Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας θέλω να αρχίσω να πέζω Στοίχημα στο Ίντερνετ επειδή το προποτζηδικο είναι μακριά και δεν βολεύει θα ήθελα να σας ρωτήσω πιο σιτε να επιλέξω να είναι έμπιστο και με καλές αποδόσεις.ΤΑ χρήματα πώς μπαίνουν με paysafe?Αν ναι πιο είναι το λιγότερο που πρέπει να βάλω επίσης πως περνώ τα χρήματα μου μέσω λογαριασμου στην τράπεζα?έχω λογαριασμό στην εθνικι γίνετε να μου τα στέλνουν εκεί επίσης είμαι 18 χρόνων οπότε θέλω σάιτ με όριο ηλικίας έως εκεί ευχαριστώ.

Δημοσ.

Bet365 είναι αξιόπιστη με καλές αποδόσεις. Με paysafe φορτώνεις ή κατευεθείαν από τον λογαριασμο σου στην τραπεζα. Από paysafe νομιζω το ελάχιστο ποσό είναι 10 ευρώ αν θυμάμαι. Καμιά φορά ζητάνε και πιστοποίηση οταν ειναι να σηκώσεις λεφτά. Να στείλεις δλδ σκαναρισμενη φωτογραφία της ταυτότητας σου.

Δημοσ.

Έχουν αλλάξει τα πράγματα και η ταυτοποίηση ειναι απαραίτητη (ταυτοτητα, λογαριασμο δεκο, αφμ). Για να τραβήξεις λεφτα χρειαζεσαι κάρτα ή λογαριασμο τραπέζης από τον οποίο να εχεις κάνει τουλαχιστον μια φορά κατάθεση. 

Δημοσ.

Όσα έχουν νόμιμη άδεια στην Ελλάδα είναι για άνω των 21 όπως ορίζει ο νόμος.

Η καλύτερη λύση είναι να μην παίζεις στοίχημα, θα είσαι με την ελπίδα μπας και βγάλεις κάτι και στο τέλος θα χάνεις και τα δικά σου.

• Like 1
Δημοσ.

Συνέχισε να παίζεις στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ, επειδή είναι μακριά μπορεί να σώσεις και κανένα ευρώ! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...