surf80 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 λοιπον η κατασταση εχει ως εξής: Εχω παραγειλει κατι ρουχα απο ενα site στις 23 Ιανουαριου (εχω ξαναπαραγγειλει τουλαχιστον 10 φορες χωρις προβλημα) και δεν εχουν ερθει ακομα.Να σημειωσω οτι ποτε δεν ειχα tracking number,απλα μου ερχοταν ειδοποιητηριο και πηγαινα ταχυδρομειο και εκανα παραλαβη. Σε επικοινωνια που ειχα μαζι τους κανα δυο φορες μου ελεγαν οτι θα επικοινωνησουν με τον κουριερ και θα μου απαντησουν, αλλα τιποτα ουσιαστικο μεχρι στιγμης, Η πληρωμη εγινε με paypal. Επειδη ειναι η πρωτη φορα και δεν εχω ασχοληθει θελω μια βοηθεια οσο αφορα τα dispute, refynd ,claim,escalate γιατι εχω φαει ενα μπερδεμα. Απο οτι διαβασα εχω 45 μερες να προβω σε κατι τετοιο. Στη σελιδα του paypal στο Resolution center εχει Dispute a Transaction.Απο εκει κανω την αρχη? Εχουν περασει 36 μερες να περιμενω λιγο ακομα? Ευχαριστώ...
EllhnasEll Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Από sportsdirect η παραγγελία ή όχι;
mary Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Ε πες από που τα πήρες. Από κινέζικο κατάστημα, από καποιο στην Ευρώπη, στην Αμερική; Μπορεί απλά να έχουν καθυστερησει παραπάνω
Haldol Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Περίμενε μέχρι το όριο των 45 ημερών, είναι πολλές φορές που την έχω πατήσει έτσι και μετά να ξαναστέλνω λεφτά κλπ κλπ. Απλά μην το ξεχάσεις. Εφόσον έχεις ξαναπαραγγείλει πόσες φορές χωρίς πρόβλημα όπως λες, πιθανότατα δε σου παίξαν μπινιά, απλά άργησε, χάθηκε, οτιδήποτε. Ο απατεώνας δε περιμένει να σε κάνει τακτικό πελάτη πριν σου φάει λεφτά.
surf80 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 θα περιμενω 3-4 μερες ακομα.Μετα τι κανω?Dispute a Transaction.Απο εκει κανω την αρχη? Εψαξα αλλα δεν βρηκα καποιες οδηγιες πως να κινηθω
amakrypat Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δεν θα περιμένεις θα πας εκεί που λες θα ακολουθήσεις τις οδηγίες και θα κατά γράψεις ακριβώς το πρόβλημα . Μετα θα καταλάβεις την δύναμη του PayPal και πως θα επικοινωνήσουν αμέσως μαζί σου απο το eshop το οποίο έκανες την παραγγελία . Οταν θα παραλαβεις την παραγγελία ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα σταματήσεις την διαδικασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα