Προς το περιεχόμενο

micro USB-B female

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ααα... :( αλήθεια..

όποτε δεν γινετε τίποτα?

όποτε υπάρχει ελπίδα να γινετε? 

και ρουτ να το κάνεις δεν το υποστηρίζει η συσκευή σου,δεν ξέρω αν γίνεται με custom rom,ψάξε στο xda 

Δημοσ.

και ρουτ να το κάνεις δεν το υποστηρίζει η συσκευή σου,δεν ξέρω αν γίνεται με custom rom,ψάξε στο xda 

επειδη δεν ξερω τι θες να ψάξω για το custom rom μπορείς να μου πεις? ευχαριστώ :)

Δημοσ.

και custom rom να βαλει το root ειναι μονοδρομος για να ξεκλειδωσει τον bootloader και να βαλει την rom, οποτε πολυ κακο για το τιποτα, πριν περασει την rom που δε ξερουμε αργοτερα τι ασυμβατοτητες θα προκυψουν αργοτερα, αφου θα κανει που θα κανει root δεν εχει τιποτα να χασει μετα το root περνα το supersu και την εφαρμογη για mount usb και αν πετυχει πετυχε, μην τα παιρνουμε και ολα της μετρητης επειδη το λενε καποιοι στο xda, Link.png Site: ελληνικος οδηγος για το πως κανεις root

Δημοσ.

και custom rom να βαλει το root ειναι μονοδρομος για να ξεκλειδωσει τον bootloader και να βαλει την rom, οποτε πολυ κακο για το τιποτα, πριν περασει την rom που δε ξερουμε αργοτερα τι ασυμβατοτητες θα προκυψουν αργοτερα, αφου θα κανει που θα κανει root δεν εχει τιποτα να χασει μετα το root περνα το supersu και την εφαρμογη για mount usb και αν πετυχει πετυχε, μην τα παιρνουμε και ολα της μετρητης επειδη το λενε καποιοι στο xda, Link.png Site: ελληνικος οδηγος για το πως κανεις root

θα μου γινει format στο κινητό; 

τι απώλειες θα έχω;

μετά από αυτό θα δουλεύει;

Δημοσ.

αν βαλεις αλλη rom ναι και υποψην επειδη σε ορισμενα μοντελα της samsung ειναι καπως περιεργα και επεμβεις στον bootloader παιζει και να μην ανοιξει καθολου μετα την εγκατασταση unofficial rom, θα βρεις αρκετα θεματα εξω με samsung galaxys help no boot και θα ψαχνεσαι μετα

Δημοσ.

αν βαλεις αλλη rom ναι και υποψην επειδη σε ορισμενα μοντελα της samsung ειναι καπως περιεργα και επεμβεις στον bootloader παιζει και να μην ανοιξει καθολου μετα την εγκατασταση unofficial rom, θα βρεις αρκετα θεματα εξω με samsung galaxys help no boot και θα ψαχνεσαι μετα

τότε προτιμώ να μην δουλεύει καθόλου πάρα μετά να έχω αυτά τα προβλήματα :/

ευχαριστώ παντός

;)

να ρωτήσω δηλαδή τωρα θελω να παρω ενα game contrler ipega θα δουλευει με bloutouth?

Δημοσ.

κατα πασα πιθανοτητα ναι

δηλαδή υπάρχει πιθανότητα αν μην παίζει???

απο αυτον που θα το παρω μου ειπε οτι θα παίζει με android 4.1 και πανω ισχύει ?

θελω να ειμαι σίγουρος για να μην δωσω τσαμπας 20 ευρω

αν ξέρεις βεβαία 

Δημοσ.

προσωπικη εμπειρια περι αυτου δεν εχω, μιας και δεν εχω δοκιμασει αλλα ναι θελω να πιστευω οτι κανει αυτη τη δουλεια, εδω μπορει να κανεις remote control laptop-pc με το bluetooth, δεν νομιζω να ειναι κατι το τελειως διαφορετικο με game joystick

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...