Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το κακό στο πλαστικό κινητό που είναι? ? Πρώτα από όλα δεν υπάρχει περίπτωση να μην βάλεις θηκη σε 200 και άνω κινητό άρα τι πλαστικό τι τιτάνιο το ιδιο θα είναι στα χέρια σου το g2 παιδιά σπέρνει και αν δείτε benchmarks το g3 με τα 2gb ραμ το πατάει κάτω κανονικά! Άρα παλιό και πράσινα άλογα δεν θέλω να ακούω τώρα σε αυτά τα λεφτά κάτι galaxy a5 με sp410 Δεν αξίζουν μια φιλε μου φιλικά στο λεω μόνο G2 κάνει τα πάντα! (Εκτός φραπε)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά τα περί παλαιότητας και νεότητας αστεία τα βρίσκω. Το Moto G 2nd gen πχ είναι πιο νέο τηλ, δεν το κάνει όμως καλύτερο.

Για ποιότητα κατασκευής επίσης ψιλοαστείο μου φαίνεται. Προσωπικά δεν με ενοχλεί το πλαστικό αλλά να κάνει την δουλειά του. Εργαλείο παίρνω όχι κόσμιμα.

Από κει και πέρα για το θέμα των προβλημάτων που έβγαλε και φαίνονται πολλά είναι ακριβώς επειδή πουλήθηκαν πολλά. Προκαλώ οποιονδήποτε να μου φέρει στατιστικά προβληματικών τηλεφώνων από όλες τις εταιρίες και έτσι να συμπεράνουμε ποιο είναι το πιο ζημιάρικό. Είμαι βέβαιος πως κανένας δεν έχει.

http://venturebeat.com/2012/09/25/apple-iphone-broken/

Αυτό για να μη λες ότι δεν υπάρχουν στατιστικά και μη προκαλείς πριν ψάξεις γιατί εκτείθεσαι. Όσο για τη παλαιότητα πως θα σου φαινόταν να πλήρωνες ένα κινητό 300 € και ενώ είσαι πάνω στη χαρά σου να μάθαινες ότι δε θα πάρει τη τελευταία ενημέρωση λογισμικού; Εγώ θα ξενέρωνα πραγματικά πόσο μάλλον αν έβλεπα ότι υπάρχουν και κινητά αντίστοιχα στην ίδια τιμή πιο καινούρια που θα έπαιρναν την αναβάθμιση. Όσο για τη ποιότητα κατασκευής θα σου πω ένα παράδειγμα: ένας φίλος έχει το galaxy s4 απλά του έπεσε από τα χέρια το πλαστικό του σχεδόν διαλύθηκε και το πήρε 450€ όταν βγήκε. Εγώ θα χτυπούσα το κεφάλι μου στο τοίχο απλά.

Δημοσ.

http://venturebeat.com/2012/09/25/apple-iphone-broken/

Αυτό για να μη λες ότι δεν υπάρχουν στατιστικά και μη προκαλείς πριν ψάξεις γιατί εκτείθεσαι. Όσο για τη παλαιότητα πως θα σου φαινόταν να πλήρωνες ένα κινητό 300 € και ενώ είσαι πάνω στη χαρά σου να μάθαινες ότι δε θα πάρει τη τελευταία ενημέρωση λογισμικού; Εγώ θα ξενέρωνα πραγματικά πόσο μάλλον αν έβλεπα ότι υπάρχουν και κινητά αντίστοιχα στην ίδια τιμή πιο καινούρια που θα έπαιρναν την αναβάθμιση. Όσο για τη ποιότητα κατασκευής θα σου πω ένα παράδειγμα: ένας φίλος έχει το galaxy s4 απλά του έπεσε από τα χέρια το πλαστικό του σχεδόν διαλύθηκε και το πήρε 450€ όταν βγήκε. Εγώ θα χτυπούσα το κεφάλι μου στο τοίχο απλά.

Εγώ εκτίθομαι ή εσύ; που έβαλες έρευνα του 2012 που δεν περιλαμβάνει καν το G2, και πως άλλωστε, και μιλά για αυτά που σπάνε και όχι για τα χαλασμένα...keep trolling man!

Δημοσ.

Όσο για τη παλαιότητα πως θα σου φαινόταν να πλήρωνες ένα κινητό 300 € και ενώ είσαι πάνω στη χαρά σου να μάθαινες ότι δε θα πάρει τη τελευταία ενημέρωση λογισμικού; Εγώ θα ξενέρωνα πραγματικά πόσο μάλλον αν έβλεπα ότι υπάρχουν και κινητά αντίστοιχα στην ίδια τιμή πιο καινούρια που θα έπαιρναν την αναβάθμιση. Όσο για τη ποιότητα κατασκευής θα σου πω ένα παράδειγμα: ένας φίλος έχει το galaxy s4 απλά του έπεσε από τα χέρια το πλαστικό του σχεδόν διαλύθηκε και το πήρε 450€ όταν βγήκε. Εγώ θα χτυπούσα το κεφάλι μου στο τοίχο απλά.

Παντως το g2 εχει ανακοινωθει οτι θα παρει την επομενη εκδοση οποτε δεν εχει νοημα αυτο π λες για το συγκεκριμενο.

Γενικοτερα ναι.

Οσο για την ποιοτητα το ξαναλεμε μονο σε iphone συναντας ποιοτητα.Οχι πως αμα πεσει δεν παθει τιποτα μην τρελαθουμε κιολας...

Δημοσ.

Αυτά τα περί παλαιότητας και νεότητας αστεία τα βρίσκω. Το Moto G 2nd gen πχ είναι πιο νέο τηλ, δεν το κάνει όμως καλύτερο.

Για ποιότητα κατασκευής επίσης ψιλοαστείο μου φαίνεται. Προσωπικά δεν με ενοχλεί το πλαστικό αλλά να κάνει την δουλειά του. Εργαλείο παίρνω όχι κόσμιμα.

Γι αυτό λέω ότι ο καθένας το βλέπει όπως θέλει. Το θέμα παλαιότητας δεν έχει να κάνει μόνο με τα ξερά τεχνικά χαρακτηριστικά (τα οποία μια χαρά τραβάνε) αλλά είναι και θέμα άλλων παραγόντων (κεραίες, modem, ποιότητα panel, φακών, ήχος κτλ κτλ). Πάρε παράδειγμα την οθόνη του Lumia 730, πατάει κάτω τα περισσότερα panel εκεί έξω ανεξαρτήτου μάρκας και ανάλυσης. Και σκέψου ότι το λέω εγώ που δεν είμαι τρελός φίλος των oled οθονών. 

Το ίδιο ισχύει και στο θέμα της ποιότητας κατασκευής. Ναι μεν θα του φορέσεις θήκη (ίσως) αλλά είναι και ψυχολογικός ο παράγοντας. Πλήρωσες μια συσκευή 250-300 ευρώ για να μην έχει πουθενά μέταλλο ή γυαλί και με τεχνικά χαρακτηριστικά τηλεφώνου 2ετίας; Δεν ξέρω, μου κάνει κάπως εμένα αλλά όπως είπα μπορεί να είμαι μόνο εγώ.  

• Like 1
Δημοσ.

Εντωμεταξυ εχει "κολλησει" η τιμη του στα 299€ στα μεγαλα καταστηματα μετα απο τοσο καιρο.Μαλλον λογω της μεγαλης ζητησης που εχει.Αν επαιρνε και καρτα μνημης θα ηταν το απολυτο VFM,αλλα μαλλον τοτε θα εβαζαν μικροτερη μπαταρια.

Και επρεπε η υποδοχη καρτας να φανει ως πλεονεκτημα στο LG G3.

Δημοσ.

Συμφωνώ με όλους που υποστηρίζουν το LG G2 είναι πραγματικά τέλειο κινητό. Το έχω από τον Αύγουστο κ δεν έχω μετανιώσει για τίποτα, παραμένει στην κορυφή! !!

Δημοσ.

Αν επαιρνε και καρτα μνημης θα ηταν το απολυτο VFM,αλλα μαλλον τοτε θα εβαζαν μικροτερη μπαταρια.

.

Οποτε το 32αρι ειναι μονοδρομος και με πολυ μικρη διαφορα τιμης σε σχεση με το 16αρι.Δεν το συζητω παντως οτι κινητο μονο απο σκρουτζομαγαζα οποτετα 299 δεν υφιστανται

Δημοσ.

Οποτε το 32αρι ειναι μονοδρομος και με πολυ μικρη διαφορα τιμης σε σχεση με το 16αρι.Δεν το συζητω παντως οτι κινητο μονο απο σκρουτζομαγαζα οποτετα 299 δεν υφιστανται

Τα αξιζει τα 30€ παραπανω το 32 GB.Απο την στιγμη που καποιος μπορει να δωσει τα 245€ μπορει και τα  275€.

Αν δεν το καλυπτε η LG τοτε μαλλον οχι,δεν θα αξιζε.Αν δεν κανω λαθος ειχα διαβασει οτι στην αρχη δεν το καλυπτε το 32αρι ,αλλα μαλλον παραπονεθηκαν καταναλωτες και αλλαξε τακτικη.

• Like 2
Δημοσ.

Τα αξιζει τα 30€ παραπανω το 32 GB.Απο την στιγμη που καποιος μπορει να δωσει τα 245€ μπορει και τα  275€.

Αν δεν το καλυπτε η LG τοτε μαλλον οχι,δεν θα αξιζε.Αν δεν κανω λαθος ειχα διαβασει οτι στην αρχη δεν το καλυπτε το 32αρι ,αλλα μαλλον παραπονεθηκαν καταναλωτες και αλλαξε τακτικη.

Πιστευω θα ηταν μεγαλο φαουλ απο την LG  να μην το καλυπτει.Στην αρχη ισως κατι τετοιο παιχτηκε αλλα πλεον ειναι οκ.

Δημοσ.

Οι απόψεις διίστανται μπορεί να κάνω και λάθος τι να πω; Εγώ το μόνο που ξέρω για τα lg είναι ότι είναι πολύ καλή αγορά για τα λεφτά τους σε σύγκριση με τις υπόλοιπες εταιρείες. Από εκεί και πέρα αν ψαχτούμε λίγο παραπάνω θα δούμε ότι τα προβλήματα είναι αρκετά. Όπως είπε και ένας Άγγλος στη δουλειά μου Lg is not Life's good but Lucky guy. :-)  :-)  Όσο για το φίλο που παρεξηγήθηκε πιο πάνω δεν είπα κάτι για να παρεξηγηθούμε όυτε να τη πεί ο ένας στον άλλον peace man. Απλά είπες ότι δεν υπάρχει καν έρευνα για αυτό στο είπα. Για μένα τουλαχιστον είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας στη αγορά του κινηττού η ποιότητα κατασκευής.Δεν έχω καμία όρεξη να μου πέσει από τα χέρια κάτι που μπορεί να συμβεί στο καθένα και να ''κλαίω'' με μαύρο δάκρυ. Δε συναντάς μόνο σε iphone ποιότητα εμένα είναι μεταλλικό και είναι samsung ποιος είπε μόνο για iphone; Κάποτε ναι ήταν μόνο το iphone όχι πια όμως. Άποψη μου λοιπόν το LG πολύ καλό για value for money αλλά μέχρι εκεί...

Δημοσ.

Οι απόψεις διίστανται μπορεί να κάνω και λάθος τι να πω; Εγώ το μόνο που ξέρω για τα lg είναι ότι είναι πολύ καλή αγορά για τα λεφτά τους σε σύγκριση με τις υπόλοιπες εταιρείες. Από εκεί και πέρα αν ψαχτούμε λίγο παραπάνω θα δούμε ότι τα προβλήματα είναι αρκετά. Όπως είπε και ένας Άγγλος στη δουλειά μου Lg is not Life's good but Lucky guy. :-)  :-)  Όσο για το φίλο που παρεξηγήθηκε πιο πάνω δεν είπα κάτι για να παρεξηγηθούμε όυτε να τη πεί ο ένας στον άλλον peace man. Απλά είπες ότι δεν υπάρχει καν έρευνα για αυτό στο είπα. Για μένα τουλαχιστον είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας στη αγορά του κινηττού η ποιότητα κατασκευής.Δεν έχω καμία όρεξη να μου πέσει από τα χέρια κάτι που μπορεί να συμβεί στο καθένα και να ''κλαίω'' με μαύρο δάκρυ. Δε συναντάς μόνο σε iphone ποιότητα εμένα είναι μεταλλικό και είναι samsung ποιος είπε μόνο για iphone; Κάποτε ναι ήταν μόνο το iphone όχι πια όμως. Άποψη μου λοιπόν το LG πολύ καλό για value for money αλλά μέχρι εκεί...

