Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Καλησπέρα παίδες 

Αγόρασα 2 ram 4 gb η καθεμια ddr 3 από ebay και σήμερα πήγα να τις δοκιμάσω αλλα μόλις τις βάζω και ανοίγω το pc κάνει 3 συνεχόμενα και στον ίδιο τόνο beep ούτε πολύ γρήγορα ούτε πολύ αργά και δη δείχνει τίποτα στην οθόνη και μετά από λίγο αρχίζει να κάνει restart κάθε 5 δευτερα μονο του. 

αποκλείουμε τις περιπτώσεις να μην δέχεται ddr 3 η μητρική λόγου του ότι φορούσε είδη 2 ddr3 από 4 gb.

αποκλείουμε το βίος update γιατί είναι το τελευταίο

επίσης έκανα και cmos reset (μπορεί να το κάνα και λάθος δη ξέρω)

θα ήθελα μια βοήθεια πάνω στο θέμα οποιος θέλει.

(υπάρχει ενδεχόμενο να είναι χαλασμένες αλλα δη ξέρω γιατί είναι εταιρία και είχε 100% feedback)

ευχαριστώ εκ τον προτερων

edit : μήπως φταίνε τα mhz ? αυτές p αγόρασα είναι RAM 4GB DDR3 1333MHz PC3-10600 RG (Registered) Dual Channel -2 εγώ φοράω μητρική asrock P43Twins1600 και ram 2 επί 8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)

Επεξ/σία από Soser1
Δημοσ.

Αλλαξε τους slot. Μάλλον τις έχεις στο 2 και στο 4 οπότε βάλτες στο 1 και στο 3. Μου εκανε ακριβώς τα ίδια τα ξήλωσα ολα απο πάνω και αρχισα να τα προσθέτω ενα ενα. Με τις μνήμες το 2 και στο 4 slot δεν δουλευε, ενω οταν μπήκαν στο 1 και στο 3 ολα κομπλε.

Δημοσ.

ορίστε η μητρική μου , εκεί που έχω τετραγωνίσει εκεί μπαίνουν οι rams αλλα στα αλλα slot δεν βλέπω να χωράνε

post-333403-0-24099100-1424953583_thumb.jpg

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη μητρική ειναι πολύ δύστροπη με τις ddr3 μνημες και έχει ασυμβατότητα με αρκετες ddr3 ... Οποτε σιγουρα θα δουλέψουν μονο μνήμες που είναι στην λίστα συμβατότητας!

http://www.asrock.com/mb/memory/P43Twins1600.pdf

Που όπως βλέπεις δεν είναι και πολλές...

Δημοσ.

φιλε δεν θα δουλεψουν. αυτες ειναι ECC ,ειναι για server

Σωστος ο drkar... δεν το ειχα παρατηρήσει... Δεν προκειται να πάξουν με την καμια!!

Δημοσ.

Αλλαξε τους slot. Μάλλον τις έχεις στο 2 και στο 4 οπότε βάλτες στο 1 και στο 3. Μου εκανε ακριβώς τα ίδια τα ξήλωσα ολα απο πάνω και αρχισα να τα προσθέτω ενα ενα. Με τις μνήμες το 2 και στο 4 slot δεν δουλευε, ενω οταν μπήκαν στο 1 και στο 3 ολα κομπλε.

Γιατι συμβαινει ομως αυτο; Το εχω παρατηρησει και στη δικια μου μητρικη που ειναι καινουρια..Αν βαλω τις μνημες στο 2 και 4 υπαρχουν λιγες πιθανοτητες να ανοιξει το pc..Αν τις βαλω στο 1  και 3 ειναι πιο πιθανο να bootαρει.. Θα επρεπε να ανησυχω για τη μητρικη ή τις μνήμες; 

Δημοσ.

και ποίες είναι για pc παίδες πληροφοριακά να ξέρω , θα τις στείλω αυτές πίσω να ξέρω τι να πάρω , ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...