Alex-V Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Καλησπερααα. Λοιπον. Εχω εδω και χρονια ενα vaio vgn-ns11z. Πρωτον. Η μπαταρια τα εχει φτυσει ουτε καν φορτιζει. Το αφηνουμε αυτο. Ειμαι δηλαδη με το τροφοδοτικο συνεχεια. Το περιεργο τωρα. Οταν κουναω το καλωδιο εκει κοντα στην θυρα δεν σβηνει με τιποτα και μερικες φορες, αν κουνηθει εστω και λιγο, σβηνει, με αποτελεσμα με τον καιρο να μου γ*** τον σκληρο. Ειμαι και για σκληρο δηλαδη. Δοκιμασα αλλο τροφοδοτικο. Τα ιδια! Αρα, φταιει η θυρα του λαπτοπ. Μπορει καποιος να μου βρει ανταλλακτικο για την θυρα και αν γινεται απο ελλαδα? Επισης αν υπαρχει συμβατη μπαταρια οσο πιο φθηνη γινεται. Δεν θελω την αυθεντικη γιατι ξερω οτι ειναι φαρμακειο η τιμη της.
SPANK Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Απο ελλάδα δύσκολο να βρείς κατι εκτός και αν το πάς σε ενα μαγαζί με ηλεκτρονικά και μπορούν να στο αλλάξουν , τώρα απο ebay http://www.ebay.com/itm/Sony-Vaio-VGN-NS11Z-S-Compatible-Laptop-DC-Jack-Socket-With-Cable-/361192325399?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item5418bd8117
coolerman Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 ελλάδα μόνο το πριζάκι έχει 10ευρώ(ebay 1.30e) Αν δεν το βιάζεσαι κοίτα εδώ το πολύ-πολύ μίλα με τον κινέζο να στο στείλει ποιό γρήγορα(ελλάδα θα το βρείς 30e) battery
Alex-V Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Οχ καλυτερα ετοιμο σιγα μην κατσω να κανω δουλεια τωρα με καλαι και κολλητηρια. Ευχαριστω πολυ παιδια. Εμ, για μπαταρια? Καποια συμβατη φθηνη? Α ειδα και την μπαταρια. Ευχαριστω πολυ παιδια και παλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα