Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλησπερα,

οι δισκοι σου ειναι ata και οι τρεις??

αν ναι δοκιμασε να αφαιρεσεις το δισκο που δεν χρειαζεσαι προς το παρον, ασε μονο αυτον με το λειτουργικο του σταθερου σου και το jumperaki sth σωστη θεση και τον <<προβληματικο>> με το jumperaki στη σωστη θεση αντιστοιχα και δοκιμασε να ανοιξεις το η/υ....

με τις σωστες ρυθμισεις που σου ειπε παραπανω... στο bios!

Δημοσ.

καλησπερα,

οι δισκοι σου ειναι ata και οι τρεις??

αν ναι δοκιμασε να αφαιρεσεις το δισκο που δεν χρειαζεσαι προς το παρον, ασε μονο αυτον με το λειτουργικο του σταθερου σου και το jumperaki sth σωστη θεση και τον <<προβληματικο>> με το jumperaki στη σωστη θεση αντιστοιχα και δοκιμασε να ανοιξεις το η/υ....

με τις σωστες ρυθμισεις που σου ειπε παραπανω... στο bios!

Και οι τρεις δισκοι που εχω ειναι sata, στην φωτο ο δευτερος ειναι αυτος που εβαλα απο το laptop για να τραβηξω τα αρχεια.

Επισκέπτης
Δημοσ.

τοτε αφαιρεσε και το εναν το περριτο.... για τον ελεγχο και δοκιμασε αν δεν το χεις κανει ειδη:)

Δημοσ.

Οπως ειπα και στην αρχη του ποστ οταν εβαζα πανω στο pc μου σαν δευτερο σκληρο αυτον απο το laptop ου δημιουργουσε και εμενα θεμα, αφου εφτασε στο σημειο Εκκινηση των Windows και περασε κανα 5λεπτο μου εβγαλε check file system οπως θα δειται στην φωτο το αφησα το εκανε και μετα ανοιξε τα windows κανονικα τωρα εβαλα να κανει ενα check για ιους και περνω τα αρχεια και μετα φορματ ευχαριστω πολυ ολα τα παιδια για τις απαντησεις σας.

post-186706-0-03070600-1425330123_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...