kaliakman Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 καλησπέρα.. Θέλω να αγοράσω ένα κινητό και έχω βάλει τα χρήματα αλλά το paypal δεν το δέχεται.. Έχω βάλει μέσα 284 ευρώ και με την ισοτιμία βγαίνει από τα 315$ 282 ευρώ... Γιατί δεν τα παίρνει??(Έχω βάλει να κάνει την μετατροπή η τράπεζα)
arc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Πρώτο και κυριότερο γράψε μας το ακριβές μήνυμα λάθους, μήπως το πρόβλημα δεν ειναι σε σενα, αλλά στο site. Τα έχεις βάλει που; Στην κάρτα ή στο paypal balance; Η κάρτα ειναι ενεργοποιημένη στο Paypal; Εχεις κάνει άλλες αγορες Paypal με αυτή; Αν είσαι σίγουρος οτι εχεις επιλέξει (και γενικά αλλά και στην αγορά ) μετατροπή απο την τράπεζα σου, πήγαινε και βάλε άλλα 10-20 ευρω γιατί πρεπει να συνυπολογίσεις και την προμήθεια της τράπεζας για μετατροπή συναλλάγματος. Αν δεν πιάσουν όλα αυτα, επικοινωνησε με το customer care της τραπεζας σου και ρωτησε τους αν η ταδε συναλλαγη που δοκίμασες την ταδε ώρα μπλοκαριστηκε απο αυτούς ή οχι. Αυτοί δεν ξέρουν για Paypal αλλά μπορούν να δουν αν προσπάθησε να αγοραστεί κάτι με κάρτα και γιατί δεν εγκρίθηκε
kaliakman Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα.. Μήπως ξέρεις πόσο είναι ακριβώς η προμήθεια για την μετατροπή?? λογικά αυτό φταίει και δεν με αφηνει..
arc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Αυτό εξαρτάται απο την κάθε τράπεζα και το γνωρίζει αυτή. Πάρε τηλέφωνο την τράπεζα σου ή δες Online τους τιμοκαταλόγους τους.
kaliakman Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Έβαλα άλλα 7 ευρώ (Πολύ παραπάνω δηλαδή από το 2 % που είπε ο φίλος ) και πάλι δεν την δέχεται...
kaliakman Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Από το winbank δεν δειχνεί κάτι.. Από το paypal δείχνει Denied. Οπότε δεν ξέρω αν θα ωφελήσει να μιλήσω στην τράπεζα
arc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δηλαδή αυτό ειναι το ακριβές μήνυμα λάθους, η κάρτα ειναι ενεργή και εχεις κάνει άλλες αγορες με paypal απο τη συγκεκριμένη κάρτα. Θα σου βαλω αλλες δυο σκέψεις. Με ποια ισοτιμία υπολογισες; Τα χρήματα ειναι διαθέσιμα ή αναμένουν καταμέτρηση; Προφανώς εσύ ξέρεις καλύτερα οτι δε χρειάζεται να μιλήσεις με την τράπεζα σου
kaliakman Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Φίλε μου δεν χρειάζεται να γίνεσαι επιθετικός... Απλά σκέφτηκα οτί αν ήταν θέμα της τράπεζας δεν θα μου το έβγαζε στις κινήσεις της κάρτας έστω και ως μη αποδεκτή συνναλαγή? Αντίθετα μου το εμφανίζει μόνο στην paypal.. Την ισοτιμία στην αρχή την έκανα με το xe.com αλλά μετά έψαξα να δω αν έχει διαφορετική η Πειραιώς το μόνο που μπόρεσα να βρώ είναι κάτι που αναφέρει ως Συννάλαγμα και δείχνει μια μέση τιμή για $/€
arc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Επιθετικός δεν είμαι, αλλά για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε ειναι απλά αναγκαίο να δώσεις πληροφορίες. Σου εγραψα κατεβατό με τι μπορείς να κάνεις (ή φταίει) και εσύ απαντησες μονο στην προμήθεια. Ρωτάς προμήθεια χωρις να αναφέρεις καν τράπεζα (έμμεσα το εγραψες αργότερα με το winbank). Στις κινησεις θα βλέπεις μονο αυτές που εγιναν, οχι αυτές που προσπάθησαν να γίνουν. Αν πάρεις στην τράπεζα και δουν οτι δεν υπάρχει κίνηση/προσπάθεια, τοτε το paypal του αλλο εχει προβλημα (ή ο δικός σου λογαριασμός αν δεν ειναι λειτουργικός - αλήθεια εχεις κάνει αλλες αγορες; ). Αν η τράπεζα δει κίνηση/προσπάθεια μπορεί να σου πει οτι δεν εφταναν τα χρήματα (ντιν ντιν ισοτιμία καιπρομηθεια) ή οτιδήποτε αλλο (π.χ. η καρτα σου εχει κλειδωθεί, κλπ Εδω μέσα όλοι προσπαθούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον αλλο, αλλά μαντικές ικανότητες δεν εχουμε. Αν αγνοείς τις ερωτήσεις που σου γίνονται, πως θα μας βοηθήσεις να σε βοηθήσουμε; 1
kaliakman Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Έχεις δίκιο... Λοιπόν.. Η τελευταία αγορά ήταν πάλι από το ίδιο κατάστημα(Vickmall) πριν ένα μήνα περίπου και πριν από αυτήν έχουν γίνει πολλές ακόμη. Η τράπεζα είναι η Πειραιώς. Λογικά τέτοια ώρα δεν νομίζω να υπάρχει γραμμή εξυπηρέτησης.. Πρέπει να περάσω από κάποιο κατάστημα ή γίνεται και μέσω τηλεφώνου?
arc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Άρα κάρτα/λογαριασμός σου/paypal λογαριασμός σου ενεργα. To αν εχει μπλοκαριστεί η κάρτα δεν το ξέρω (το ξέρει η τράπεζα) Εκεί που προσπαθείς να αγοράσεις, λειτουργεί σωστά το paypal; Όταν πήγες, να αγοράσεις, σου εκανε κανονικά redirect στο site της paypal; Για επικοινωνία καλύτερα πάρε τηλεφωνο. Στο γκισε δεν μπορουν να δουν και πολλά. Το cs της πειραιώς ειναι 24/7 αλλά τέτοιες ώρες ειναι λίγο προσωπικό κυρίως για κλεμμένες κάρτες και σοβαρές αναγκες. Αν καίγεσαι να παραγγείλεις τωρα, πάρε τηλεφωνο, αλλά καλύτερα πάρε αυριο πρωι. Να περιμένεις ανακριση για να επιβεβαιωσουν οτι εισαι εσύ και να σου δώσουν στοιχεία (αρ ταυτοτητας, ημερ γεννησης, ποτε εκανες καταθεση και πόσα και ό,τι μπορεις να φαντασεις). Εχε χαρτιά δίπλα σου και χτυπα τηλεφωνο.
kaliakman Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Ναι όλα λειτουργούν ρολοί.Δεν ξέρω αν έχεις αγοράσει από το κατάστημα,αλλά μου βγάζει αυτό το μήνυμα αφού φύγει από το paypal και γυρίσει στο vickmall με το που πατήσω το Place order. Για μια μέρα δεν χάλασε ο κόσμος.. ένα μήνα θα περιμένω μια μέρα θα με πειράξει? απλά μου κάνει εντύπωση γιατί το προηγούμενο κινητό που πήρα ήταν πάλι σε δολλάρια και έγινε κανονικά η διαδικασία αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ αν έιχε παραπάνω λεφτά μέσα και πόσα...Αν δεν καταφέρω να πάω αύριο θα μπορέσουν να μου πουν τηλεφωνικά πόσο κοστίζει συνολικά (με προμήθειες,κτλ) χωρίς να γίνει αυτή η ανάκριση? Και μόνο που το διάβασα κουράστικα αλλά αν δεν γίνεται αλλιώς..
NikosKallithea Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Οι ισοτημιες των καρτων δεν ειναι οι ιδανικες παντα κατι βαζουν παραπανω Σε καθε περιπτωση βαζεις και κατι παραπανω ας πουμε 10 ευρω, για να εισαι μεσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα