Tony_Montana Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Είχα ένα Asus Vivobook με i5, SSD κτλ το προηγούμενο μοντέλο κουκλί. Το είχα πάρει 7-8 κατοστάρικα. Μου κάηκε η μητρική, το πληκτρολόγιο και εκεί που κουμπώνει η μπαταρία. (έπεσε υγρό πάνω) Laptop που να μου αρέσει κάτω από 500-600 δεν βρίσκω. Το αντίστοιχο καινούργιο αρχίζει από τα 840. Η Αsus μου ζητάει κοντά 3 κατοστάρικα για επισκευή. Το επισκευάζω ή είναι πολλά τα λεφτά? Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2015 από Tony_Montana
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 καλημερα, μονος σου να την αλλαξεις μπορεις αν την βρεις σε πολυ πιο χαμηλη τιμη μαζι με πληκτρολογιο μαλλον... γιατι οι αντιπροσωπειες ζητανε πολλα.... ποιο μοντελο ειναι ακριβως?
Tony_Montana Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Σε ευχαριστώ καταρχάς. Το μοντέλο πρέπει να είναι αυτό.
SPANK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ξέρω κατα την γνώμη μου δεν αξίζει αν το επισκευάσεις και δεν ξέρεις και αν θα " κάτσει " καλα η motherboard
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 μητρικες υπαρχουν φαντασου απο 150 και πανω αλλα kai keyboard στη καλυτερη περιπτωση 200 συνολο σε περιπτωση που βραχυκκλωσε και αυτο.... επομενως το θεμα ειναι οτι αν δεν το χεις ξανακανει θα ειναι δυσκολο οποτε... αν δεν περασεις σε αντικατασταση καλυτερα δωστο στην αντιπροσωπεια να παρεις και την εγγυηση που δινουν δεν εχει αδικο ο spank... δεν σε συμφερει για 100 ευρω να μπλεξεις... οποτε ακυρη η παρορμηση η δικη μου!
Tony_Montana Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Έχω κάνει αλλαγές σε laptop άλλα εξαρτήματα όχι μητρική. Το θέμα είναι οτι και εγώ από Ευρώπη μόνο τη μητρική την βρίσκω 150€ χωρίς μεταφορικά. Οπότε το στέλνω αντιπροσωπεία να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Σας ευχαριστώ και τους δύο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα