Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gongratulations!  :D

Ναι, λογικά αυτό το νόημα της ένστασης και των προσωρινών πινάκων. Μπορεί να σε πετάξει κάποιος έξω αν του δώσουν παραπάνω μόρια. Αν ήταν οριστικοί θα υπήρχε περίπτωση να πάρουν και εσένα και τον ενιστάμενο, αλλά τώρα δύσκολο. Θέλω να πιστεύω πάντως ότι δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές. Τα κύρια κριτήρια, ηλικία-ανεργία βγαίνουν μέσω του συστήματος και για μονογονεϊκή οικογένεια έχουν ήδη καταθέσει δικαιολογητικά. Το μόνο που μπορεί να έχει γίνει λάθος είναι με τα παιδιά, που κάποιοι λένε ότι δεν τους πέρασαν τα μόρια.

Δημοσ.

Επειδη δεν θυμαμαι τον αριθμο αιτησης και πρωτοκωλου, πως μπορω στο excel να πατησω αναζητηση πχ για να μου βγαλει μονο τις ειδηκοτητες που με ενδιαφερουν ή τους δημους/τον δημο που ηταν η πρωτη μου επιλογη.

Θυμαμαι σε ποιο απο τα οχτω excel να κοιταξω το ειδα χτες, αλλα δεν συγκρατησα τους αριθμους/κωδικους μου και η σελιδα μου στον οαεδ δεν φορτωνει με τιποτα!

Αν θυμαστε πως παει η συναρτηση στο excel..

Δημοσ.

Η κοινωφελής εργασία αμείβεται?

γιατι ξες κανεναν να δουλευει τσαμπα? :P δεν προκειται για εθελοντικη εργασια ειναι προγραμμα κοινωφελους εργασιας απο τον οαεδ με χρηματοδοτηση του εσπα για καλυψη 32000 ανεργων

Επειδη δεν θυμαμαι τον αριθμο αιτησης και πρωτοκωλου, πως μπορω στο excel να πατησω αναζητηση πχ για να μου βγαλει μονο τις ειδηκοτητες που με ενδιαφερουν ή τους δημους/τον δημο που ηταν η πρωτη μου επιλογη.

Θυμαμαι σε ποιο απο τα οχτω excel να κοιταξω το ειδα χτες, αλλα δεν συγκρατησα τους αριθμους/κωδικους μου και η σελιδα μου στον οαεδ δεν φορτωνει με τιποτα!

γιατι δεν μπαινεις στο συστημα και μεσα απο τις αιτησεις που εχεις κανει θα σου βγαλει τον αριθμο προτωκολλου απο την αιτηση που εχεις κανει για την κοινωφελη εργασια, μεσα απο τις ειδικοτητες λιγο δυσκολα γιατι θα ειναι πολλες πανομοιοτυπες και θα χρειαστει να τις αναζητας μια προς μια μεσα απο την ευρεση του excel ενω απο τον αριθμο πρωτοκολλου μεσα απο την αναζητηση θα ειναι μια και μοναδικη

Δημοσ.

γιατι δεν μπαινεις στο συστημα και μεσα απο τις αιτησεις που εχεις κανει θα σου βγαλει τον αριθμο προτωκολλου απο την αιτηση που εχεις κανει για την κοινωφελη εργασια, μεσα απο τις ειδικοτητες λιγο δυσκολα γιατι θα ειναι πολλες πανομοιοτυπες και θα χρειαστει να τις αναζητας μια προς μια μεσα απο την ευρεση του excel ενω απο τον αριθμο πρωτοκολλου μεσα απο την αναζητηση θα ειναι μια και μοναδικη

Δημοσ.

red δεν καταλαβα το προβλημα σου ακριβως τα αρχεια τα εχεις? https://mega.co.nz/#!wZA1yZhI!_qNymc78p9yAL4_blzaQJjm0fg7laKyiE7yFNthykI4

αν θες να ψαξεις οτιδηποτε εκει μεσα πατα σε ενα κελι πατα control+f και πατα πχ ΔΗΜΟΣ ΤΟΥ INSOMNIA

αν εννοεις κατι αλλο, εξηγα

• Like 1
Δημοσ.

ctrl + f 1?2? 9?

Για δημο αιγαλεω πχ, πως το γραφω ακριβως; βαζω "" τετοια αναμεσα στις λεξεις ή παρενθεσεις;

Εδιτ: το βρηκα, βαζω f σκετο το γραμμα, ευχαριστω παρα πολυ!!

Δημοσ.

πατας πανω σε ενα κελι control+f ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ευρεση επομενου και στο κελι που θα παει γινεται ελαφρα λιγο πιο μαυροpost-273896-0-42185000-1433351280_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

μου το στείλανε σε μειλ στο άσχετο

https://www.facebook.com/groups/koinofelis2015/

Αυτός ο όρος ''κοινωφελής'' (σε σχέση με την εργασία) για μικροκακοποιούς νόμιζα ήταν γενικά που εκτείουν ποινή.Η Ελλάδα βλέπω αλλάζει τα δεδομένα λολ

• Like 1
Δημοσ.

τι εννοείς για 2 μόρια? και έναν φίλο μου 

εγω ειχα 83 και ο λλος 85, ειχε 2 μηνες παραπανω ανεργια

Μάλλον θα είχε 2 μόρια λιγότερα από τον τελευταίο επιτυχών. Άμα είσαι πρώτος επιλαχών και έχει κάποιες θέσεις, μπορεί να λακίσει κανένας, ποτέ δεν ξέρεις.

Εκτος αυτου δεν ξερουμε ακομα αν ολοι οσοι ειναι επιτυχων εχουν τα αντιστοιχα χαρτια.

Δυσκολα βεβαια αλλα ποτε δεν ξερεις, εγω εκανα για Ηλεκτρολογους ΤΕΙ που θελει αδεια εξασκησεως οποτε εχω εκει καποιες ελπιδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...