bratsos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μην πας και το βαλεις σε φουρνο. Τη ειναι αυτα που ακουω, ελεος Δεν ειναι φαγητο. Θελει στοχευμενη θερμοκρασια σε ολοκληρωμενα κυκλωματα πχ Σε καρτα γραφικων, σε ολο το υπολοιπο τυλιγετε με αλουμινοχαρτο. Η πλακετα εχει αρκετα σημεια που ειναι πλαστικα π,χ Τις συνδεσεις με σκληρο δισκο, υποδοχεις για καλωδιοταινιες, πυκνωτες κτλ.. Παραπανω απο 80 λιωνουν ή καιγονται
beknick Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) περα απο αυτο που ειπε ο bratsos δεν κανει λογο των αναθυμιασεων που θα καθησουν στον φουρνο καντω με το πιστολακι 10-15 λεπτα και θα εισαι οκ Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2015 από beknick
Cannabiero Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Αυτο εχω δει και δνε το εχω βαλει ακομα.Αρα θα το κανω με πιστολακι τοτε.Αλλα ποση ωρα πρεπει να το κρατησω και πως ακριβως να το κανω?
zio10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μην πας και το βαλεις σε φουρνο. Τη ειναι αυτα που ακουω, ελεος Δεν ειναι φαγητο. Θελει στοχευμενη θερμοκρασια σε ολοκληρωμενα κυκλωματα πχ Σε καρτα γραφικων, σε ολο το υπολοιπο τυλιγετε με αλουμινοχαρτο. Η πλακετα εχει αρκετα σημεια που ειναι πλαστικα π,χ Τις συνδεσεις με σκληρο δισκο, υποδοχεις για καλωδιοταινιες, πυκνωτες κτλ.. Παραπανω απο 80 λιωνουν ή καιγονται Κι όμως αντέχουν 2
Cannabiero Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Τ εκανα με το πιστολακι και τα ιδια Σειρα εχει ο φουρνος..
whodatinsomniaK Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Μη χάνεις το χρόνο σου: 1. Βάλτου σταθερή ip 2. Αν χρησιμοποιείς windows, εγκατέστησε putty αλλιώς από την κονσόλα κατευθείαν: 3. ssh -X την.σταθερή.ip Και έχεις μηχάνημα έτοιμο να κάνεις ότι θες.
spyros007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 η καρτα γραφικων ειναι αποσπομενη η ενσωματομενη στη μητρικη
Cannabiero Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Η καρρτα γραφικων ειναι ενσωματομενη στην μηττρικη..Δεν το εχω κανει ακομα αυτο με τον φουρνο..whoadtinsomniaK τι θα μπορω να κανω με αυτο που μου λες εσυ δλδ?
hackerW32 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μην πας και το βαλεις σε φουρνο. Τη ειναι αυτα που ακουω, ελεος Δεν ειναι φαγητο. Θελει στοχευμενη θερμοκρασια σε ολοκληρωμενα κυκλωματα πχ Σε καρτα γραφικων, σε ολο το υπολοιπο τυλιγετε με αλουμινοχαρτο. Η πλακετα εχει αρκετα σημεια που ειναι πλαστικα π,χ Τις συνδεσεις με σκληρο δισκο, υποδοχεις για καλωδιοταινιες, πυκνωτες κτλ.. Παραπανω απο 80 λιωνουν ή καιγονται εχω βαλει μητρική απο λαπτοπ και την gtx 260 στον φουρνο η gpu ευτιαξε και παιζει ακομα στο λαπτοπ χρειάστηκε αλλη διαδικασια στους 150 εαν θυμαμε καλα, προθερμασμενος φουρνος, για 8-10 λεπτα, βγαζεις αυτοκόλλητα μην παρουν φωτια και μπαταρια της μητρικης. σου συνιστώ να το κανεις σε φουρνο που δεν μαγηρευεις, εγω βεβαια το εχω κανει 3 φορες μεχρι τωρα και δεν εχω παθει τιποτα. δεν ειναι σιγουρο οτι θα πεθανεις αλλα καλο ειναι να το κανεις σε φουρνο που δεν μαγειρεύεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα