web_assasin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Καλησπερα αλανια μου. εχω στα χερια μου το λαπτοπ του τιτλου,το οποιο ειχε παρουσιασει λευκη οθονη. την αλλαξα και εδειξε να δουλευει κομπλε. χθες το ελυσα μεχρι μεσα και το καθαρισα γιατι ανεβαζε θερμοκρασια και σημερα μου εβγαλε κατι περιεργα χρωματα στην οθονη κ απο τοτε οταν παταω το power αναβει το λαμπακι του και μετα απο 2 δευτερολεπτα σβηνει και αναβει παλι επ απειρον,χωρις να δειχνει κατι στην οθονη. λετε να τα εκλασε η γραφικων?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 μεταξυ μας μην το πεις πουθενα η καρτα γραφικων μαλλον απεβιωσε...αλλα ελενξε και μνημες και αφαιρεσε και δισκο...
web_assasin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 και να μην ηθελα να το πω,θα το δουν ολοι εδω που το εγραψα εχω βγαλει μνημη κ δισκο,τα ιδια κανει.. κριμα που δεν ειναι αφαιρουμενη η καρτα του. δλδ παιζει να μην ειχει προβλημα η οθονη? το περιεργο ειναι οτι εκανα και φορματ κανονικα και benchmark tests,αν και μπορει τα test να τη ζορισαν και να τα εκλασε..
web_assasin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 αφου δουλευει 2 δευτερα κ κλεινει,δε θα φανει εκει κατι.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 καλησπερα, αμα εισαι σιγουρος οτι εχεις τσεκαρει βυσματα οτι ειναι κουμπομενα σωστα και πατανε σωστα τοτε αν δεν μπορεις να σχοληθεις με τη καρτα εφοσον ειναι εσωτερικη,,, μαλλον το δινεις για επισκευη και παιρνεις τιμη και βλεπεις αν σε συμφερει και τι εχει ακριβως εχει..??μηπως βραχυκυκλωνει απο καποιο αλλο εξαρτημα...και κλεινει πχ. καποιο blootooth.. το ανεμιστηρακι της ψυκτρας προλαβαινει να δουλεψει ή κλεινει??
SPANK Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Κοίτα αν πρίν την αποσυναρμολόγηση δεν σου έκανε αυτο που κάνεις τώρα μπορεί και οταν το άνοιξες να πείραξες κατι γιατι αλλιώς αν ηταν η κάρτα γραφικών μπορεί να άνοιγε και απλά να μην έδειχνε τιποτα ουτε σε εξωτερικό monitor
web_assasin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Μου εκανε κατι περιεργα μετα το δεσιμο,μια ανοιγε και μια δεν ανοιγε,αλλα μπορει να ηταν συμπτωματικο,επειδη ηταν στα τελευταια του. το ασχημο ειναι οτι εβγαλε αυτα τα περιεργα χρωματα,σημαδι καρτας γραφικων.. δεν αξιζει να φτιαχτει αυτο το μηχανημα αν ειναι καρτα γραφικων,σιγουρα.. Πριν 15 μερες παντως μου φεραν ενα μηχανημα που δεν εδειχνε τιποτα στην οθονη του,αλλα σε εξωτερικη οθονη δουλευε κομπλε και εφταιγε η καρτα γραφικων,αφου δοκιμασα αλλη οθονη,inverter και flex. σχετικο θεμα εδω Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2015 από web_assasin
web_assasin Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Τελικα παιδες,μετα απο αλλο ενα λυσιμο και δεσιμο σα να δουλευει κανονικα. το αλλο σπαστικο ειναι οτι με benchmark test,τη μια περναει ολα τα test και την αλλη μου βγαζει σφαλμα λογω θερμοκρασιας. το ελυσα,το παστωσα και περιμενω τωρα το benchmark παλι.. να ρωτησω,παιζει να εχει καποιος πληκτρολογιο για το συγκεκριμενο μοντελο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα