alexisgav Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα,φοιταω φετος στην 3η και τελευται ταξη του γενικου λυκειου και προτοιμαζομαι οπως και ολα τα παιδια της χρονιας μου για τον προσωπικο μου αγωνα.Πριν λιγες μερες στην συμπληρωση της αιτησης/δηλωσης για τις πανελλαδικες ειδα πως ισως γινεται μεταγγραφη σε εσπερινο λυκειο.Αυτο που ρωταω ειναι αν μπορει να γινει κατι τετοιο στην μεση της χρονιας. Να προσθεσω οτι ο πατερας μου εχει αναπηρια 68% και εγω εχω καρτα ανεργιας καθως δουλεψα το καλοκαιρι και απολυθηκα. Παρακαλω ας απαντησουν οι γνωστες του θεματος καθως δεν θελω να μπερδευτω για κατι τοσο κρισιμο . Ευχαριστω ελπιζω να μην σας κουρασα :/
Silverage Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Νομίζω μέχρι Β'λυκείου γίνεται. Διάβασε εδω http://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/epaggelmatika/epal/102-meteggrafes-mathhtwn-epal.html απ'ότι φαίνεται με μια γρήγορη ματιά που έριξα, δεν γίνεται.
alexisgav Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μου φαινεται πως αφορα μεταγγραφες απο το γενικο λυκειο στο επαγγελματικο αν βεβαια δεν κανω λαθος.Παρολαυτα σε ευχαριστω καθως εστειλες την ιστοσελιδα του υπουργιου ετσι καταφερα να επικοινωνησω μαζι τους και τωρα αναμενω την απαντηση τους
Pa0ki Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Λίγο δύσκολο μου φαίνεται γιατί θα το έκαναν πολλοί ώστε να μπουν με διαφορετική βάση
veteranos123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μπορείς να ρωτήσεις και τον λυκειάρχη σου, αυτό θα ξέρει σίγουρα πιστεύω.
Par1s* Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Για να δώσεις πανελλαδικές εξετάσεις από εσπερινό ΓΕΛ, θα πρέπει να έχεις κάνει τις, Β, Γ και Δ τάξεις σε εσπερινό. Οπότε και να γίνεται να πας τώρα σε εσπερινό, δεν θα έχεις την δυνατότητα να δώσεις πανελλαδικές. Ή θα πρέπει να πας να δώσεις πανελλαδικές με τους του ημερησίου..
Backpacker Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Στο εσπερινό η Γ λυκείου είναι 2 χρονιές από ότι ξέρω. Αλλιώς όλοι εσπερινό θα πήγαιναν που οι βάσεις ειναι πολύ χαμηλότερες. Ειδικά εσύ 2 μήνες πριν τις πανελλήνιες θυμήθηκες να πας εσπερινό?Γιατί άραγε.... ΥΓ Αναπηρία γονέων δεν νομίζω να παίζει καποιον ρόλο για το συγκεκριμένο θέμα..επίσης η κάρτα ανεργίας ειναι το αντίθετο από οτι χρειάζεται...εργαζόμενοι πάνε στα εσπερινά όχι άνεργοι.Βεβαίωση οτι εργάζεται καποιος χρεάζεται για να γραφτεί σε εσπερινό όχι οτι ΔΕΝ εργάζεται!
veteranos123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Νομίζω για να πας σε εσπερινό λύκειο πρέπει να έχεις χαρτί από τον εργοδότη που να πιστοποιεί ότι εργάζεσαι το πρωί.
alexisgav Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Ναι οντως ειναι ψιλοfail το να θελω μεταγγραφη 2 μηνες πριν τις πανελληνιες..απλα οπως καποιοι ειπαν τα εσπερινα εχουν χαμηλοτερες βασεις και αμα δικαιουμε να εισαχθω γιατι να μην το κανω..Παντως ολος ο ντορος εγινε οταν συμπληρωνα την δηλωση για τις πανελλαδικες και διαβαζοντας τις οδηγιες ειδα αυτο.. http://postimg.org/image/4r9q8x90z/
Silverage Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Ναι οντως ειναι ψιλοfail το να θελω μεταγγραφη 2 μηνες πριν τις πανελληνιες..απλα οπως καποιοι ειπαν τα εσπερινα εχουν χαμηλοτερες βασεις και αμα δικαιουμε να εισαχθω γιατι να μην το κανω..Παντως ολος ο ντορος εγινε οταν συμπληρωνα την δηλωση για τις πανελλαδικες και διαβαζοντας τις οδηγιες ειδα αυτο.. http://postimg.org/image/4r9q8x90z/ Πρέπει να είσαι εργαζόμενος.
kage Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 θυμαμαι πριν χρονια ειχε μαθευτει το κολπο ... καντο https://www.google.gr/search?q=%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%BF+%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%B1+%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B7&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=lJTzVMj8EdDcaOCkgdAE Ομως πάντα υπάρχει «παραθυράκι», αν και πάντα είναι απαραίτητο να πιστοποιηθεί ότι ο μαθητής εργάζεται (πράγμα πανεύκολο). Διάταξη επιτρέπει σε μαθητές να μετεγγράφονται ακόμη στην τελευταία τάξη του νυχτερινού λυκείου, αν ο ένας από τους δύο γονείς έχει πεθάνει ή έχει υποστεί αναπηρία σε ποσοστό 67% ή αν ο μαθητής προσκομίσει βεβαίωση ότι περνά από πρόγραμμα απεξάρτησης ουσιών.
alexisgav Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Στο πρωτο αποτελεσμα απο το λινκ που εστειλε ο φιλος kage,με τις προυποθεσεις για εισαγωγη στο εσπερινο λυκειο δινεται χρονικο περιθώριο εωςετην 31η Μαρτιου αν καταλαβα σωστα Silverage δεν αποτελει προβλημα θα μου κολησει ενσημο οπατερας μου
kage Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 τραβα στο σχολειο σου και μετα στο εσπερινο ή απευθειας στο εσπερινο και ρωτα εδω χλωμο να βρεις αξιοπιστη λυση... απλα ψαξτο και μεσω νετ.. λογικα δεν θα σε θελουν αλλα πρεπει να πεις οτι δεν εχεις φραγκα για φροντιστηρια κτλ...
Backpacker Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 τραβα στο σχολειο σου και μετα στο εσπερινο ή απευθειας στο εσπερινο και ρωτα εδω χλωμο να βρεις αξιοπιστη λυση... απλα ψαξτο και μεσω νετ.. λογικα δεν θα σε θελουν αλλα πρεπει να πεις οτι δεν εχεις φραγκα για φροντιστηρια κτλ... Και το κατάλαβε ότι δεν έχει φράγκα για φροντιστήρια λιγότερο από 2 μήνες πριν τις εξετάσεις? Χώρια ότι στα λύκεια εδώ και χρόνια υπάρχει η ενισχυτική τα απογεύματα που είναι δωρεάν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα