matrixtv1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Γειά σας θέλω να αρχίσω να πέζω Στοίχημα στο Ίντερνετ επειδή το προποτζηδικο είναι μακριά και δεν βολεύει θα ήθελα να σας ρωτήσω πιο σιτε να επιλέξω να είναι έμπιστο και με καλές αποδόσεις.ΤΑ χρήματα πώς μπαίνουν με paysafe?Αν ναι πιο είναι το λιγότερο που πρέπει να βάλω επίσης πως περνώ τα χρήματα μου μέσω λογαριασμου στην τράπεζα?έχω λογαριασμό στην εθνικι γίνετε να μου τα στέλνουν εκεί επίσης είμαι 18 χρόνων οπότε θέλω σάιτ με όριο ηλικίας έως εκεί ευχαριστώ.
Backpacker Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Bet365 είναι αξιόπιστη με καλές αποδόσεις. Με paysafe φορτώνεις ή κατευεθείαν από τον λογαριασμο σου στην τραπεζα. Από paysafe νομιζω το ελάχιστο ποσό είναι 10 ευρώ αν θυμάμαι. Καμιά φορά ζητάνε και πιστοποίηση οταν ειναι να σηκώσεις λεφτά. Να στείλεις δλδ σκαναρισμενη φωτογραφία της ταυτότητας σου.
arc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Έχουν αλλάξει τα πράγματα και η ταυτοποίηση ειναι απαραίτητη (ταυτοτητα, λογαριασμο δεκο, αφμ). Για να τραβήξεις λεφτα χρειαζεσαι κάρτα ή λογαριασμο τραπέζης από τον οποίο να εχεις κάνει τουλαχιστον μια φορά κατάθεση.
matrixtv1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Ναι αλλά πήγα να κάνω εγγραφή και πρέπει να είμαι πάνω από 21
matrixtv1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 κάποιο άλλο σάιτ μέχρι 18 δεν υπάρχει η είναι ολα μέχρι 21
johnkal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Όσα έχουν νόμιμη άδεια στην Ελλάδα είναι για άνω των 21 όπως ορίζει ο νόμος. Η καλύτερη λύση είναι να μην παίζεις στοίχημα, θα είσαι με την ελπίδα μπας και βγάλεις κάτι και στο τέλος θα χάνεις και τα δικά σου. 1
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Συνέχισε να παίζεις στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ, επειδή είναι μακριά μπορεί να σώσεις και κανένα ευρώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα