Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θα ηθελα την συμβουλη σας η ακομα καλυτερα την γνωση σας σε ενα θεματακι. Εχω σε ενα χωρο κουζινα τραπεζαρια και ενα σαλονι ολα αυτα ειναι ανοιχτα δεν ειναι κλειστα με πορτα κτλ δλδ συνδεονται μεταξυ τους. Θα ηθελα το  σαλονι που ειναι σε διαφορετικο δωματιο γιατι ειναι στην αλλη ακρη και ενδιαμεσα η τραπεζαρια και μετα η κουζινα να το πω σωστοτερα, θα ηθελα να απομονωθει. Εβαλα ενα πλεξ οπως βαζουν για τα αμαξια κτλ αλλα δεν απομονωνει, η πορτα η συρωμενη απο τον ενα τοιχο στον αλλον κοστιζει πανω απο 500 ευρω θα ηθελα αμα ξερατε να μου πειτε εναν φθηνο τροπο που πραγματικα θα απομονωσει τοσο οπτικα οσο και ακουστικα τον χωρο οσο καλυτερα γινεται εστω απο την τραπεζαρια και προφανως απο την κουζινα η γενικα να απομονωθει. Σας ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Να απομονωθει οπτικα θα μπορουσε να γινει οτιδηποτε , απο μια συνθεση  φυτων  και μια ραφιεροβιβλιοθηκη μεχρι καποια διακοσμητικα παραβαν (ολα αυτα τα εχω δει στο νετ,μπορει να δειχνουν φοβερα με λιγη φαντασια και μερακι).Ακουστικα  θα πρεπει να τα σκασεις δυστυχως..(πορτες, τζαμια, τιποτα γυψοσανιδες , ε οσο να ναναι ενα ποσο..)

• Like 2
Δημοσ.

Ωραια επειδη δεν γνωριζω το ποιο φθηνο απο αυτα ποιο ειναι η γυψοσανιδα? απλα ελεγα μηπως υπηρχε κατι ετοιμο να το αγορασω και να τελειωνει, αν και η ιδεα σου ειναι πολυ ομορφη εχεις δικιο αλλα ποιος το κανει? Aπλα αυτο που εβαλα τωρα εκει οταν ανοιγοκλεινουν οι πορτες κτλ το περνει ο αερας και κουνιεται ειναι σαν να εχω βαλει κουρτινα ενα πραγμα, θα ηθελα κατι σταθερο να ανοιγουν και να κλεινουν πορτες να μην κινειται σαν να ειναι "πορτα" σορρυ που τα λεω ετσι αλλα ειμαι ασχετος επι του θεματος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...