asterios.s Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Γεια σας. Ενδιαφερομαι για μια gopro και θελω να την παραγγειλω απο το amazon. Ειναι πρωτη φορα που αγοραζω απο το συγκεκριμενο σαιτ. Απο ebay σε καμια μεχρι τωρα αγορα μου δεν εχω κληθει να πληρωσω τελωνειο. Με το amazon ομως τι γινεται? Καπου διαβασα τυχαια οτι υπαρχει περιπτωση να μου τυχει μεγαλο ποσο το τελωνειο? Υπαρχει καποιος τροπος να ξερω πριν απο την παραγγελια τι και πως? μπορει καποιος να με βοηθησει? Ευχαριστω εκ των προτερων!
NikosKallithea Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Γεια σας. Ενδιαφερομαι για μια gopro και θελω να την παραγγειλω απο το amazon. Ειναι πρωτη φορα που αγοραζω απο το συγκεκριμενο σαιτ. Απο ebay σε καμια μεχρι τωρα αγορα μου δεν εχω κληθει να πληρωσω τελωνειο. Με το amazon ομως τι γινεται? Καπου διαβασα τυχαια οτι υπαρχει περιπτωση να μου τυχει μεγαλο ποσο το τελωνειο? Υπαρχει καποιος τροπος να ξερω πριν απο την παραγγελια τι και πως? μπορει καποιος να με βοηθησει? Ευχαριστω εκ των προτερων! Tα ευρωπαϊκά amazon uk, de κλπ δεν εχουν τελώνιο, το USA εχει τελωνείο υποχρεωτικό και το πληρώνεις στο amazon, μπορείς να δεις ολες τις χρεώσεις λιγο πριν ολοκληρώσεις την συναλλαγή σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα