vasilisbilias Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Γεια σας, Θέλω να εκτελείτε κώδικας Css, όταν μεταφέρομαι από ένα συγκεκριμένο σύνδεσμο. Ο σύνδεσμος και κώδικας θα βρίσκονται σε διαφορετικές σελίδες.
lion2486 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 δηλαδή όταν το $_SERVER['HTTP_REFERER'] έχει μια συγκεκριμένη τιμή σε php Να εμφανίζεις ένα css. Που κολάς;
vasilisbilias Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 δηλαδή όταν το $_SERVER['HTTP_REFERER'] έχει μια συγκεκριμένη τιμή σε php Να εμφανίζεις ένα css. Που κολάς; κολλάω στο πως γίνεται. για αυτο άνοιξα το θεμα.
lion2486 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Πες μας λίγο πως είναι φτιαγμένη η σελίδα σου.. php είναι; Τι ακριβώς θες να κάνεις; Όταν έρχονται από ένα Link να βγάζεις ένα μνμ; Όταν έρχονται από άλλη σελίδα να φαίνεται κάτι αλλιώς;
vasilisbilias Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Πες μας λίγο πως είναι φτιαγμένη η σελίδα σου.. php είναι; Τι ακριβώς θες να κάνεις; Όταν έρχονται από ένα Link να βγάζεις ένα μνμ; Όταν έρχονται από άλλη σελίδα να φαίνεται κάτι αλλιώς; Η σελίδα είναι πάνω στο Wordpres. Θέλω να εκτελείτε ένα animation με css, όταν μεταφέρεται ο χρήστης από ένα συγκεκριμένο Link.
chrism4111 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Η σελίδα είναι πάνω στο Wordpres. Θέλω να εκτελείτε ένα animation με css, όταν μεταφέρεται ο χρήστης από ένα συγκεκριμένο Link. Το θέμα σου είναι πως να κάνεις το Page Transition, ή πως θα γίνει το Page Transition από ένα συγγεκριμένο Url προς οποιδήποτε άλλο? Στην Πρώτη περίπτωση με λίγο Search και αν ψάξεις πιο ειδικά στο Codrops έχει αρκετά παραδείγματα. Τώρα για την δεύτερη πείπτωση η καλύτερη λύση είναι να ανοίξεις στo theme σου το header.php Στην πρώτη σειρά μετά τα σχόλια ( αν έχει ) πηγαίνεις και γράφεις το παρακάτω: <?php $ref = $_SERVER['HTTP_REFERER']; $class = ($ref == 'mylink')?'transition-on':''; ?> Λογικά κάπου στο header.php θα ξεκινάει το <html> tag αρα πηγαίνεις και του βάζεις την κλάση κάπως έτσι <html class="<?php echo $class; ?>" > Επίσης μάλλον θα πρέπει να γράψεις και μια γραμμή jQuery jQuery(document).ready(function(){ $('.transition-on body').addClass('page-transition'); }); Τώρα στο στο theme σου και στο styles.css ένα απλό transition που θα μπορούσα να σου δώσω είναι αυτό .transition-on body{opacity: 0} .transition-on body.page-transition{opacity: 1; transition: 2s opacity;} Αυτό μου ήρθε σαν λύση. Ελπίζω να το καταφέρεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα