θελεις δωρεαν εναντι

α) 0 τραγουδιων σε συγκεκριμενες συσκευες δωρεαν ή

β) 25€/χρονο για τα μισα τραγουδια(25.000) που μαλιστα θα τα εχεις διαθεσιμα σε ελαχιστες συσκευες(δεν εχει android,windows phone, linux κλπ) και χωρις web player. 

Να εισαι fanboy , αλλα οχι κ τυφλος!

Τόνισα πολύ συγκεκριμένα πράγματα που με ενοχλούν στο Google Music. Εσύ προτίμησες και πάλι την ...κασέτα! :P

Δημοσ.

Τόνισα πολύ συγκεκριμένα πράγματα που με ενοχλούν στο Google Music. Εσύ προτίμησες και πάλι την ...κασέτα! :P

Εσυ εβαλες την κασετα και ανεφερες το "all access" που ειναι ασχετο με την υπηρεσια του θεματος.

Το google music σου δινει δωρεαν τη δυνατοτητα να ανεβασεις 50.000 τραγουδια(σε αυτο αναφερεται η ειδηση) και να τα εχεις σε ολες τις συσκευες, ενω το itunes match δεν εχει υπηρεσια δωρεαν.

Εχει μια υπηρεσια επι πληρωμη με 25€/χρονο που ομως υστερει γιατι σου δινει τα μισα τραγουδια, δεν ειναι δωρεαν και δεν ειναι διαθεσιμο για ολες τις συσκευες..

Λογω  .. κασετας και κολληματος, συνεχιζεις να προτεινεις κατι που δεν ειναι δωρεαν, ενω υπαρχει κατι δωρεαν και χωρις ππεριορισμους...

http://www.insomnia.gr/topic/541915-%CE%B7-apple-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF-%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%AE%CF%83/page-3?do=findComment&comment=53472442

Για import μουσικής μιλάμε από original πηγή και όχι από ήδη συμπιεσμένο mp3... Αν έχεις χάλια mp3 αποκτάς υπηρεσία itunes match και στα αντικαθιστά όλα με καλύτερης ποιότητας aac.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...