lernaia idra Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Ξύπνησα σήμερα και είδα να έχω τσιμπήματα στα πόδια, στον κορμό αλλά πιο πυκνά στα χέρια. Ανησυχώ πως θα είναι τίποτα έντομα απο αυτά που πρέπει να κάψεις το σπίτι για να ξεφορτωθείς; Μπορεί να καταλάβει κανείς εδώ τι παίζει να είναι;
nomisteraki Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 πιο πολυ για κατι αλλεργικο μου φαινεται.. κατι που προκαλεσε ερεθισμο..
johnkal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 99% είναι κοριοι http://axivenpestcontrol.gr/pestpedia/korii/ Στο στρατό με 'χανε πεθάνει. 2
lernaia idra Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μακάρι να είναι αλλεργικό αλλά μέχρι τώρα νομίζω δεν έχω ξαναπάθει κάτι τέτοιο. Αν είναι κοριοι τι μπορώ να κάνω;
johnkal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Θα πρέπει να φωνάξεις ειδικούς. Κάνε υπομονή μήπως είναι αλλεργικό, αν συνεχίσει τότε τους κοριους να σκέφτεσαι. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να πας σε δερματολόγο για σιγουριά.
lernaia idra Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Πως εννοείς το "συνεχίσει" να περάσουν σιγά σιγά τα σημάδια και να δω κι άλλα; Τότε δεν μπορεί να εξαπλωθούν περισσότερο στο σπίτι;
Adon1s Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 βγάλε το στρώμα του κρεβατιού στο μπαλκόνι να το "κάψει" ο ήλιος , καλό αερισμό του χώρου , σεντόνια-παπλωματοθήκη-πάπλωμα καλό καθάρισμα και πολύ καλό καθάρισμα του δωματίου ( τοίχους-πατώματα-γωνίες ). Αν συνεχίσει να είναι αυτό , συνεργείο απεντωμώσεων . Στο ενδιάμεσο , πήγαινε σε Δερματολόγο .
Beastakos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Αν δεν είναι αλλεργία τότε κοριοί/ψύλλοι πιθανότατα. Τράβα σε δερματολόγο να σου πει. ΥΓ. Έχεις κατοικίδια μέσα στο σπίτι;
lernaia idra Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Αν δεν είναι αλλεργία τότε κοριοί/ψύλλοι πιθανότατα. Τράβα σε δερματολόγο να σου πει. ΥΓ. Έχεις κατοικίδια μέσα στο σπίτι; Όχι, και ούτε κανένας γνωστός έχει και γενικώς δεν έχω έρθει σε επαφή με ζώα κι εγώ δεν θυμάμαι απο πότε. Σκυλιά έχουν οι γείτονες btw. βγάλε το στρώμα του κρεβατιού στο μπαλκόνι να το "κάψει" ο ήλιος , καλό αερισμό του χώρου , σεντόνια-παπλωματοθήκη-πάπλωμα καλό καθάρισμα και πολύ καλό καθάρισμα του δωματίου ( τοίχους-πατώματα-γωνίες ). Αν συνεχίσει να είναι αυτό , συνεργείο απεντωμώσεων . Στο ενδιάμεσο , πήγαινε σε Δερματολόγο . Αν έχουν χωθεί στην κουβέρτα; Και για καθάρισμα φτάνει να τα βάλω ένα πλυντήριο ή να τα πάω σε στεγνοκαθαριστήριο για υψηλες θερμοκρασίες;
Adon1s Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δεν έχουν σχέση τα κατοικίδια του γείτονα , μην φοβάσαι . 9 1/2 στα 10 κατοικίδια λαμβάνουν μηνιαία αντιπαρασιτική αγωγή .
lernaia idra Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δεν έχουν σχέση τα κατοικίδια του γείτονα , μην φοβάσαι . 9 1/2 στα 10 κατοικίδια λαμβάνουν μηνιαία αντιπαρασιτική αγωγή . Κι εγώ δεν πιστεύω πως κόλλησα κάτι απο ζώο. Με νοιάζει ποιο πολύ το τι κάνω τώρα.
Adon1s Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Για αρχή πλακώσου στην Fenistil και περίμενε να δείς αν ξαναγίνει . Ωστόσο καλό θα ήταν να κάνεις τα παραπάνω .
lernaia idra Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 ΟΚ αλλα για καθάρισμα που είπες αρκεί να τα βάλω πλυντήριο με ότι ρούχα έχω ήδη μέσα;
johnkal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Πως εννοείς το "συνεχίσει" να περάσουν σιγά σιγά τα σημάδια και να δω κι άλλα; Τότε δεν μπορεί να εξαπλωθούν περισσότερο στο σπίτι; Ακριβώς αυτό. Για 2-3 μέρες σιγά την εξάπλωση. Σε περίπτωση ψύλλου ή ψείρες σώματος (μουνοψιρες) θα πρέπει να έχεις μαύρα στιγματα κοντά στα τσιμπήματα και να παρατηρήσεις αν στις τρίχες του χεριού βλέπεις μικροσκοπικά έντομα να μπαινοβγαίνουν στο κρέας. Απλα επειδή εμφανίστηκαν μετά το ξύπνημα δύσκολο να είναι τα παραπάνω γι'αυτό σου λέω για κοριους. Ψάξε και στις εικόνες Google "τσίμπημα κοριου".
Προτεινόμενες αναρτήσεις