Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξύπνησα σήμερα  και είδα να έχω τσιμπήματα στα πόδια, στον κορμό αλλά πιο πυκνά στα χέρια.

Ανησυχώ πως θα είναι τίποτα έντομα απο αυτά που πρέπει να κάψεις το σπίτι για να ξεφορτωθείς;

Μπορεί να καταλάβει κανείς εδώ τι παίζει να είναι;

WP_20150304_025_1.jpg

WP_20150304_024_1.jpgWP_20150304_020_1.jpg

Δημοσ.

Μακάρι να είναι αλλεργικό αλλά μέχρι τώρα νομίζω δεν έχω ξαναπάθει κάτι τέτοιο.

Αν είναι κοριοι τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

Θα πρέπει να φωνάξεις ειδικούς. Κάνε υπομονή μήπως είναι αλλεργικό, αν συνεχίσει τότε τους κοριους να σκέφτεσαι. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να πας σε δερματολόγο για σιγουριά.

Δημοσ.

Πως εννοείς το "συνεχίσει" να περάσουν σιγά σιγά τα σημάδια και να δω κι άλλα;

Τότε δεν μπορεί να εξαπλωθούν περισσότερο στο σπίτι;

Δημοσ.

βγάλε το στρώμα του κρεβατιού στο μπαλκόνι να το "κάψει" ο ήλιος , καλό αερισμό του χώρου , σεντόνια-παπλωματοθήκη-πάπλωμα καλό καθάρισμα και πολύ καλό καθάρισμα του δωματίου ( τοίχους-πατώματα-γωνίες ).

Αν συνεχίσει να είναι αυτό , συνεργείο απεντωμώσεων .

Στο ενδιάμεσο , πήγαινε σε Δερματολόγο .

Δημοσ.

Αν δεν είναι αλλεργία τότε κοριοί/ψύλλοι πιθανότατα. Τράβα σε δερματολόγο να σου πει.

ΥΓ. Έχεις κατοικίδια μέσα στο σπίτι;

Δημοσ.

Αν δεν είναι αλλεργία τότε κοριοί/ψύλλοι πιθανότατα. Τράβα σε δερματολόγο να σου πει.

ΥΓ. Έχεις κατοικίδια μέσα στο σπίτι;

Όχι, και ούτε κανένας γνωστός έχει και γενικώς δεν έχω έρθει σε επαφή με ζώα κι εγώ δεν θυμάμαι απο πότε.

Σκυλιά έχουν οι γείτονες btw.

βγάλε το στρώμα του κρεβατιού στο μπαλκόνι να το "κάψει" ο ήλιος , καλό αερισμό του χώρου , σεντόνια-παπλωματοθήκη-πάπλωμα καλό καθάρισμα και πολύ καλό καθάρισμα του δωματίου ( τοίχους-πατώματα-γωνίες ).

Αν συνεχίσει να είναι αυτό , συνεργείο απεντωμώσεων .

Στο ενδιάμεσο , πήγαινε σε Δερματολόγο .

Αν έχουν χωθεί στην κουβέρτα;

Και για καθάρισμα φτάνει να τα βάλω ένα πλυντήριο ή να  τα πάω σε στεγνοκαθαριστήριο για υψηλες θερμοκρασίες;

Δημοσ.

Δεν έχουν σχέση τα κατοικίδια του γείτονα , μην φοβάσαι .

9 1/2 στα 10 κατοικίδια λαμβάνουν μηνιαία αντιπαρασιτική αγωγή .

Δημοσ.

Δεν έχουν σχέση τα κατοικίδια του γείτονα , μην φοβάσαι .

9 1/2 στα 10 κατοικίδια λαμβάνουν μηνιαία αντιπαρασιτική αγωγή .

Κι εγώ δεν πιστεύω πως κόλλησα  κάτι απο ζώο. Με νοιάζει ποιο πολύ το τι κάνω τώρα.

Δημοσ.

Για αρχή πλακώσου στην Fenistil και περίμενε να δείς αν ξαναγίνει .

Ωστόσο καλό θα ήταν να κάνεις τα παραπάνω .

Δημοσ.

Πως εννοείς το "συνεχίσει" να περάσουν σιγά σιγά τα σημάδια και να δω κι άλλα;

Τότε δεν μπορεί να εξαπλωθούν περισσότερο στο σπίτι;

Ακριβώς αυτό. Για 2-3 μέρες σιγά την εξάπλωση.

Σε περίπτωση ψύλλου ή ψείρες σώματος (μουνοψιρες) θα πρέπει να έχεις μαύρα στιγματα κοντά στα τσιμπήματα και να παρατηρήσεις αν στις τρίχες του χεριού βλέπεις μικροσκοπικά έντομα να μπαινοβγαίνουν στο κρέας.

Απλα επειδή εμφανίστηκαν μετά το ξύπνημα δύσκολο να είναι τα παραπάνω γι'αυτό σου λέω για κοριους. Ψάξε και στις εικόνες Google "τσίμπημα κοριου".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...