Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα εχω ενα προβλημα στο touchpad σε ενα καινουργιο λαπτοπ που πηρα.

Το μοντελο ειναι το Turbo-X Blade 105-450 και συγκεκριμενα μολις συρω το δαχτυλο μου απο την τερμα δεξια η τερμα αριστερη μερια μου ανοιγει την πλευρικη στηλη των windows 8 η το μενου εναρξη.

Εψαξα στις ρυθμισεις του touchpad αλλα δεν βρηκα κατι.

Τι μπορει να ειναι?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Όταν σύρεις το δακτυλό σου από τέρμα δεξιά, καλά κάνει και σου ανοίγει τα charms.

Αλλά όταν σύρεις το δάκτυλό σου από τέρμα αριστερά, θα έπρεπε να σου δείχνει τα προγράμματα που έχεις ανοιχτά.

Δημοσ.

Τον ειδα αυτον τον οδηγο και δεν εχει επιλογη στις ρυθμισεις για τα edge swipes και το reg file που κατεβασα που κανονικα θα επρεπε να τα απενεργοποιησει δεν εκανε τιποτα δυστηχως..

Δημοσ.

Τα δοκιμασα ολα δυστηχως τιποτα και ειναι σπαστικο..

Εχω βαλει το start menu 8 και δεν δουλευω καθολου το metro αλλα δεν μπορεις να χρησημοποιησεις το touchpad

ετσι γιατι στα ανοιγει συνεχεια..

Κατεβασα και το δευτερο reg file απο το tutorial αλλα παλι restart και τα ιδια..

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.

Δημοσ.

Αν δεν θέλεις να χρησιμοποιείς το Metro, τότε θα σου συνιστούσα να εγκαταστήσεις το Classic Shell αντί του Start Menu 8.

Έχει λεπτομερέστατες ρυθμίσεις, και μεταξύ αυτών έχει και ρύθμιση για την απενεργοποίηση όλων ή μερικών από τα edge και corner swipes.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...