zoranb Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Θα ρωτήσω κάτι περίεργο, αλλά έχει τη σημασία του. Μπορεί κανείς να "ακούσει" στο ραδιόφωνο το πρόγραμμα της τηλεόρασης; Δηλαδή για παράδειγμα κάποια εκπομπή (Φως στο τούνελ), μπορεί να την ακούσει κανείς σε κάποιον σταθμό ραδιοφώνου;
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 ο σκαι το κάνει, με εκπομπές και με δελτία ειδησεων. 1
Gtr34 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Η αθλητικη εκπομπη του Γεωργιου πριν χρονια το εκανε αυτο. Για αλλα προγραμματα δεν εχω ακουσει. Επισης, αν εχεις smartphone, υπαρχει η εφαρμογη του Αlpha που μπορεις να δεις live τηλεοραση. 2
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Αν εξαιρέσουμε τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που το κάνουν από μόνοι τους αυτό, κάποια ενέργεια από εσένα δεν μπορεί να γίνει με το ραδιόφωνο που έχουμε στο σπίτι.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Υπαρχουν ομως λυσεις οπως πχ ενα τβ στικακι για το κινητό σου
whodatinsomniaK Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Μπορείς να ακούσεις TV ατο ράδιο, αν ειναι αναλογικό το σήμα εκπομπής. Αυτό ισχύει από τότε που δημιουργήθηκε η τηλεόραση. Και νομίζω ότι μπορείς να ακούσεις αν ειναι το σήμα είναι hd. Βασικά το πρόβλημα σου ειναι να έχεις το σωστό δέκτη για το σήμα που θες να πιάσεις.
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Επειδή πρόσφατα έγινα ραδιοερασιτέχνης και δεν γνωρίζω πολλά, το πρόβλημα του ts σ' αυτό που ψάχνει είναι οτι το ραδιόφωνο που θα αγοράσει θα πρέπει να πιάνει συχνότητες πέρα από τα όρια των ραδιοφωνικών συχνοτήτων (87-108 MHz), οι Site: συχνότητες των τηλεοπτικών σταθμών λοιπόν δεν μπορούν να ακουστούν από το οικιακό ράδιο. ακόμα και πομποδέκτη να αγοράσει (μετά την απόκτηση άδειας και εξετάσεων) για να ακούσει κάποια τηλεοπτική συχνότητα πρέπει να είναι ξεκλειδωμένος για συχνότητες πέραν των ραδιοερασιτεχνικών ορίων. Η μόνη λύση είναι να κατασκευάσει μόνος του έναν δέκτη που θα έχει ικανότητα σύλληψης συχνοτήτων σε μεγάλο εύρος όπως των τηλεοπτικών, αυτό προϋποθέτει πολύ καλές γνώσεις ηλεκτρονικής και υπάρχουν και θέματα νομιμότητας. Μπορείς να ακούσεις TV ατο ράδιο, αν ειναι αναλογικό το σήμα εκπομπής. Αυτό ισχύει από τότε που δημιουργήθηκε η τηλεόραση. Και νομίζω ότι μπορείς να ακούσεις αν ειναι το σήμα είναι hd. Βασικά το πρόβλημα σου ειναι να έχεις το σωστό δέκτη για το σήμα που θες να πιάσεις. Αν το σήμα είναι hd μπορείς να ακούσεις ράδιο στην τηλεόραση, για το αντίστροφο δεν γνωρίζω.
yioula Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 μιλας για ενα σκανερ συχνοτητων... Αναλογικων,, με την ψηφιακη μεταδοση πια ΔΕΝ μπορεις να ακουσεις τον ηχο της τηλεορασης.. πριν λιγους μηνες σκαναροντας στις συχνοτητες των τηλεοπτικων καναλιων [με εξωτερικη κεραια] επιανες τον ηχο τους.. παλιοτερα ακουγες και στους 900+ ακομη κ τα λινκ των ραδιοφωνων [ οι πομποι που εστελναν τον ηχο απο το στουντιο στο βουνο] τωρα πια ελαχιστα πραγματα κ μονο στην επαρχια Η ψηφιακη μεταδοση τα εστειλε στο χρονοντουλαπο... 1
zio10 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Μπορείς να ακούσεις TV ατο ράδιο, αν ειναι αναλογικό το σήμα εκπομπής. Αυτό ισχύει από τότε που δημιουργήθηκε η τηλεόραση. Και νομίζω ότι μπορείς να ακούσεις αν ειναι το σήμα είναι hd. Βασικά το πρόβλημα σου ειναι να έχεις το σωστό δέκτη για το σήμα που θες να πιάσεις. Υπάρχουν τέτοιες συσκευές; Ή πρέπει να τις φτιάξεις μόνος σου που λέει ο φίλος πιο κάτω;
whodatinsomniaK Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 υπάρχουν, αλλά δεν ξέρω ποιοι μπορούν να τις κατέχουν νόμιμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα