apostolisR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Όσοι είστε απο Πατήσια και απο τριγύρω περιοχές γενικά, έχετε λίγο τον νου σας για το συγκεκριμένο σκυλί. Υιοθετήθηκε πολύ πρόσφατα και χάθηκε με το που πήγε στην νέα της οικογένεια. Είναι θηλυκό, στειρωμένη και ακούει στο όνομα Πέρσα! Αν έχετε facebook βασικά κοινοποιείστε αυτό: https://www.facebook.com/AdespotoiEthelontesLarisasPhilozoikoSomateio/photos/a.485332418198744.1073741856.345422258856428/808782865853696/?type=1&pnref=story Και όσοι έχετε twitter κάντε απλά ένα rt αυτό: Ακόμα και αυτό είναι τεράστια βοήθεια. Να στε καλά!
MT60RS Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 το τυπωνεις αυτο και το βαζεις οσο πιο "παντου" γινεται, σε σημεια που περναει κοσμος. Σε οσο πιο μεγαλη ακτινα γινεται, τουλαχιστον 5-6χλμ. Βαζεις το καθε αφισακι σε διαφανεια με την ανοιχτη πλευρα απο κατω. Εχεις μαζι σου πινεζες-σφυρακι και καλης ποιοτητας ταινια. Στο αφισακι βαζεις και το τηλ του κτηνιατρου σου, ή ακομα και το τηλ 24ωρου κτηνιατρειου (αν χρειαστει να το πληρωσεις θα ειναι φαρμακειο, αλλα θα ειναι το τελευταιο που θα σε νοιαζει) Αν βαλεις και μια (μικρη εστω) αμοιβη, πολυς περισσοτερος κοσμος θα το εχει στο νου του. Εννοειτε οτι δεν δινεις λεφτα μεχρι τον να δεις-παρεις Βαζεις ενα ρουχο σου (καλοιδρωμενο, να εχει εντονη τη μυρωδια σου) και λιγο φαγητο-νερο, αντε και κανα παιχνιδι του. Βαζεις και μια αφισα (προσθετη, που να εξηγει για τον λογο του "σκουπιδαριου") ωστε να μην τα πειραξει κανεις. Το κανεις σε οσο πιο πολλα και διασπαρτα σημεια μπορεις. "Συνεργαζεσαι" με τους περιοικους του καθε σημειου (κατινες-αργοσχολους-περιπτεραδες), για να εχουν το νου τους. Υπαρχει πιθανοτητα να ψιλοεγκατσταθει εκει γυρω 1
dacourt Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 ok, βλέπω ότι είσαι στο Λύκειο 59; σωστά; τσέκαρε να δεις αν πήγε προς το Άλσος Προμπονά. γιατί μπορεί να έχει φοβηθεί και να βρήκε καταφύγιο εκεί.. τσέκαρε και στα μαρμαράδικα. Γιατί σε αυτά τα σημεία έχει πολλές κρυψώνες για να χωθούν τα σκυλιά.. Μακάρι να το βρεις..
apostolisR Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ είμαι απο Λάρισα βασικά. Το σκυλί δεν είναι δικό μου, απλά είμαι εθελοντής στο σωματείο απο το οποίο δόθηκε για υιοθεσία. @MT60RS Έχουμε κάνει όλα τα παραπάνω με τις αφισοκολλήσεις κλπ. Αυτό με τα ρούχα δεν θα έπιανε έτσι και αλλιώς γιατί το σκυλί δεν είχε ούτε 2 βδομάδες που πήγε εκεί. @dacourt Θα τους μεταφέρω και τις περιοχές που μου είπες. Να σαι καλά.
ADHD Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Ειμαι Ανω πατησια εγω, θα εχω το νου μου οσο μπορω και θα παω και καμια βολτα στα κοντινα παρκακια, ελπιζω να βρεθει.
mistalee Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Θα εχω και εγω το νου μου, Αθήνα. Ευχομαι να βρεθει σύντομα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα