Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους. Εχει ενας φιλος το εν λογο λαπτοπ (netbook) και απο οτι φαινεται δεν ανοιγει. Ολα δουλευουνε σωστα απο θεμα hardware που τα ειδα. Απο οτι διαβασα θελει windows 7 starter. Εψαξα και τα βρηκα και ειδα οτι εχουνε καποιες μικρες διαφορες και υστερουν σε καποια σημεια. Αν του βαλω windows 7 ultimate θα παρουσιασει προβλημα αραγε με τα drivers η να του βαλω οπως και να χει τα windows 7 starter?  Ευχαριστω!

Δημοσ.

Θα παίξουν κανονικά τα ultimate απλά θα του πέσουν λίγο βαριά :) Κλείσε ό,τι μπορείς από εφέ, aero κλπ

Δημοσ.

Θα παίξουν κανονικά τα ultimate απλά θα του πέσουν λίγο βαριά :) Κλείσε ό,τι μπορείς από εφέ, aero κλπ

εχει 2 gb ram :) το λαπτοπ ειναι για μικρα παιδακια να βλεπουνε ταινιες και το πολυ σερφαρισμα σε κανα site με αθλητικα και στοιχημα. Λογικα δεν νομιζω να εχει προβλημα ! :)Eυχαριστω για την βοηθεια να εισαι καλα!!!

• Like 2
Δημοσ.

εχει 2 gb ram :) το λαπτοπ ειναι για μικρα παιδακια να βλεπουνε ταινιες και το πολυ σερφαρισμα σε κανα site με αθλητικα και στοιχημα. Λογικα δεν νομιζω να εχει προβλημα ! :)Eυχαριστω για την βοηθεια να εισαι καλα!!!

Αν εβασες καποια εκδοση linux,μηπως θα ηταν καλυτερα;....(αν και ειμαι φαν των windows ),αν επιμενεις ομως σε windows καλυτερα μεινε στα starter..

Δημοσ.

Αν εβασες καποια εκδοση linux,μηπως θα ηταν καλυτερα;....(αν και ειμαι φαν των windows ),αν επιμενεις ομως σε windows καλυτερα μεινε στα starter..

Ο κυριος δεν ξερει καλα καλα που ειναι η εναρξη για αυτο το λογο. Αν ηταν δικο μου δεν ειχα θεμα!! :)

Δημοσ.

Καλύτερα να βάλεις τα starter για αυτην την χρήση που το θέλεις δεν χρειάζεσαι τις δυνατότητες των ultimate

Δημοσ.

Καλύτερα να βάλεις τα starter για αυτην την χρήση που το θέλεις δεν χρειάζεσαι τις δυνατότητες των ultimate

Κιομος το τολμισα και εβαλα τα ultimate. Παει μπαλα με 2 gb ram 32 bit. Δεν το περιμενα τοσο καλα. Κανενα προβλημα και τα τρεχει ολα μια χαρα. ;) Ευχαριστω για τις συμβουλες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...