Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα. 

1) Σε ένα θέμα που χρησιμοποιώ μου κάνει αυτόματα κεφαλαία τους τίτλους των σελίδων. Από το css έσβησα όπου είχε uppercase. Τα κεφαλαία υπάρχουν όμως ακόμα. Τι άλλο να αλλάξω? Σε μερικά js βρίσκω κάτι τέτοια κομμάτια στον κώδικα. 

^-ms-/,x=function(a,{return(b+"").toUpperCase()},y=d.user

Μπορεί να είναι εκεί το πρόβλημα?

2) Φόρτωσα καλιγραφικά fonts και ενώ εχω καθαρίσει την cache του browser, δεν τα βλέπω. Σήμερα δοκίμασα από ipad και τα βλέπω κανονικά τα καλιγραφικά.

3) Έχω κάνει το site 2γλωσσο. Μερικά σημεία όμως είναι μέσα στην php και δεν μπορώ να τα αλλάξω με wpml. π.χ. < μπλαμπλαμπλαμπλα > γίνεται να φτιαξω ένα δευτερο, π.χ. <blablablablabla> και το ένα να ενεργοποιείται στα Ελληνικά και το άλλο στα Αγγλικά?

Δημοσ.

1) Δές μήπως το θέμα κάνει capitalize σε php-level μέσα στα αρχεία

2) Με ποιόν τρόπο τα "φόρτωσες";

3) Δες αν γίνεται με .po/.mo αρχεία, είναι μέσα σε πρόσθετα; Αν όχι, μπορείς να βάλεις __() ή _e() κλήσεις για να μεταφράζονται από τα l18n files.

Δημοσ.

1) Σάρωσα όλα τα αρχεία του θέματος με το Astrogrep τοπικα και στο μονο που βρήκε το κομμάτι "uppercase" ήταν σε ένα css το οποίο και το έσβησα και σε 3-4 js. Σε php δεν βρέθηκε τίποτα. Εκτός και αν δεν χρησιμοποιήτε η λέξη uppercase σε php και έχει άλλη σύνταξη.

2) ακολούθησα Link.png Site: αυτό εδώ που μου είχε δουλέψει τέλεια τότε.

3) Βασικά άκου τι γίνεται. Μέσα από το θέμα έχει μια επιλογή για να φορτώσεις το λογότυπο, και να βάλεις κάποια στοιχεία επικοινωνίας. Μετά πατάς αποθήκευση και βγαίνει στο site. Δηλαδή έχει στην php ένα κώδικα που παίρνει και εμφανίζει ότι έχω γράψει εγώ στο theme options. Αυτό δεν μεταφράζεται ούτε από τα po ουτε απο πουθενα. οπότε ήθελα να διαγράψω το κομμάτι του κώδικα που "τραβάει" από τα input που δίνει το θέμα, και να βαλω 2 δικά μου κείμενα μέσα στην php, ένα για κάθε γλώσσα.

Αν δεν γίνεται αυτό, θα φτιάξω ένα position και θα το φορτώσω στο σημείο που θέλω. Μετά από τις "μονάδες" θα τραβήξω ένα κείμενο που αυτό γίνεται μετάφραση από WPML. Απλά για να μην έμπαινα σε τέτοια διαδικασία... 

Δημοσ.

1. http://php.net/manual/en/function.strtoupper.php

2. Και λειτουργεί σε ipad.. χμμ μήπως τυχαίνει να είναι προεγκατεστημένοι εκεί; Έλεγξε ξανά τα path και τη σύνταξη, το παρελθόν δείχνει ότι είσαι επιρρεπής. 

3. Χμμ.. δεν θυμάμαι τώρα αν το WPML μπορεί να αναλάβει να μεταφράσει τιμές από τη βάση, σίγουρα έχω δεν "πακέτα" που κάνουν κάτι τέτοιο.. Τα στοιχεία επικοινωνίας που βρίσκονται; Σε μια "σελίδα", σε φόρμα; Αν είναι σε ένα από τα 2 νομίζω μπορείς να αντικαταστήσεις τη λειτουργία με κάτι άλλο (σελίδα ή contact form - plugin). Τελική λύση αν θες είναι να βάλεις hardcoded τις επιλογές που θες και να τις βάλεις σε po file (αρκετός κόπος πιστεύω..)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...