georgekz750 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Προσφατη εμπειρια wind (σταθερη+ιντερνετ) Απο Μαιο που εκλεισα το 12μηνο ΔΕΝ ανανεωσα το συμβολαιο γιατι ηξερα οτι σε λιγους μηνες θα χρειαστει να το κοψω (και με γνωση φυσικα οτι για αυτο το διαστημα πληρωνω παραπανω παγιο απ οτι το 12μηνο του συμβολαιου),κανενα προβλημα ως εδω. Μεσα Νοεμβρη παω σε ενα καταστημα,πληρωνω τον τελευταιο λογαριασμο και τους λεω "κοψτε το και πειτε μου τι αλλο λογαριασμο περιμενω." Μου λενε οτι περιμενω αλλον εναν λογαριασμο που περιλαμβανει φυσικα τις ημερες του μηνα ως εκεινη τη στιγμη. Λογικοτατο φυσικα και ολα μια χαρα. Ερχεται και εκεινος ο λογαριασμος,τον πληρωνω και θεωρω οτι ξεμπερδεψα. Αμ δε! Μετα απο ενα μηνα ερχεται κι αλλος λογαριασμος κανονικοτατος για τον Δεκεμβρη! Παιρνω τηλεφωνο και μου λεει η κοπελια οτι "η πολιτικη της εταιριας ειναι να κανει ενα μηνα απο την αιτηση διακοπης να το κοψει,και αυτος ο λογαριασμος αντιστοιχει σε αυτον τον μηνα,και μολις τον πληρωσω ξεμπερδεψα". Αφου της λεω ευγενικα οτι θελω να με συνδεσει με καποιον προισταμενο της γιατι αυτη δεν φταιει σε τιποτα για να τ ακουσει και μου λεει οτι δεν μπορει να με συνδεσει με καποιον αλλο που θα κανει κατι παραπανω,τη ρωταω αν ηχογραφειται η κληση ωστε να προωθησει την ηχογραφηση σε καποιον με αρμοδιοτητες σε τετοια θεματα,και αφου μου το επιβεβαιωνει της λεω οτι " η δικη μου πολιτικη ειναι να δινω τα @@ μου σε αυτους που μου χρεωνουν υπηρεσιες που δεν ζητησα,και οτι την επομενη το πρωι να περιμενουν την μηνυση". Ως δια μαγειας σε μιση ωρα με πηρε καποια ευγενεστατη υπαλληλος τους να μου ζητησει συγνωμη για το λαθος ( η "πολιτικη της εταιριας" εγινε τωρα "λαθος") και να μου πει εκτος απο το αγνοησω τον τελευταιο λογαριασμο,να πςριμενω και εναν αρνητικο λογαριασμο για τις παραπανω μερες του Νοεμβρη που πληρωσα. Τωρα που διαβασα το θεμα το σιγουρεψα οτι η " πολιτικη της εταιριας" εφαρμοζεται σε ολους οσους εχουν την ατυχια να μπλεξουν μαζι τους και οποιος ξεχαστει και πληρωσει χωρις αντιδραση,τα τσεπωνουν και ολα καλα. Βρε ουστ λαμογια. Καλο κλεισιμο. 2
Pintsie Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 αν ειναι αοριστου οπως λες πας σε αλλη εταιρεια και θα στην κανουν σε 1-2 μερες αλλιως περιμενεις... αυτο ισχυει απο παλια ακομη και σε καρτοκινητα.. μα δεν θέλω να το πάω σε άλλη εταιρία! Θέλω να μην το έχω γιατί έβαλα σταθερό και ίντερνετ που τόσα χρόνια δεν μου βάζανε! Και εν τω μεταξύ, είχα ρωτήσει πιο παλιά για το τι χρειάζεται για να το κόψω (αν πρέπει να επιστρέψω το στικάκι και αν πληρώνω κάτι παραπάνω) και μου είχε πει υπάλληλος ότι κρατάω το στικάκι γιατί έληξε το συμβόλαιο εδώ και χρόνια και το κόβω όποτε θέλω χωρίς να πληρώσω παραπάνω!
Liverpool89 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Πληρωνεις μονο αν το εκοβες πιο μπροστα... αλλιως δεν εχεις επιπκεον χρεωσεις...
Pintsie Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Όμως μου είπαν ότι η διακοπή θα γίνει 10/4! δηλαδή 2 λογαριασμοί επιπλέον!!! Πραγματικά είναι για καταγγελία!
Fan Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Επικοινώνησα ξανά με το κατάστημα και άλλος υπάλληλος μου είπε ότι δεν έχει γίνει διακοπή ακόμα αλλά κάποια στιγμή θα το κάνουν!!!!!! Είναι δυνατόν; Τόσο δούλεμα; Δεν ξέρω τί να κάνω πλέον. Είναι σίγουρο ότι θα μου έρθει λογαριασμός και για τον Μάρτιο
Getta Robo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Είναι δυνατόν; Τόσο δούλεμα; Δεν ξέρω τί να κάνω πλέον. Εδω εισαι. http://www.apps.eett.gr/complaints/Complaint.seam;jsessionid=D7F17ED5D9679300EA2D306BB7DBEB68
Dare-Devil Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 ΥΓ. Από ό,τι μου είπε μια φορά ένας υπάλληλος τη σύνδεση μάλλον μου την ανανέωσαν μονομερώς γιατί θα με κάλεσαν στον αριθμό που είχα απενεργοποιήσει για να μου κάνουν καινούρια προσφορά, δεν θα με βρήκαν και θεώρησαν ότι το αποδέχομαι! AYTO που σου είπε είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ βάση σχετικής νομοθεσίας. Τράβα καταγγελία στην γραμματεία καταναλωτή και ενημέρωσε και την Ε.Ε.Τ.Τ . Εννοείται ότι αυτά έχουν γίνει. Θεωρούν ότι δεν φταίνε αυτοί γιατί "έχουν κάνει ότι περνούσε από το χέρι τους". Στα ΚΕΝΤΡΙΚΑ θα απευθυνθείς όχι σε μαγαζί wind . Εδώ όσα πρέπει να γνωρίζεις για να βρείς το δίκιο σου και να μην την ξαναπατήσεις. http://www.efpolis.gr/el/library2.html?func=startdown&id=8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα