Προς το περιεχόμενο

Θεματάκια με avira.


veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα, εχθές το βράδυ εγκατέστησα το avira και έχω κάποια θέματα:

 

1) Ενώ σε κανονική λειτουργία ανοίγει κανονικά, σε safe mode ενώ το πατάω να ανοίξει, ανοίγει στο task manager αλλά δεν ανοίγει στην επιφάνεια εργασίας (δοκίμασα re-install χωρίς αποτέλεσμα). Αν όμως πάω για παράδειγμα στον C: που έχω τα windows (και όλα τα προγράμματα) και πατήσω πάνω του "δεξί κλικ" και "scan με avira" τότε ανοίγει κανονικά και scanάρει. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα να το κάνω έτσι;

 

 

2) Εχθές ολοκλήρωσα ένα scan (σε safe mode με τον τρόπο που ανέφερα πιο πάνω) και τελείωσε σε 1:28:47. Δεν είναι λίγο για σκληρό δίσκο 1terrabyte και ελεύθερο ~ 350gb; Επίσης σε ένα file λέει "The file could not be opened!", αυτό τώρα τι είναι, δεν έχω βάλει κάτι σε εξαίρεση εγώ. 

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

post-219161-0-47474300-1425281987_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατα κανονα σε safe mode δε λειτουργουν ολες οι λειτουργιες των antivirus, οπως το real time ας πουμε. Δε βλεπω να εχεις καποιο προβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 Επίσης σε ένα file λέει "The file could not be opened!", αυτό τώρα τι είναι, δεν έχω βάλει κάτι σε εξαίρεση εγώ. 

Από την στιγμή που τρέχει το λειτουργικό,ακόμα και σε ασφαλής,έχει κάποια αρχεία ανοιχτά και σε αποκλειστική χρήση,θα πρέπει να κάνεις σάρωση από DOS ή linux για να μην υπάρχουν κλειδωμένα αρχεία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δεν βρίσκει σε safe mode δε θα βρει και σε boot scan (που δεν έχει καν βέβαια boot scan).

Το boot scan υπάρχει για πολύ καλά κλειδωμένα αρχεία, ή βασικά για patchαρισμένα απο μόλυνση αρχεία συστήματος που τρέχουν ακόμα και σε ασφαλή λειτουργία.

 

Αλλά ακόμα και σε κανονική λειτουργία αν δε βρει κάτι, δεν θα βρει ούτε σε safe ουτε απο boot. Η ανίχνευση δεν αλλάζει, η ικανότητα επιδιόρθωσης είναι που διαφέρει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thanks παιδιά. Ξεκίνησα να ψάχνομαι γιατί όταν ανοίγω το pc η χρήση της cpu είναι στο 20-30% και μετά από 1-2 λεπτά πέφτει σε 05%

και εχθές έβλεπα κάτι videakia και νομίζω άκουγα κάτι σαν σπασίματα στον ήχο αραιά και που για 0,5 δευτερόλεπτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τρεξε και ενα adwcleaner να καθαρισεις τους browsers. αυτο μπορει να συμβαινει απο διαφορα πραγματα.Αυτο με τη cpu δε βγαζει νοημα που λες. Το αλλο μπορει να ειναι και κολλημενο ρουτερ και να θελει ρεσταρτ. ή και αλλα.

 

Μπορει chipset drvers, καρτας ηχου ή και τπτ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό για το ήχο θυμήθηκα ότι είχα ανοιχτό από πίσω παιχνίδι και 4 tabs στον chrome όπου το ένα ήταν video στο youtube 720p ή 1080p. Πάντως σήμερα δεν μου το χει κάνει καθόλου αυτό με τον ήχο.

 

Γιατί δεν βγάζει νόημα αυτό με την cpu; Θα το παρακολουθώ πάντως.


Καταρχήν δεν είναι καρφωμένο στο 20% αλλά μεταβάλετε. Επίσης παρατήρησα από το task manager ότι η χρήση ανεβαίνει (και φθάνει τόσο) μέχρι να ανοίξουν όλα τα προγράμματα που έχω ορίσει να ανοίγουν με το pc και μόλις ανοίξουν πέφτει στο 0,5-0,2%. Οπότε μάλλον είναι λογικό γιατί το pc είναι καθαρό από ιούς και δεν παρουσιάζει κάποιο άλλο θέμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...