Παρουσίασες μια έρευνα που δείχνει πόσο εύκολα σπάνε όχι πόσο ελαττωματικά είναι που είναι και το θέμα. Με την λογική σου η apple δεν θα έπρεπε να πουλά. Μάλιστα του 2012 όχι τίποτα πρόσφατο. Δεν είναι θέμα παρεξήγησης είναι θέμα να μιλάμε για το ίδιο πράγμα

Δημοσ.

Λοιπον να βοηθησω και εγω οσο μπορω..εχω το κινητο περιπου 3 μηνες.Καταρχας ειναι σιγουρα  VFM,εχει εξαιρετικη οθονη και καμερα,πολυ δυνατη μπαταρια καμια σχεση πχ με samsung  που ειχα στο παρελθον.Δεν κολλαει πουθενα και εχει πολυ ωραιο design.Ασ πουμε και τα αρνητικα του ομως ωστε να αξιολογησεις το προιον ο ιδιος και να πραξεις αναλογα.Οταν ανοιγεις δεδομενα κινητου χανει ευκολα το σημα(πεφτει μια παυλα απο το υπαρχων σημα),και το δευτερο που εχω εντοπισει εγω ειναι το μικροφωνο πολλες φορες μου λενε οτι δεν ακουγομαι καλα.Ζυγισε τα και κανε την επιλογη σου,για μενα ειναι ενα πολυ καλο κινητο και φυσικα θα στο προτεινα!!!

Δημοσ.

Καλησπερα στη παρεα.Διαβασα ολα τα σχολια του θεματος και βλεπω καποια σχολια αρνητικα για το κινητο απο καποιους που προφανως το κινητο δεν εχει περασει απ' τα χερια τους.

Ειμαι κατοχος του κινητου για 2η φορα πλεον,το ειχα αγορασει ενα χρονο πριν.Εχω τρελα με τα κινητα και μ αρεσει να τα αλλαζω συχνα...Απ την μερα που το εδωσα,περασαν απ τα χερια μου τα εξης κινητα,OnePlus One - LG G3 2GB Ram - Note 3 και Galaxy S5.

Και παρολαυτα κανενα δεν με ικανοποιουσε τοσο ωστε να το κρατησω.Θελω να τονισω οτι το G2 εχει το πληρες πακετο!

Η μπαταρια του ειναι πραγματικα απιθανη!Το μεγεθος του κινητου σε σχεση με την οθονη του ειναι εξαιρετικο,απολυτα βολικο.Οσο για το πλαστικο,αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο,δεν ειναι απαραιτητα αρνητικο.Στη τελικη ειναι συμπαγες κινητο,δεν εχει τριγμους.

Αν θελεις να πας σε LG G3,τοτε να παρεις την εκδοση με τα 3GB Ram και ΜΟΝΟ!Αλλα η μπαταρια του σε σχεση με του G2 ειναι απογοητευτικη.

Αυτα απο μενα,ελπιζω να σε βοηθησα...Σιγουρα δεν ειναι σ'ολα καλυτερο απ αυτα που ανεφερα,σε καποιους τομεις υστερει προφανως,αλλα συνολικα ειναι η καλυτερη και πιο φτηνη λυση.Πραγματικα δεν προκειται να σε απογοητευσει.Και αν ασχοληθεις με Root,αν λεω,τοτε του περνας την Cloudy G3 Rom,και αλλαζει τελειως το κινητο,γινεται ακομα καλυτερο!

Καλη αγορα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...