Προς το περιεχόμενο

Teamviewer Business

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους

Σκεφτομαι να αναβαθμίσω σε teamviewer business γιατι πλεων οτι και να κανω με πεταει συνεχεια μετα απο 5 λεπτα.

Η τιμη του μου φενεται εξωπραγματικη οποτε ρωταω αν ξερει καποιος καποιο coupon ή κατι παραπλήσιο με αυτό

Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους

Σκεφτομαι να αναβαθμίσω σε teamviewer business γιατι πλεων οτι και να κανω με πεταει συνεχεια μετα απο 5 λεπτα.

Η τιμη του μου φενεται εξωπραγματικη οποτε ρωταω αν ξερει καποιος καποιο coupon ή κατι παραπλήσιο με αυτό

Ευχαριστω

χρησιμοποιησε το ammy 

Δημοσ.

Logme in, πολύ καλύτερο (και φτηνότερο).

Επίσης κοιτάς και το BeAnywhere Που σου επιτρέπει περισσότερα κανάλια/sessions αν δουλεύεις με πολλούς users (π.χ. IT Helpdesk).

Το ammy δε το έχω δοκιμάσει για να εκφέρω γνώμη, μπορεί να είναι βολικό και αυτό.

Όσο για την εξυπνάδα που αναφέρθηκε παραπάνω και σε παροτρύνει να το πάρεις πειρατικό, απλά το αφήνω ασχολίαστο (γιατί όχι μόνο αντίκειται στους κανόνες του forum, αλλα δείχνει και το ήθος του καθενός)...

Δημοσ.

Υπάρχει η πιθανότητα να τον πετάει λόγω περιορισμού που έχει, αν υποψιαστούν ότι χρησιμοποιείται επαγγελματικά με δηλωμένη την free άδεια χρήσης (π.χ. να έχει connections με διαφορετικά PCs μέσα σε σύντομο αριθμό ημερών κλπ).

Δημοσ.

Όσο για την εξυπνάδα που αναφέρθηκε παραπάνω και σε παροτρύνει να το πάρεις πειρατικό, απλά το αφήνω ασχολίαστο (γιατί όχι μόνο αντίκειται στους κανόνες του forum, αλλα δείχνει και το ήθος του καθενός)...

Σαν "παρθένος" μιλάς. Ποτέ δεν είχες κάτι πειρατικό εσύ; Έστω mp3;

Αν πραγματικά εσύ είσαι τόσο ηθικός, σε βλέπω να μπαίνεις φυλακή ή στο Δρομοκαΐτειο.

• Like 1
Δημοσ.

Σαν "παρθένος" μιλάς. Ποτέ δεν είχες κάτι πειρατικό εσύ; Έστω mp3;

Αν πραγματικά εσύ είσαι τόσο ηθικός, σε βλέπω να μπαίνεις φυλακή ή στο Δρομοκαΐτειο.

Όταν κάνεις δική σου επιχείρηση, θα καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι το να έχεις νόμιμες άδειες χρήσης σε επαγγελματικό επίπεδο.

Και μετά έλα να μου μιλήσεις για παρθενιές και φιλοσοφίες του κ*λου κι εσύ και η φίλη σου που κάνει και like ;)

@NewTech: Ρίξε μια ματιά και στα παρακάτω reviews...

http://remote-pc-access-software-review.toptenreviews.com/

http://pcsupport.about.com/od/remote-access/tp/free-remote-access-software.htm

Στη δουλειά χρησιμοποιούμε TeamViewer Corporate, Log Me In Pro και BeAnywhere κυρίως, γιατί πληρώνουμε συνδρομές για τα licenses για πολλά κανάλια.

Θα έλεγα ότι το καθένα έχει τα υπέρ του και τα κατά του, αλλά το πιο τίμιο σαν υλοποίηση για αυτά που προσφέρει και για τα όσα ζητάει χρηματικά, είναι το Log Me In που σου προσφέρει και ωραίο dashboard και active X plugin για να έχεις και εναλλακτική για remote μέσω Browser.

Δημοσ.

Όταν κάνεις δική σου επιχείρηση, θα καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι το να έχεις νόμιμες άδειες χρήσης σε επαγγελματικό επίπεδο.

Και μετά έλα να μου μιλήσεις για παρθενιές και φιλοσοφίες του κ*λου κι εσύ και η φίλη σου που κάνει και like ;)

Που ξέρεις αν έχω δικιά μου επιχείρηση; :-)  Σε επαγγελματικό επίπεδο το καταλαβαίνω αλλά δε διευκρίνησε ο newtech ότι το θέλει γι'αυτό.

Για την ιστορία κανείς και καμία δεν είναι φίλοι μου. Απλά μου φάνηκες άδικος και κακότροπος από το στυλ της απάντησης σου οπότε λογικό να έχω το ερώτημα αν έχεις κατεβάσει έστω και ένα mp3.

Δημοσ.

Για να κάνει αποσυνδέσεις το Teamviewer, πάει να πει ότι έχει γράψει πολλές ώρες λειτουργείας.

Παρά την φαινομενικά υψηλή τιμή του (Κάτοχος Premium έκδοσης) , θα πρέπει να σκεφτούμε ότι η Premium έκδοση διαθέτει Απεριόριστο Αριθμό Clients (Για 1 active κανάλι), ενώ τα υπόλοιπά χρεώνουν ανά remote τερματικό.

Να σημειωθεί βέβαια ότι για να παραμείνεις στην τελευταία έκδοση, θα πρέπει να καταλάβεις 350€ για κάθε νέα εκδοσή (Περίπου 1 φορά το χρόνο).

Δημοσ.

Ισχύει.

Παρόλα αυτά δε θα θεωρούσα το teamviewer ότι είναι το καλύτερο.

Σίγουρα είναι το πιο εύχρηστο, αλλά όχι το πιο ελαφρύ και το πιο πλήρες σε λειτουργίες.

Θα μπορούσε να κοστίζει πιο φτηνά για τα όσα προσφέρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...