george_008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια, εχω ενα hp dv5 1120ev και εδω και καποιο καιρο εχω ενα προβλημα- το λαπτοπ κλεινει μονο του- κι ετσι μου ειναι αχρηστο. Δεν κλεινει λογω θερμοκαρασιας το εχω καθαρισει και εχω αλλαξει παστες και οι θερμοκρασιες φτανουν max 45 βαθμους. Η μπαταρια του τα εχει παιξει. Το τροφοδοτικο ηταν λιγο χαλασμενο στο καλωδιο κοντα στο βυσμα. Το εχω κολλησει το καλωδιο και σε μετρησει που το εκανα φαινεται να δουλευει σωστα. Εχω παρατηρησει οτι οταν εχω την μπαταρια πανω κλεινει πολυ πιο γρηγορα, μπορει και στα 10 sec ενω χωρις αυτην μπορει να κρατησει και 20 λεπτα ανοιχτος. Ram και σκληρος ειναι οκ. Υπαρχει περιπτωση να φταιει το τροφοδοτικο? Να πεφτει σηλαδη στιγμιαια η ταση και να κλεινει? Η δεν υπαρχει περιπτωση και παμε σε προβλημα της μητρικης? Ευχαριστω!
SPANK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Κοίτα απο την στιγμή που λές οτι η μπαταρία τα έχει παίξει αλλα και το τροφοδοτικό κατι απο τα 2 ειναι , βασικά κάνε τον κόπο και αγόρασε εκτος απο μια μπαταρία και ενα καινούργιο τροφοδοτικό γιατι και μπαταρία να αγοράσεις αν το τροφοδοτικό έχει πρόβλημα οπως λες τοτε δεν εχει ουσία
george_008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Κοίτα απο την στιγμή που λές οτι η μπαταρία τα έχει παίξει αλλα και το τροφοδοτικό κατι απο τα 2 ειναι , βασικά κάνε τον κόπο και αγόρασε εκτος απο μια μπαταρία και ενα καινούργιο τροφοδοτικό γιατι και μπαταρία να αγοράσεις αν το τροφοδοτικό έχει πρόβλημα οπως λες τοτε δεν εχει ουσία Απλα το θεμα ειναι μην αγορασω τζαμπα και ειναι κατι αλλο στην μητρικη για παραδειγμα. Γι αυτο ρωταω παιζει δηλαδη το τροφοδοτικο να μην δινει συνεχεια την ιδια ταση? Το εχεις ξανασυναντησει?
SPANK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Αν το τροφοδοτικό εχει πρόβλημα ναι μπορεί να φορτίζει μεν αλλα οχι σωστά
Euclides Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δεν κλεινει λογω θερμοκαρασιας το εχω καθαρισει και εχω αλλαξει παστες και οι θερμοκρασιες φτανουν max 45 βαθμους. Πάστες άλλαξες. Thermal Pads άλλαξες, ή τα αντικατέστησες με πάστα? Γιατί αν αντικατέστησες τα thermal pads της GPU με πάστα, η CPU μπορεί να φτάνει μόνο μέχρι τους 45ο, αλλά η GPU ψήνεται. Κανόνας: ότι βρίσκουμε, βάζουμε τα ίδια. Ποτέ δεν αντικαθιστούμε thermal pads με πάστα.
george_008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Πάστες άλλαξες. Thermal Pads άλλαξες, ή τα αντικατέστησες με πάστα? Γιατί αν αντικατέστησες τα thermal pads της GPU με πάστα, η CPU μπορεί να φτάνει μόνο μέχρι τους 45ο, αλλά η GPU ψήνεται. Κανόνας: ότι βρίσκουμε, βάζουμε τα ίδια. Ποτέ δεν αντικαθιστούμε thermal pads με πάστα. Αυτο εκανα εβαλα παντου παστα. Υπαρχει πιθανοτητα να κλεινει απο αυτο? Αυτο εκανα εβαλα παντου παστα. Υπαρχει πιθανοτητα να κλεινει απο αυτο?πο ποσο παχος να εχει το pad?
Euclides Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Αυτο εκανα εβαλα παντου παστα. Υπαρχει πιθανοτητα να κλεινει απο αυτο? Από αυτό κλείνει σίγουρα. ποσο παχος να εχει το pad? Το pad συμπιέζεται, άρα δεν απαιτείται μεγάλη ακρίβεια. Σε HP dv5 που έχω ανοίξει, έβαλα pads πάχους 1 mm.
george_008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Από αυτό κλείνει σίγουρα. Το pad συμπιέζεται, άρα δεν απαιτείται μεγάλη ακρίβεια. Σε HP dv5 που έχω ανοίξει, έβαλα pads πάχους 1 mm. με το hwmonitor μπορω να μετρησω θερμοκρασια gpu?
Euclides Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 με το hwmonitor μπορω να μετρησω θερμοκρασια gp Ναι. αλλά όχι για όλες τις GPU.
george_008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Ναι. αλλά όχι για όλες τις GPU. Απο οτι καταλαβαινω στο HWMONITOR η καρτα γραφικων ειναι αυτο που λεει τυπικος προσαρμογεας. αυτο εχει 43 βαθμους αεα δεν κλεινει απο αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα