trayban Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 καλο θα ηταν να μη γαμηθεί το νήμα με τη διαφωνία περι α-θειας. ο θεος ειτε υπάρχει,ειτε οχι. Οι δικες μας πράξεις κρίνουν τον υπαρκτό κοσμο. Αν λοιπον διαμορφώσουμε τον υπαρκτό σωστα,βασει κάποιων γενικά αποδεκτών κανόνων,τοτε και ο μετακοσμος αν υπάρχει.Σιγουρα κι αυτος θα ειναι καλος. οποτε ας επιστρέψουμε στη συζήτηση περι χαλιφατοουγκανων 1
cuspid Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Καλά λέω εγώ μια tsar bomba τους χρειάζεται. Είσαι υπερβολικός, μην καταστρέψουμε την μισή χώρα. Κανά - δυό good old τύπου "Little Boy" είναι αρκετές για να στείλουν το μύνημα και να προλειάνουν το έδαφος της χερσαίας επέμβασης. Απλά o Obama είναι gay σε σχέση με τον Τρούμαν, δεν το πατάει εύκολα το κόκκινο κουμπί .
Unabomber Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Τους λειπει το Enola Gay, γι¨αυτο δεν το κανουν..... 1 ειναι αρκετη, και δεν θα χρειαζονταν χερσαια επεμβαση.....
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 δαφακ ;;; τι στο διαολο διαβασα. Ο μονος εγωιστης ειναι ο θρησκευομενος ο οποιος πιστευει οτι η δικια του θρησκεια ειναι η καλυτερη και απο οτι απο ολο το συμπαν απο ολους τους αμετρητους πλανητες ο φανταστικος θεος του καθεται και προσεχει ενα και μονο ειδος , τον ανθρωπο . Ο εγωισμος στο μεγαλειο του .Κοιμησου τωρα και την στιγμη που εμφανιστει ο θεος σου θα ερθω εγω ο ιδιος να σε ξυπνησω Αρχηγέ αν πιστεύεις πραγματικά στα όσα γράφεις πραγματικά σε λυπάμαι, δεν έχει νόημα άλλο να γράφω. Είσαι άλλος ένας που μιλάς απλά για να κράξεις χωρίς να ξέρεις, μάθε οτι δεν είμαι λοιπόν θρησκευόμενος, πιστεύω μόνο στον θεό και τον χριστό και απέχω από έθιμα θείες κοινωνίες και εκκλησίες, ασχολούμαι μόνο με το διάβασμα κειμένων σχετικών με τον χριστό και τον θεό, στο παρελθόν για 7 χρόνια είχα περάσει φανατικότατη αθεϊα και μετά πίστεψα πάλι, το ξυπνητήρι λοιπόν για εμένα χτύπησε και σε έχει προλάβει ήδη. Επιτέλους ας μάθει ο κόσμος να σέβεται τα πιστεύον του διπλανού του, όσο θα κάθεται ο ένας να κατηγορεί τον διπλανό του επειδή είναι χριστιανός μουσουλμάνος αιρετικός σατανιστής κομμουνιστής τότε άλλο τόσο θα βγαίνει και ο διπλανός σου να κατηγορεί εσένα. Έχω φίλους μου στο fb που είναι μουσουλμάνοι και πραγματικά η απολυτοσύνη και η μίρλα των άθεων ειδικά στην Ελλάδα να επιδεικνύουν την άποψή τους και οτι είναι σωστότερη και δικαιότερη έναντι όλων των άλλων για αυτό που πιστεύουν ξεπερνάει έτη ετών φωτός και τους μουσουλμάνους οι οποίοι σπάνια θέλουν να δίνουν σημάδι στο τι πιστεύουν και τι είναι, έλεος δηλαδή. 1
Unabomber Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Αρχηγέ αν πιστεύεις πραγματικά στα όσα γράφεις πραγματικά σε λυπάμαι, δεν έχει νόημα άλλο να γράφω. Είσαι άλλος ένας που μιλάς απλά για να κράξεις χωρίς να ξέρεις, μάθε οτι δεν είμαι λοιπόν θρησκευόμενος, πιστεύω μόνο στον θεό και τον χριστό και απέχω από έθιμα θείες κοινωνίες και εκκλησίες, ασχολούμαι μόνο με το διάβασμα κειμένων σχετικών με τον χριστό και τον θεό, στο παρελθόν για 7 χρόνια είχα περάσει φανατικότατη αθεϊα και μετά πίστεψα πάλι, το ξυπνητήρι λοιπόν για εμένα χτύπησε και σε έχει προλάβει ήδη. Επιτέλους ας μάθει ο κόσμος να σέβεται τα πιστεύον του διπλανού του, όσο θα κάθεται ο ένας να κατηγορεί τον διπλανό του επειδή είναι χριστιανός μουσουλμάνος αιρετικός σατανιστής κομμουνιστής τότε άλλο τόσο θα βγαίνει και ο διπλανός σου να κατηγορεί εσένα. Έχω φίλους μου στο fb που είναι μουσουλμάνοι και πραγματικά η απολυτοσύνη και η μίρλα των άθεων ειδικά στην Ελλάδα να επιδεικνύουν την άποψή τους και οτι είναι σωστότερη και δικαιότερη έναντι όλων των άλλων για αυτό που πιστεύουν ξεπερνάει έτη ετών φωτός και τους μουσουλμάνους οι οποίοι σπάνια θέλουν να δίνουν σημάδι στο τι πιστεύουν και τι είναι, έλεος δηλαδή. Αυτος πχ, δεν δινει σημαδι σε τι πιστευει και τι ειναι ?
noFEARgr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 δαφακ ;;; τι στο διαολο διαβασα. Ο μονος εγωιστης ειναι ο άθεος ο οποιος πιστευει οτι η δικια του γνώμη ειναι η καλυτερη και απο οτι απο ολο το συμπαν απο ολους τους αμετρητους πλανητες ο φανταστικος εαυτός του δεν δεχετε τη γνώμη του άλλου. Ο εγωισμος στο μεγαλειο του . μα τι καταπληκτικά επιχειρήματα... Aρχικα εγω δεν ειπα κανεναν εγωιστη αλλος το αρχισε . Δευτερον φυσικα και δεχομαι την γνωμη του αλλου ο καθενας μπορει να πιστευει σε οτι θελει , μπορει να ειναι ομοφυλοφιλος κτλπ κτλπ . Το οτι ειναι σωστο ειναι αλλο θεμα ομως. Και δεν νομιζω να προκαλουν οι αθεοι ολες αυτες τις αιματοχυσιες . Οι τζιχαντιστες ειναι , οπως ηταν οι φανατικοι χριστιανοι τον μεσαιωνα που σκοτωνανε καθε προοδευτικο επιστημονα και καψανε χιλαδες γυναικες γιατι τις θεωρουσαν μαγισσες . Αυτα εχουν προσφερει και προσφερουν στον κοσμο οι θρησκειες . Επιτέλους ας μάθει ο κόσμος να σέβεται τα πιστεύον του διπλανού του, όσο θα κάθεται ο ένας να κατηγορεί τον διπλανό του επειδή είναι χριστιανός μουσουλμάνος αιρετικός σατανιστής κομμουνιστής τότε άλλο τόσο θα βγαίνει και ο διπλανός σου να κατηγορεί εσένα. Κατηγορω αυτον που στερει την ζωη και ελευθερια του αλλου . Κατηγορω τον φασιστα, κατηγορω τον παιδεραστη , κατηγορω τον φανατικο θρησκευομενο που σκοτωνει γιατι του το λεει και καλα το βιβλιο που το εστειλε ο θεος του . Αν καποια στιγμη βγω στον δρομο και καθαρισω μαι ντουζινα ατομα η εμποδισω καποιον να παει να προσευχηθει στην εκκλησια τοτε ας με κατηγορησουν .Μπορεις να πιστευεις σε οτι θες ( οχι εσυ συγκεκριμενα γενικα ) αλλα δεν μπορεις να στερεις και να παρενοχλεις την ζωη του αλλου που πιστευει κατι το διαφορετικο . 2
Zein Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Αυτος πχ, δεν δινει σημαδι σε τι πιστευει και τι ειναι ? Αυτη ειναι η αληθινη του φωτογραφια. τωρα ποια δε μοιαζει με ηγετη κρατους αλλα με εναν κοινο εγκληματια. 1
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 αυτός είναι ενας μουσουλμάνος αυτή είναι η γυναίκα του αυτό το παιδί του αυτός κάποιος άσχετος μουσουλμάνος επίσης όποιος έχει διαφορετική φάτσα, δεν είναι μουσουλμάνος, είναι κάτι άλλο. τέλος. και μην πει κανένας οτι γενικεύω
Unabomber Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Αυτη ειναι η αληθινη του φωτογραφια. τωρα ποια δε μοιαζει με ηγετη κρατους αλλα με εναν κοινο εγκληματια. Και δες πως ηταν Χαμαιλεων ο τυπας.... 1
MT60RS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 ενας αμερικανος που εχει δει στο youtube βιντεακια με Λουκα και αρχιεπισκοπους, τι γνωμη θα σχηματισει για την ελληνορθοδοξη εκκλησια;
akpe Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Φαντάζομαι την ίδια που σχηματίζουμε και εμείς όταν βλέπουμε creationists να διαδηλώνουν κατά της εξέλιξης; 3
trayban Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 ενας αμερικανος που εχει δει στο youtube βιντεακια με Λουκα και αρχιεπισκοπους, τι γνωμη θα σχηματισει για την ελληνορθοδοξη εκκλησια; ποια η γνώμη σου για την πειλιν,που κατέβαινε για αντιπρόεδρος;
Anorymous Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 ενας αμερικανος που εχει δει στο youtube βιντεακια με Λουκα και αρχιεπισκοπους, τι γνωμη θα σχηματισει για την ελληνορθοδοξη εκκλησια; Η λουκά είναι γραφική ακόμα και για μας τους ίδιους και το ίδιο όσοι κληρικοί λένε μαλακίες σαν τον φερμπι. Επίσης μπορείς να λες ότι θες αλλά άλλο αυτό και άλλο να κόβεις κεφάλια, να βάζεις άπιστες να κάνουν τις πόρνες, να πετάς γκέι από την ταράτσα και να καις ζωντανούς μέσα σε κελιά και να καταστρέφεις πολιτισμό 3000 χρονων! 2
The_Judas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 οι εικονολάτρες ειχαν ξεφυγει απο ενα σημειο και μετα οποτε και άρχισαν να τρωνε ακομα και εικονες για να λάβουν θεια χαρη. Το ισλαμ αντιτίθεται στα είδωλα γιατι πολυ απλα ειναι αδερφη θρησκεια της εβραϊκής,της οποιας ο μωσαϊκός νομος απαγορεύει τα ειδωλα.απο την αλλη ο χριστιανσμος ιδρύθηκε απο εβραιους(μαλλον εσσαιους δλδ) αλλα αλλαξε αρδην και εγινε η πρωτη πανθρησκεια αλλα με το ελληνικο "γιγνεσθαι" να κατεχει πρωτη θεση. Το βασικό δόγμα του χριστιανισμού είναι ενάντια στα είδωλα. Νομίζω ότι είναι προφανές από τις 10 εντολές. Παρόλα αυτά οι εικονολάτρες επικράτησαν μετά από τεράστιες διαμάχες και σφαγές και από τις 2 πλευρές.
MT60RS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Η λουκά είναι γραφική ακόμα και για μας τους ίδιους και το ίδιο όσοι κληρικοί λένε μαλακίες σαν τον φερμπι. Επίσης μπορείς να λες ότι θες αλλά άλλο αυτό και άλλο να κόβεις κεφάλια, να βάζεις άπιστες να κάνουν τις πόρνες, να πετάς γκέι από την ταράτσα και να καις ζωντανούς μέσα σε κελιά και να καταστρέφεις πολιτισμό 3000 χρονων! ναι αλλα οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν για εμας τους ιδιους. Εχουν αποψη μονο απο τα media. Εχεις δει σχολια για την κριση στην Ελλαδα απο τον τυχαιο γερμανο ή αμερικανο; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα