Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο στρατό πάντως για τους κοριούς είχαμε βγάλει όλα τα κρεβάτια έξω τα πετρελαιόσαμε και τα ''καψαμε''. κουράστικα και μόνο που το θυμίθηκα.

πλυνε τα πάντα, σεντόνια σκεπάσματα ρούχα κάλτσες όλα και αστα στον ήλιο΄τώρα που έχει γιατι από αυριο χαλάει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μακάρι να είναι αλλεργικό αλλά μέχρι τώρα νομίζω δεν έχω ξαναπάθει κάτι τέτοιο.

Αν είναι κοριοι τι μπορώ να κάνω;

1. Δεν έχεις ιδέα τι λες, πρόσεχε τι εύχεσαι.

Πήγαινε δερματολόγο και άσε τις υποθέσεις, υπάρχουν τόσες ομοιότητες σε σημάδια από μολύνσεις/μύκητες/τσιμπίματα, αλλεργίες κλπ, που δεν είναι να μαντεύεις και να βάζεις ότι κρέμες "κουτουρού".

Επεξ/σία από scullyist
  • Like 1
Δημοσ.

Στις κουβέρτες και στα ρούχα τελος πάντων μπαίνουν;

Μπορεί να κάθεται πάνω στο ρούχο ή στην κουβέρτα..Τι εννοείς αν μπαίνουν;

Στο πλυντήριο πάντως σε υψηλή θερμοκρασία σκοτώνονται....

Μόνος μένεις στο σπίτι; Αν μένουν και άλλοι υποθέτω δεν είχαν κάποιο πρόβλημα,αλλιώς θα μας το έλεγες.

Δημοσ.

Κοριοι και ψυλλοι δεν ειναι αορατοι παιδια... Με γυμνο ματι φαινονται ανετα αν βλεπεις καλα, ειδικα αν το σεντονι/πλακακι ειναι ασπρο. Οποτε αν ψαξεις λιγο θα δεις αν οντως εχεις εντομα. 

Για κοριους δεν ξερω, ψυλλους ειχαμε το καλοκαιρι και δεν προκειται με τιποτα να τους ξεφορτωθεις τοσο ευκολα οσο νομιζεις. Θα υποφερεις. Εννοειται οτι πρεπει να φερεις ειδικο να ψεκασει ενω βοηθαει απιστευτα και η ηλεκτρικη σκουπα γιατι εξαφανιζει τα αυγα που δεν φαινονται (και γεννανε απειρα καθε μερα).

ΥΓ. Σε εμας απο σκυλο γειτονα ειχαν ερθει οταν πεθανε ο σκυλος. Προφανως ειχε ψυλλους πανω του και οταν τελειωσε το αιμα την εκαναν. Απο ζωντανο σκυλο παντως νομιζω ειναι πιο δυσκολο να φυγουν για να πανε σε ανθρωπο. Οι ψυλλοι της γατας ειναι που μεταφερονται και στον ανθρωπο ευκολα.

Δημοσ.

Τελικά πήγα στο δερματολογικο του Συγγρού και αφού περίμενα 3 ώρες για να μπω μου είπαν ότι είναι απλή δερματίτιδα.

Μου φάνηκε πως με ξεπέταξαν λίγο αλλά δεν πιστεύω να μου είπαν μαλακίες.

Είπαν και ότι κορριοί υπάρχουν στον στρατό, άρα δύσκολα να τους κολλούσα εδώ στη μέση της Αθήνας και μάλλον είχαν και δίκαιο.

Στη λίστα με αυτά που μπορούν να  με κάνουν σχιζοφρένη δεν ειπάρχουν πολλά πράγματα, αλλά έχει την εισβολή μικροσκοπικών εντόμων που με το ζόρι θα γίνουν συγκάτοικοί μου.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

παρουσίασα τσιμπήματα στα χέρια...ο γιατρός μου είπε ότι είναι κοριοί και απευθύνθηκα στην www.alphaapolymantiki.gr  και έλυσα το ΄πρόβλημα.

Σοβαρά; Γιατί εμείς που τους φέραμε για κάτι κατσαρίδες, όχι μόνο δεν μας έλυσαν το πρόβλημα, αλλά μας κουβάλησαν 8 κοριούς, 10 ψύλλους, 3 αρουραίους και μια μεζούρα έμπολα.

Δημοσ.

<p>παρουσίασα τσιμπήματα στα χέρια...ο γιατρός μου είπε ότι είναι κοριοί και απευθύνθηκα στην <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.alphaapοlymantiki.gr'>www.alphaapolymantiki.gr</a>  και έλυσα το ΄πρόβλημα.</p>

Πες μας και ποιος είναι ο γιατρός. Μισή διαφήμιση κανεις; Τζάμπα ο κόπος να γραφτεις δηλαδή;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...