Προς το περιεχόμενο

micro USB-B female

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω το samsung s4 mini και έχω πάρει αυτό το καλώδιο που μπαίνει στο κινητό και βγαίνει σε θηλυκό usb για να βάλω στο κινητό usb, σκληρό δίσκο κλπ άλλα πως θα το κάνω να τα αναγνωρίζει?

Δημοσ.

έχω το samsung s4 mini και έχω πάρει αυτό το καλώδιο που μπαίνει στο κινητό και βγαίνει σε θηλυκό usb για να βάλω στο κινητό usb, σκληρό δίσκο κλπ άλλα πως θα το κάνω να τα αναγνωρίζει?

έβαλες usb stick και δεν το αναγνωρίζει?σκληρό δίσκο χωρίς εξωτερική τροφοδοσία δοκίμασες ή με εξωτερική τροφοδοσία? 

Δημοσ.

αν ειναι rootαρισμενο το κινητο λογικα θα δουλεψει διαφορετικα θα σου βγαλει μηνυμα check to root phone κλπ

δεν νομίζω να χρειάζεται ρουτ η εξωτερικό app  για να δουλέψει,τουλάχιστον στο αλφα που έχω δεν χρειάζεται  

Δημοσ.

δεν ξερω παντως στο play store γιαυτες τις εφαρμογες πρεπει να ειναι rooted οι συσκευες, και επειδη ειχα και εγω θεμα με μια παρομοια περιπτωση για την sdcard που τη χωρισα σε 2 partition, για το paragon hfs+ntfs επρεπε να το κανω root διαφορετικα δεν επαιζε και οταν το εκανα ενω εκανε mount το δευτερο partition ο file explorer εβλεπε κανονικα τα αρχεια στη προσαρτηση που του εδινα αλλα δεν τα επαιζε, κυριως βιντεο ο media player, εβαλα αλλον file explorer, το es explorer αλλα δεν εβλεπε την κινητη συσκευη οποτε το ελυσα με το link2sd σε μετατροπη partition απο ntfs σε ext2 και παιζει κανονικα τα αρχεια, ακομα και να αναγνωριζει τα εξωτερικα usb μην περιμενεις οι media players να παιζουν σωστα τα αρχεια βιντεο-ηχου, πρεπει να βρει και τον καταλληλο file explorer που να εχει ενσωματωμενο media player επεξεργαστη κειμενου κλπ, σε μενα για παραδειγμα το es explorer παιζει κανονικα τα βιντεο στο δευτερο partition της sd card που ειναι σε μορφη ext2, ενω με αλλον βιντεο πλαυερ για παραδειγμα bdplayer μου βγαζει μηνυμα αυτο το μεσο δεν μπορει να ανοιχτει

Δημοσ.

εγώ δεν έχω κανει τιποτα το εβαλα πανω απλος και δεν κανει τιποτα

εχω δοκιμαση και σκληρο δισκο με εξωτερική τροφοδοσια αλλα τιποτα 

πως κανω rout με την εφαρμογή?

Δημοσ.

εγώ δεν έχω κανει τιποτα το εβαλα πανω απλος και δεν κανει τιποτα

εχω δοκιμαση και σκληρο δισκο με εξωτερική τροφοδοσια αλλα τιποτα 

πως κανω rout με την εφαρμογή?

με τι φορματ?usb stick σε fat32 δοκίμασες?

Δημοσ.

οχι fat32 δεν εχω αλλα εμενε με ενδιαφέρει να υποστηρίζει NTFS

τι φορματ?

δοκίμασε usb stick fat32,αν το βλέπει είσαι οκ,αν δεν υποστηρίζει ntfs δεν μπορείς να κάνεις κάτι 

Δημοσ.

ξανατονιζω και επειδη το γραφει και στο play store root only devices, αυτες οι εφαρμογες για να δουλεψουν χρειαζονται και εξτρα προγραμμα, το supersu, το εν λογο προγραμμα επιτρεπει σε ορισμενες εφαρμογες να τρεχουν σε υπερχηστη και μονο ως ετσι τρεχουν αυτες οι εφαρμογες οποτε rootaρισμα της συσκευης σημαινει ξεκλειδωμα αυτης, για το πως κανεις root δυο νηματα παρακατω εδω θα βρει απειρα αλλα και στο xda

Δημοσ.

ααα... :( αλήθεια..

όποτε δεν γινετε τίποτα?

ξανατονιζω και επειδη το γραφει και στο play store root only devices, αυτες οι εφαρμογες για να δουλεψουν χρειαζονται και εξτρα προγραμμα, το supersu, το εν λογο προγραμμα επιτρεπει σε ορισμενες εφαρμογες να τρεχουν σε υπερχηστη και μονο ως ετσι τρεχουν αυτες οι εφαρμογες οποτε rootaρισμα της συσκευης σημαινει ξεκλειδωμα αυτης, για το πως κανεις root δυο νηματα παρακατω εδω θα βρει απειρα αλλα και στο xda

όποτε υπάρχει ελπίδα να γινετε? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...